Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaska5500

Mój facet rejestruje się na portalach erotycznych

Polecane posty

Witam. Zacznę od tego, że już raz byłam zdradzana i zarówno tak zakochana że zgadzałam się na to. Pewnego dnia pewien chłopak pozwolił mi zapomnieć o byłym i od tego czasu jesteśmy razem, minęły już ponad 2 lata. Wie on o moim byłym i jak bardzo on Mnie skrzywdził przez ten czas bycia razem nie podejrzewałam go o zdradę lecz wczoraj coś Mnie podkusiło ( zawsze miałam dobre przeczucia) i weszłam na jego pocztę ( wiem że tak się nie powinno robić ale ja nie chcę kolejny raz cierpieć). Zauważyłam kilka linków z rejestracją na portalach erotycznych. Oczywiście serce mi biło jak oszalałe więc musiałam się dowiedzieć o co chodzi, gdy weszłam na jego profil widziałam że wstawił swoje zdjęcie, uzupełnił dane i w ogóle nie wierząc własnym oczom w ramce na temat związku było napisane ciągle szukam natomiast na pytanie czego szukam to seksu. Dalej w to brnęłam we wiadomościach co prawda były tylko 2 bo portal świeżo co założony ale napisał do kogoś czy ma ochotę na sex i potajemne spotkanie. Strasznie Mną to wstrzasło, oczywiście zaraz złapałam za tel i wykrzyczałam jak Mnie zranił. Zaczął się tłumaczyć że wchodził tam dla zabicia czasu, dla ucieczki od rzeczywistości a to że pisał takie wiadomości to tylko pisanie, że nigdy by się z nikim nie spotkał bo kocha Mnie. Ja po pierwszym związku naprawdę cierpie bo dużo przeszłam i teraz kolejny taki numer i to w dodatku z chłopakiem po którym bym się tego nie spodziewała bo tak ciągle zapewniał mnie o swojej miłości. Kocham go ale nie wiem czy jestem w stanie mu to wybaczyć. Co wy o tym myślicie? proszę o szczere odpowiedzi, bo już nie wiem co robić ;/ (p.s te portale ma dopiero gdzieś od ok miesiąca) chyba że o czymś jeszcze nie wiem. proszę o pomoc

Dla zabicia czasu? Jasne, a jak mu jakaś laska odpisze, ze chce , to co, nie pójdzie? Poleci jak na skrzydłach. Taki jest każdy facet, trzeba się przyzwyczajać

Gość klucibicki
Porozmawiaj z nim spokojnie i uswiadom go, ze też się zarejestrujesz na tego typu portale. Dla zabicia czasu to by sie tam nie rejestrował, to pewne. Jakie ma zamiary to trudno wyczuć. Rozmowa może wam pomóc, ale nie bądź naiwna i nie daj się zbyć byle wymówkami.

hejjj ja miałam inna troche sytuacje ale sam fakt że korzysta z tego ścierwa mając dziewczyne nie czaje tego wogule a tez ponad dwa lata z nim jestem:(

że siedzi ,to jeszcze nic ale szkoda ciebie .bo to ciebie zabolało i ta niepewność postaw sprawę jasno nie wierzę ,że z nudów hmm coś mu brakuje

Gość tt44t4
trace wiare w mezczyzn':o

Nie wiem do tej pory mu ufałam i przez cały ten czas nawet na inną nie spojrzał nawet znajomi mówili że świata poza Mną nie widzi a tu takie coś. Rozmawiałam ale on mi cały czas mówi że wie ze źle zrobił że nawalił na całej lini i że Mnie kocha i nie ma nic na swoje wytłumaczenie bo ja i tak wiem wszystko lepiej. Obiecuje mi ze i tak by się z żadną nie spotkał że tylko pisze zeby czasami uciec od rzeczywistości, zaznaczam że wchodził na portale tylko wtedy jak się pokłóciliśmy. Może to i moja wina może za dużo od niego wymagałam a niewiele dawałam

Szczerze mówiąc to zaczęło się tak od czasu gdy odszedł z pracy i siedzi w domu co prawda kawałek od siebie mieszkamy ale ponad 2 tygodnie w miesiącu się widzimy troche on u Mnie troche ja u niego. Wcześniej gdy była praca to tak nie robił późno wracał i wątpie ze co kolwiek mu się chciało wiem to po sobie bo razem pracowaliśmy

Gość tt44t4
musisz byc sprytna;p sprytniejsza od niego jak zacznie cie zdradzac gdzies widzialam topik o sposobach na zdradzajacego meza/chłopaka czyli: -przetrzepanie telefonu -przetrzepanie laptopa -zalozenie podsluchu/dytafonu i wyjscie na spacer gdy bedzie dzwonił do kochanki to wszystko sie nagda -wynajecie detektywa -sledzenie go,jechane za nim i wiele wiele innych;) badz gotowa na wszystko ale jesli nie ejst twoim mezem i nie potrzebujesz dowodów do rozwodu kopnij w jajco i uciekaj bo to bez sensu

