Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jem sobie danonka

Kto oglądał wczoraj dokument OPETANI PRZEZ ZŁE MOCE o dzieciach z Nigerii? SZOK!

Polecane posty

Gość troche nie dospana
Pytanie co można zrobic... nic!! To nie wina polityków. Oni mówili ze jest zakaz takich praktyk a niektórych regionach a ludzie wciąż takie rzeczy robią po kryjomu. Podobno to wina jakiegoś filmu wyswietlanego w Afryce. To film typu harry potter w którym dzieci sa uznane za wiedzmy i jedza ludzkie mieso.

Gość to był program na 2 ce
wczoraj opętani przez złe moce - dokument

Gość yth yth yth
nieważne ile to było lat temu. Ludzie i ludzka głupota zawsze cos takiego skroją. Zresztą... tylko co 300 lat temu palono jeszcze czarownice, a ile tysięcy lat ma ludzkość?

Gość Anuleczka123456
Bardziej chodziło mi o tą rope... Zatruwa rzeki w których jest coraz mniej ryb, ludzie się w tym kąpią, piją taką zanieczyszconą wode chorują i umierają i za to oskarżane sa dzieci. Ale pewnie takim krajom jak np USA to chyba nawet na rękę bo przynajmniej taniej ją kupują...

Gość Anuleczka123456
Max Zander vel Klaun Dlaczego tak uważasz? Moim zdaniem to przede wszystkim zasługa słabego wykształcenia tej ludnosci i tej debilnej baby co nakreciła te filmy... Aż wierzyc sie nie chce ze to społeczenstwo żyje jakby w sredniowieczu...

Gość dyniogłowy
sie ma ma ktos link na ten film dvdrip

Gość dyniogłowy
jak ktos ma niech wystawi na forum stawiam flache

Gość dyniogłowy
szkoda mi dzieci kupie kalacha i rozwale opetanych biskupow rodzicow jade tam,

Gość Anuleczka123456
Najgorsze jest to ze czuje taką bezsilnosc:(

Gość Danooonek
O to link do :Opętani przez złe moce (Saving Africa's Witch Children) prod. Wielka Brytania 2010 r. Który w dniu wczorajszym był emitowany w TVP2 . Niestety film jest w oryginalnej wersji językowej ( angielski ). Polecam warty obejrzenia , daje dużo do myślenia http://www.youtube.com/watch?v=SbGzFN_NalI

Gość dyniogłowy
dawc wczorajszego tvrip ktos ma

Gość dyniogłowy
hej spiicie gadajcie chociaz

Gość Danooonek
Mam go nagranego na dekoder N-ki może uda mi się go zrzucić na kompa i podrzucę na YouTube. Ale jeszcze nic nie zgrywałem z tego dekodera ,więc nic nie obiecuje

Gość Anuleczka123456
A co Tobie sie nie chce spac?;)

Gość dyniogłowy
hej ludzie poadajmy film filmem za 2 dni bedzie na wszystkich portaach Mariusz jestem a ty

Gość dyniogłowy
nikt nie chce gadac to zaspiewam hej hej hej inni maja jeszcze gorzej

Gość agusia6088
Jak można tak bestialsko traktowac ludzi???????? Gorzej juz byc nie moze dynioglowy!!!! A czy tam jest totalne bezprawie?? Robia co chca,zabici ludzie leza na ulicach,robia jakies obrzedy ze zmarlymi,przeciez to chore!!! Szkoda tych dzieci,plakalam jak dziecko na tym reportazu:( Nawet nie mozna nic zrobic,nie mozna pomoc.I pomyslec ze mamy XXI wiek a takie rzeczy sie dzieja na swiecie,a gdzie obrona z innych panstw?poprostu nie wiarygodne!!Ale niestety prawdziwe:(

Gość eutrepe
witam. oglądałam repostaż i także się zastanawiałam czy tu na kafe ktoś go zobaczy. gdy zobaczyłam tą małą dziewczynkę chyba Mary, to się rozpłakałam...takie wielkie przerażone oczy. a jak zobaczyłam tą całą szamankę, która zrobiła ten chory film "koniec zła", który właśnie pokazywał że to dzieci są opętane i winne całemu złu, jak zabijają podczas obrzędów ludzi albo wychodzą z ciał- chciałam sukę zabić! ta baba szamanka napisała też książkę, w której mówi że : jeśli kilkumiesięczne dziecko płacze w nocy, krzyczy i ma wysoką temp. to jest opętane. na miłość boską! wszystkie dzieci na świeci płaczą. a tym bardziej w afryce, gdzie są takie a nie inne warunki klimatyczne!! jeszcze dobił mnie tekst faceta, który pokazywał dziewczynkę, której wbito w głowę gwóźdź: "wbiliśmy gwóźdź na 10 cm, z rany sączyła się spieniona krew, wiec musieliśmy wyciągnąć; OD TEGO CZASU NIE JEST JUŻ NORMALNA- JEST OPĘTANA"

Gość eutrepe
i gdzie jest bóg..

Gość Danooonek
eutrepe , chmm ten tzw. Facet który mówił o tym 3 calowym gwoździu ,wbitym w czaszkę młodej dziewczyny. Wydaje mi się że to był jeden z opiekunów tej społeczności , a wnioskuje to po tym iż dane ujęcia filmowe było robione na w/w ośrodku dla dzieci , i po dłuższym czasie rekonwalescencji . Więc nie wydaje mi się żeby wpuścili do ośrodka oprawce dziewczynki , by mógł się pastwić nad swoją byłą ofiarą.

Gość trzeba zobaczyc
:O

Gość ogien
do tej pory jeszcze nie moge sie otrzasnac po obejrzeniu tego filmu, WSTYD ZE WSZYSTKIE TE CIERPIENIA SA W IMIE CHRYSTUSA. Ciekawe co mogliby powiedziec polscy duchowni kosciola Zielonoswiatkowego? czy odcinaja sie od problemu tlumaczac sie inna kulturą? a moze w ramach jednej wspólnoty są w stanie podjać jakies dzialania?

Gość kurcze bylam kiedys w nigerii
u rodziny...bynajmniej moja rodzina jest normalna...ale wyjezdzajac na miasto jest tam przykry widok...sami okaleczeni ludzie proszacy o pienaidze...

Gość lukundo
T.I.A.-this is Africa......kto wie,ten wie.

Gość alsamour..
Jedynie Bimbałek chyba kuma o co chodzi....co niektórzy są wręcz skandalicznie cyniczni....mają gdzieś okrucieństwo a jedynie zależy im na jego umiejętnym wplataniu i graniu nim w dyskusjach o chrześcijaństwie,religii i tym podobnych.To co w tym dokumencie zostaoe zawarte to zaledwie drobny wycinek tego co z najróżniejszych powodów jedni ludzie na tym kontynencie czynią innym.Ludzka opieszałość w poznawaniu prawdy umiejętnie przemieszana z naturalną wrażliwością na obrazy podane''na talerzu'' to doskonałe narzędzie sterowania.