Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filmweb

thelma i louise

Polecane posty

Gość filmweb

kto mi opowie zakończenie tego filmu,usnęłam i teraz szukam bezskutecznie streszczenia...

Gość rzucily sie w przepasc
koniec.

Ja bym jednak radziła obejrzeć zakończenie samemu,bo jest nietypowe że tak powiem...A film świetny i warto zobaczyć go jeszcze raz:-)

Gość filmweb
na pewno obejrzę ale póki co chciałabym mieć ogólny zarys zakończenia,dzięki za reakcję i czekam na opis

nie wiem jak mozna na nim usnac.... :( zakonczenie nieco smutne - jechaly i na koniec po tym jak wysadzily te cysterne znalazlo je kilka wozow policyjnych, ruszyli w posscig. troche trwal, udalo im sie uciec samochodom na pustyni, ale lecial tez za nimi smiglowiec. Dojechaly do urwiska, a za nim byl Kanion Cilorado niesamowity widok. Wtedy dopedzily ich inne wozy, chyba kilkanascie. musialy sie zatrzymac bo byly jak w potrzasku. Tamci darli sie, zeby sie poddaly, one zastanowily sie a potem zdecydowaly zeby jechac dalej- ze nie chca dac sie zlapac. Pojechaly w przepasc.... I pokazywali tez zwatpiona mine tego glupiuego meza - jak ogladal na zywo poscig za nimi ze smiglowcem- chyba zrozumial ze nie zobaczy zonki...