Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaczarowana16

Mam chłopaka a zakochałam się w kimś innym. Co robić ?

Polecane posty

Otóż od 3 miesięcy chodzę ze swoim chłopakiem. Sylwestra niestety spędziliśmy osobno i tam poznałam innego chłopaka. Przetańczyłam z nim całą noc, tak wyszło, że całowaliśmy się, na szczęście do niczego więcej nie doszło, chociaż oboje tego chcieliśmy. Potem resztę nocy przegadaliśmy i prawdę mówiąc jeszcze nigdy nie rozmawiało mi się z kimś tak dobrze. Po powrocie do domu napisał do mnie i od sylwestra piszemy. Wiem, że jemu zaczęło zależeć. A największy problem jest taki, że sama nie wie co robić, bo mi też.! :( Z jednej strony kocham swojego chłopaka i mimo, że jestem z nim dopiero 3 miesiące to nie wyobrażam sobie życia bez niego, ale teraz cały czas myślę o tym nowo poznanym chłopaku i nie potrafię przestać... Błagam doradźcie coś !

Gość o kurcze widac
od razu ze durna malolata z Ciebie./..kocham swojego chlopaka ale zalzy mi na tym drugim...kochasz chlopaka ale calujesz sie z innym bo oboje tego chcieliscie...dziewczynko wez sie za nauke bo na razie z inteligerncja jest u Ciebie bardzo zle

idź się uczyć a nie chłopaki Ci w głowie ! na chłopaka będzie czas a czego młoda Małolata za młodu się nie nauczy, to późnej bedzie na łasce jakiegoś Koniowała, i będzie pomstować pod niebiosa jaka to ona nieszczęśliwa do nauki !

Gość północ wampirów
puść się z jednym i drugim, rosną kolejne niewierne szmaty

Gość wjątek od reguły
rzuc monetą :P