Dokładnie nie powiedział mi że siedzi tam z nudów tylko główny powód to ucieczka od rzeczywistości. Z jednej strony się nie dziwie bo ostatnio się od niego odsunęłam, po prostu nie czułam się najważniejsza a może czułam ale chciałam czegoś więcej. ja potrzebowałam tylko romantyzmu a on mówił że żeby Mnie zabrać gdzieś to potrzeba kasy a póki co z tym są problemy i że brak mu wyobraźni? no ale czy nie mam racji ze dla chcącego nic trudnego? przeccież jest internet a w nim wiele pomysłów i nie potrzeba na to kasy.

niewiem...mój mi mówi to samo dokładnie prawie słowo w słowo ja straciłam do niego zaufanie... i ciężko bd je nanowo zdobyć...ale wiem że go kocham ale jestem tak samo beradna jak ty kaśka niewim co robic boje się że przyjdie taki dzień i on kogoś w kącu pozna...niby usunoł przymnie swoje kąto ale co to za problem założyć nowe...:(:(

Gość Jeszcze nigdy nie przezylam
zdrady / nie slyszalam o zdradzie kolezanki / nie czytalam o zdradzie na kafeterii, gdzie przylapany na zdradzie facet by sie tlumaczyl inaczej niz Twoj

kasienka0018 to dlaczego nie powiedza w prost tylko potajemnie szukaja ch*j wie czego????? Mówił ze się bał że właśnie jak mi powie to zareaguje tak samo jak teraz bo zna Mnie i wie że nie pozwolę się skrzywdzić.

"to dlaczego nie powiedza w prost tylko potajemnie szukaja ch*j wie czego?????" Bo a) dziewczyna wybilaby mu ten pomysl z glowy gdyz wie ze to igranie z ogniem b) to nie byl prawdziwy powod prawdziwym powodem byla chec poszukiwania zwiazku / sexu zastanow sie jak niby mial Ci to powiedziec

tt44t4 mężem to on moim nie jest ale kocham go nie wiem czy sama go czasami tłumacze że zrobił tak bo sama w pewien sposób go zachęcałam. Ostatnimi czasy ciężko nam się układało min przez pracę i pieniądze ( prywaciarze zatrudniają a nie płacą ;/) odtrącałam go gdy chciał się przytulić a tylko dlatego bo chciałam zeby się postarał. Poznałam go bardzo szybko po moim byłym a nawet jesczze w czasie innego związku i potzrebowałam normalnej miłości długo nie musiał się starać a ja chciałam to teraz naprawic dać mu powody żeby o Mnie zawalczył

facet taki jest. to normalne. to sa atawizmy. facet ma w psychice ustawione zeby zaplodnic jak najwiecej dziewczyn. po prostu uwielbia ruchac i tyle. normalne zjawisko. nic z tym nie zrobisz. mozesz go zostawic, ale z nowym ktorego poznasz bedzie to samo albo podobnie.

"Czy wy też to traktujecie jako zdrade? Mimo tego że się z nikim nie spotkał?' Gdyby Twojego faceta porwala banda homoseksualistow, zaaplikowala chloroform i wykorzystala, uznalabys to za zdrade bo doszlo do stosunku? A to, ze chlopak usilnie i sprytnie poszukuje nowej partnerki zaprzatajac swoj umysl i wynajdujac sprytnie pomysly gdzie jego anonsu nie dostrzezesz (bo jakby zarywal wspolne kolezanki raczej bys sie zorientowala) a do stosunku nie doszlo tylko dlatego ze biedak mial niefarta i postanowilas go sprawdzic, jest ok?

kaska5500 Czy wy też to traktujecie jako zdrade? Mimo tego że się z nikim nie spotkał? coś w tym jest moż to nie zdrada fizyczna ale i tak boli...

A co byście zrobiły w takiej sytuacji gdyby to było tylko 3 razy i teraz obiecywał by wam że to koniec z tym bo zależy mu na was. Przecież jest kilka sposobów na sprawdzenie czy mówi prawde. Szczerze watpie że by poszedł na inne laski w to mu akurat wierze ( czemu zachowam dla siebie) Mnie boli tylko to że pisał. Jedni mówią że to tylko pisanie drudzy że to aż pisanie.

Gdyby to bylo tylko 3 razy i obiecywal, to nauczona doswiadczeniem wykopalabym go ze swojego zycia, pomeczyla sie kilka (nascie?) miesiecy, odkochala i ponowila poszukiwania NAPRAWDE SZCZEREGO WARTOSCIOWEGO faceta

A czy miłość nie każe wybaczać? i przegadać do rozumu póki nie jest za późno?

Ja wiem może dramatyzuje może przedstawiam to zbyt kolorowo dlatego ze w moim ostatnim związku chłopak wyjechał za granicę pisał że kochał a tak naprawde sprowadził sobie z inną i ja dowiedziałam się o tym po czasie;/ Może teraz dlatego to tak boli

Wybacz mu, bo natura jego slaba i klamliwa jest. Wybacz mu z miloscia, ale z milosci do siebie zostaw go. Ale widze, ze niczego sie nie nauczylas w poprzednim zwiazku, takze wspolczuje.

kobieto przestań się zadręczać to jest chore albo mu wierzysz albo nie zrobisz z tym co chcesz albo zmień faceta albo pobadz sobie teraz sama