Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katia_czyli zwykła_kaska

Nieobyta- pomocy!!!

Polecane posty

Gość kelner nie zapyta
yyy, ale ja nie wiem co Ty lubisz a czego nie. Mogę Ci napisać jedynie, co ja bym zamówiła teraz. :) -Krem z brokułów z dodatkiem gorgonzoli i prażonych migdałów 10zł -Pstrąg potokowy prażony z masłem koperkowo-cytrynowym, serwowany z ziemniakami Możesz też poprosić kelnera, jeśli zamiast ziemniaków wolisz frytki, albo ziemniaki smażone, żeby podał np. z frytkami. Creme Brulee 9 zł kawa ze śmietanką. generalnie, w restauracjach zamawiam zawsze dania, które lubię, a których nie robię w domu. Bo to chyba największa frajda. :)

Autorko - Baw sie dobrze! Powodzenia:) kelner nie zapyta - Ciesze sie , ze sie poznalysmy na chwilke:)

dziękuje bardzo:) Wiem, że to wszystko dla was wydaję się śmieszne - gdybym szła z przyjaciółmi myślę, że nie miałabym problemu... i napewno zachowywałabym się kulturalnie i tak jak trzeba (no moze oprócz tego kładzenia noża i widelca:P) ale to jest spotkanie dotyczące mojego dalszego życia i wyjazdu będziemy tam we 3 osoby - praktycznie nie znam tych osób a jestem niesmiała i dlatego się denerwuję

dziękuję🌻

Gość kelner nie zapyta
Też było mi miło. Spokojnej nocy. Jestem tu pod czarnym nickiem "ojtam", może jeszcze kiedyś wpadniemy tu na siebie . :) A autorce udanego spotkania. Pamiętaj, ze najważniejsze to zachowywać się naturalnie i postaraj się nie stresować, bo to ma byc dla Ciebie przyjemność. ;)