Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina EL

SPOTKAŁO MNIE COŚ NIESAMOWITEGO....

Polecane posty

Gość prawdziwa Karolina El
00:05 [zgłoś do usunięcia] Karolina EL -> od tego wpisu - wszsytkie wpisy niby Karoliny EL to podszywy!!!!!!! Ludzie, czy wy jesteście normalni? Odczep się podszywie od mojego tematu i nie wcinaj się! Tak, spotkałam się z nim. Nie byłam u niego w domu. Umówiliśmy się niedaleko przychodni i poszliśmy na spacer. Rozmawialiśmy jakbyśmy znali się całą wieczność. Ale - i tu Was pewnie zdziwię - nie straciłam głowy. Było miło, ale.... heh, chyba trochę go zdziwiłam, bo wypytywałam dlaczego TO zrobił, dlaczego dał mi ten numer, że było to bezczelne przy narzeczonym, i ciekawe ile razy już tak kogoś poderwał. Hehe, nie spodziewał się chyba takich pytań, szczególnie że trochę go za to opieprzyłam. Zapewniał mnie, że zrobił to pierwszy raz, że czuł,ze musi coś zrobić, zanim wyjdę z gabinetu i zniknę na zawsze. Zauroczył się. Dziękował mi za to,że się odezwałam. Starałam się przyjmować to wszsytko na chłodno. Nie jest to wszystko takie różowe. On ma dzieci, jest rozwodnikiem. Pragnie stałego związku. Jest ode mnie 16 lat starszy. Jest niesamowity, czarujący, oczytany, ma pasję, ma w sobie coś elektryzującego. Ale kurcze...to nie ma sensu. Nic się nie wydarzyło między nami. Chciał mnie pocałować, ale nie pozwoliłam na to. Pisze do mnie teraz smsy. Twierdzi,że jest zakochany, a ja nie wiem... to zbyt skomplikowane.... myślę o nim, podoba mi się, są te głupie motyle w brzuchu, kurcze, no pragnę go, wywołuje u mnie dreszcze, ale ja we wrześniu wychodzę za mąż!

Gość odnosnie tematu
dziewczyno, on chce cie przeleciec, mie romansik z toba, stad te czerstwe teksty. Nie daj sie nabrac,. Wracaj do narzeczonego i nie mysl o tym kmiotku - weterynarzu, bo to zwykly podrywacz, szukajacy okazji.

Gość autorko gratulacje
nie ma co :o

Gość bjhbjh
Ale laska/facet was wkreca, prowokacja jak nic:D Facet zakochal sie, bo laska zadzwonila sie umowic na szczepienie kota, po 2 dniach od zalozenia topiku juz sie z nim spotkala, a on wyznak jej milosc, ludzie naprawde jestescie tacy naiwni?:D

Gość alkeest
auorko i jak _

Gość xD2308
Proszę pomóżcie mi!!! Wczoraj byłem u wróżki,zapowiedziała mi datę śmierci. Początkowo nie uwierzyłem ale, gdy poszedłem do drugiej i gdy ona też mi tą datę przepowiedziała,strasznie się wystraszyłem ale,gdy jeszcze spróbowałem przejść test na przepowiednie życia na http://vsevidno.com , myślałem że zemdleje,ponieważ po raz trzeci otrzymałem tą datę, możecie nie wierzyć ale,to prawda. Co ja mam robić? dlaczego wszędzie są te same wyniki?

Gość jakas jolka
ja zauroczyłam się o 25 lat starszym stomatologiem... masakra to była, na siłę z tego wyszłam dzięki hartowi ducha i uporowi żeby tylko nie mysleć o nim. On na mnie nie zwrócił uwagi -co oczywiste. Był tylko zawodowo miły i uprzejmy ale ta inteligencja... echhhh

Gość ferff
jakas jolka - czyli on do Ciebie nic nie czuł i nie wiedział co Ty do niego?? autorko odezwij sie jak sprawy sie maja??

Gość 6556tygyhghgyu
mialam podobnie ze sklepikarzem w nocnym :) cudowny blondyn z dlugimi wlosami, iskrzylo od poczatku miedzy nami jak tylko wyszedl z zaplecza i mignal miedzy polkami :P

Gość sddfreg
no takich zauroczen było pewnie duzo u kazdej z nas.. ale konczylo sie to jakos, mieliscie kontakt???

Fuck! Dlaczego ja ze swoim "futrzakiem" chodzę do dwustu kilogramowej lochy! 😭 Chyba czas na zmiany. :classic_cool:

Gość fgrg
ggfg

Gość marychse
autorko co u ciebie??