Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i jak to zrobic

Chcemy ŚLUBU cywilnego ale boimy sie reakcji rodziny

Polecane posty

Gość i jak to zrobic
skad wiesz ze go nie kocham???? jak sie nei chce slubu to sie nie kocha????to skad sie bierze tyle par zyjacych na kocia łapę??tez wedlu ciebie sioe nie kochaja??:-o

Gość nie rozumiem takich ludzi
Czytając Twoje wypowiedzi stwierdziłam, że go nie kochasz. Może się mylę ale takie jest moje spostrzeżenie. No bo jaka osoba, która kocha kogoś mówi, że nie wie czy wytrzyma z tą osobą rok pod jednym dachem?? I że bierze pod uwagę rozwód. Jeśli kogoś kochasz to chcesz być z nim bez względu na wszystko. Dla mnie to znak, że coś jest nie tak. Tym bardziej, że jesteście ze sobą już 6 lat i swoje lata macie. Więc obstawiam, że to jest w pewnym stopniu przyzwyczajenie. A co do ślubów i miłości. Nie twierdze, że ktoś kto nie chce ślubu nie kocha, bo można nie chcieć ślubu z całkiem innego powodu. Ludzie żyjący na tzw kocią łapę jak najbardziej mogą się kochać.

Gość po co stwarzać sobie problemy
masz uraz do ślubu to po co go bierzesz? ślub to ślub bez znaczenia jaki:) poza tym jesteście dorośli i wy decydujecie o sobie a nie rodzina, wystarczy oznajmić im i już a na pytanie dlaczego tak a nie inaczej wystarczy powiedzieć,że tak chcecie:) ja nie widzę żadnego problemu