Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naomi:)

Mój mężczyzna wczoraj gdy zapytałam o zdradę.......

Polecane posty

Gość Kompletnie się nie zgadzam
A to temat był o cesarce? Widzisz, pamiętasz nawet o czym był temat, ja za to dokładnie pamiętam, co pisałeś o bólu :) Naprawdę, mataczku, nie pogrążaj się, ci co Cię znają, to Cię znają i dobrze wiedzą, co o Tobie myśleć :) Proponuję wrócić do tematu. Autorka chyba poszła :)

Ja Ciebie osadzam ??? pewnie :-) a wiesz co to jest rownouprawnienie ? i wiesz, ze kiedys kobiety nie mogly w ogole o sobie decydowac ?

Gość matacz ,,,.....
oczywiscie ja nie mam problemów z pamiecią jak i czytaniem i rozumieniem ... to ty masz jak sama piszesz , a co widać z tym problem

Gość matacz ,,,.....
na temat rownouprawnienia też był temat :) szkoda ze nie jest ono w całosci - czyli w kopalniach brakuje ludzi do pracy , wszystkie bezrobotne bym tam skierował , a gdyby odrzuciły pozbawił statusu bezrobotnego ! wtedy by było równo ! a tak jest tylko gówno

Strasznie mi humor poprawia jak widze te Twoje wypociny, na Twoim miejscu przylozylabym sie troche do gramatyki i budowy zdan, bo troche wstyd jak sie ma 47 lat :-) :-)

Gość matacz ,,,.....
nie mam czasu ! piszac nawet nie patrze na monitor :)

Typowy tekst osoby, ktora nie ma zielonego pojecia o rownouprawnieniu, i mysli zasciankowymi schematami, i obojetnie czy mi sie to podoba czy nie, takie indywidua jak Ty, Mataczu moga tez miec swoje zdanie, wiec sie tylko poblazliwie usmiecham :-D

Gość matacz ,,,.....
równouprawnienie nie moze istniec w formie dosłownej ! tyle , z racji odmiennosci płci - tyle mialem na mysli , co nie znaczy , ze jestem jakims dewiantem w tych kwestiach . Z resztą wiele kobiet jest pzreciw równouprawnieniu takim jakim ono jest teraz . nie wszystko w nim jest dobre , ale też nie wszystko jest złe

Gość matacz ,,,.....
wrecz sadze , ze kobiety powinny miec z racji tego wiele przywileji ! ale z kolei zawsze sie znajda takie co sie oburzą

jezu, przeciz nie chciales walkowac tego tematu, bo Twoim zdaniem nie pasuje... No nic, zaczyna sie robic nudno :-D

jezeli kobieta chce pracowac w kopalni, uwaza, ze ma na to wystarczajaco sily to moze z powodzeniem sie starac o etat, jezeli mezczyzna chce byc nianka, lubi zajmowac sie dziecmi to rowniez nic nie stoi na przeszkodzie - rownouprawnienie jest. a to czy ktos ma predyspozycje to odmienna kwestia.

Gość matacz ,,,.....
Biancaaa Typowy tekst osoby, ktora nie ma zielonego pojecia o rownouprawnieniu, i mysli zasciankowymi schematami, i obojetnie czy mi sie to podoba czy nie, takie indywidua jak Ty, Mataczu moga tez miec swoje zdanie, wiec sie tylko poblazliwie usmiecham ----------- słonko jak juz mi zarzucasz coś w kwesti pisowni to sama bądz idealna , albo co najmniej dobra ! w tym wypadku jak u ciebie przecinek pzred "i" zbedny . po drugie coż za długie to zdanie ...:)

A co wy dziewczyny zrobiłybyście na moim miejscu, gdyby z ust waszego faceta wyszły takie słowa dotyczące zdrady?? Zostawić go nie zostawię, ponieważ bardzo go Kocham i nie potrafiłabym od niego odejść, z drugiej strony życie ze świadomością że może w danej chwili mnie zdradza, nie będzie łatwe:o. Jakoś sobie tego nie wyobrażam. Jednak porozmawiać z nim jeszcze?

Gość matacz ,,,.....
Tak porozmawiac usłyszysz juz eraz to co chcesz usłyszec , co nie znaczy , ze kiedykolwiek zamierza Cie zdadzic, to jzu tylko zalezy jak od ciebie , tak od niego

Matacz, wybacz, ale nie chce mi sie odbijac pileczki, przeciz i tak nic to nie da... Autorko, rozmawianie nic juz nie da, jego pierwsza odpowiedz byla oczywista, jak bedziesz teraz drazyc temat, to pewnie powie to co bedziesz chciala uslyszec. Jezeli niechesz go zostawic to podjelas juz deycyzje. A tak z ciekawosci, ile jestescie razem ??

Gość matacz ,,,.....
no oczywiscie , ze nic nie da , sama piszesz nie gramatycznie - wiec

Gość Piertolenie o szopenie
Nie rozumiem kurfa was, to po kiego chooja wogóle się wiązac skoro facet zawsze może zdradzić? Takie komenty utwierdzają mnie tylko w przekonaniu, że faceci to głupie zwierzęta w większości, bo wyznacznikiem człowieka myślącego jest panowanie nad hormonami poprzez rozum coraz poważniej myślę nad zostaniem les z wyboru...

Gość Kompletnie się nie zgadzam
Nic już nie możesz zrobić, autorko, a rozmowa nie ma za bardzo sensu. Jeśli nie bierzesz pod uwagę rozstania, to już podjęłaś decyzję i nie sensu rozdrapywać sprawy. Pozostaje spokojnie czekać, aż "jego ciało zareaguje" ;) A może jednak nie zareaguje, żyj nadzieją :P

no wlasnie tak sobie niektorzy ludzie ulatwiaja zycie, zostawiajac zawsze jakas furtke otwarta...

Pod koniec stycznia będzie rok jak jesteśmy razem:).

To jest Twoja sprawa, i decyzje juz pojdelas, ja moge powiedziec tylko o sobie, ze po roku bycia razem (jezli staz tu ma w ogole jakis zwiazek) nie chcialabym spedzac czasu z facetem, ktory bierze pod uwage, ze jak go jakas zakreci, to bedzie myslal tylko siusiorem.

Cholera dlaczego to wszystko takie trudne.:o Na codzień jest kochany, okazuje mi miłość, pokazuje że mu na mnie zależy, widzę że mnie kocha, robi wszystko z myślą o mnie, czuje się kochana jak nigdy dotąd. Tylko te jego ...eh nie wiem już sama, może powiedział jak jest, a wcale nie musi tak być?

Gość Piertolenie o szopenie
A ty autorko możesz powiedzieć mu iż również nigdy nie wybaczyłabyś zdrady i nie chciałabyś go po tym znać