Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczona drania

wyslal maila do mnie zamiast do kochanki?!?!!??!!??!?!!??!?!???!!!!

Polecane posty

Gość narzeczona drania

czy to mozlwie,zeby byc tak glupim?? dostalam maila od mojego faceta: Czesc kochanie. niestety nici z planow , magda (ja ) robi impreze wiec nie dam rady.ale nie martw sie odrobie to jeszcze ;-) skocz do tego sklepu z bielizna ;-) zobaczysz ze bedzie warto......tesknie za toba. zadzownie pod wieczor albo jutro jak dam rade. dostalam to z jego maila z pracy. jestem w SZOKU!!!!!! czy to moze byc glupi zart??!?!?!?!?!!! nie moge uwierzyc.....po co mialby mnie zdradzac> skoro nie ejst szczesliwy to przeciez moze odejsc ode mnie w kazdej chwili. nie wiem co myslec............

Gość pierdolenie kotka
"nie wiem co myslec............" No co Ty? :D

Gość odpowiem też .......
jeśli to nie prowokacja to ja bym natychmiast zadzwoniła do faceta i podziękowała mu za uroczy lis następnie bym go mu przeczytała a na koniec podziękowała za dalszą znajomość

Gość Rafia
Proste-zdradza;) a miał pecha że kliknął w pośpiechu odruchowo Twój adres;)

Haha no to ładnie się wkopał jeżeli to prawda..... A ty faktycznie robisz impreze i zgadza sie ten szczegół?

Gość narzeczona drania
on jest zwariowany i czasami ma glupie pomysly, wiec (wiem moze i jestem dziecinnie naiwna) podejrzewam ,ze to jego kolejny glupi zart. po prostu zawsze myslalm,ze go znam na tyle dobrze ,ze jakby bylo zle w zwiazku to bym to zauwazyla a tymczasem miedzy nami jest super- napawrde nie moge narzekac i myslalam,ze on tez 😭 . nie bede do niego dzwonic zwlaszcza ze oboje jestesmy teraz w pracy.....chyba zaznacze ta wiadomosc jako nieprzeczytana ,on zna haslo na mojego maila, wiec jak juz sie skapnie ,ze wyslal do mnie (o ile to nie glupi zart) to jestem pewna ze sie ''wlamie'' i usunie ta wiadomosc.

echhh glupia i w razie czego nie bedziesz miała dowodu zadnego..... Zmien hasło swoje i tyle. Ja bym sobie nie życzyła TAKICH żartów od własnego faceta. Żartować to mozemy ale tak zeby sie razem pośmiac, a tu w tej sytuacji to nie ma z czego sie śmiac.....

Gość Rafia
zawsze...zawsze..-facet sie wyprze i powie,że to żart albo to nie tak jak myslisz kochanie;) a na końcu doda-czy złapałaś mnie za ręke?;) Dobre,nie?;) Teraz decyduj czy chcesz byc słodka i naiwna i będziesz łudzić się że to nie prawda,czy tez jednak męska decyzja-i dziekuję,dowidzenia... jesli bardzo kochasz-to duzy problem dla ciebie.... ale jedno co pewne-n ie wierz,że był to żart.....nie,absolutnie nie

Gość tyetteetette
a nawet jak on sie zorierntuje ze wyslala do ciebie, a mial byc do innej to bedzie sciemnial, ze taki zart tym bardziej, ze mowisz ze jest zwariowany i ma glupie pomysły

Gość a wiesz ja bym odesłała tego m
maila na jego poczte z powrotem i dopisek nie musisz wymyślać tłumaczenia bo nie bedzie ci juz potrzebne

Gość nie chce mi się zalogować.....
ale jak wykasuje tego maila z jej poczty to autorka będzie wiedziała, ze to nie był żart.

Gość idz spac dzieciaku
koorwa taki sam topik zaklada jakis gowniaz od zarania dziejow chyba dluzej niz kafe istnieje

Gość Rafia
a jak taki czysty i bedzie po powrocie do domu robił z ciebie głupią-to ppowiedz ok,to weź teraz kochanie przy mnie otwórz swoja poczte i pokaż co Ty tutaj masz....;) no i komóreczke tez prosze kochanie mi pokaż skoro jestes czytsy nic nie tracisz,a ja Cie przeprosze że nie znam sie na Twoich żartach;) zobaczysz jaka będzie reakcja:)

Gość no i właśnie
dokładnie tak zrób. Udawaj że nic nie czytalas, i jak tekstu nie będzie to bedziesz wiedziala o co chodzi. Ale na tak głupi żart to chyba by sobie nie pozwolil

Gość vjfkjfkgkfjgkfgjkj
KURWA TOZ TO PROWOKACJA!!!!!!!! CZEGO SIE PODNIECACIE?!

Gość Rafia
zdesperowana żono-sugerujesz,że jak facet ma kochanke to nie zdarza mu sie wysłac w pośpiechu automatycznie do żony smska lub maila -który miał byc do kochanki? mylisz się,zdarza się to dośc często....;) nie ma zdrady doskonałej...;)

Gość pffffffffff
hahahahhahahahahahhahahahahahah najlepsze co tu dzis czytalam:P powiedz mu ze odwolujesz impreze i idziesz do kolezanki;] nie psuj mu planów;) hahahahahahhahahahahahahha

poprostu go zapytaj jak wróci , skoro znasz go na tyle to poznasz po jego reakcji , a wtedy albo kupa śmichu albo kopniak w d..... ja wątpie zby to był żart , aż taki głupi?

Gość narzeczona drania
koorva,tyle sie napisalam i mi wszystko zniknelo!!!!!!! powtorze to co mialam napisac ale juz w skrocie bo m isie nie chce tyle pisac: facet jest ''weicznym dzieckiem'' i robi takie glupie zarty, ja rzadko jestem jego ofiara, ale raz np. udawal ,ze mial wyapdek i lezy w szpitalu ,a okazalo sie,ze to tylko ''zart'' - wkurwilam sie tak na niego ,ze chyba sie przestraszyl ze o zostawie i w sumie to bylo poltora roku temu i do tej pory robi mi tylk otakie male zarciki,ale nie wiem czy czasem mu sie nie nudzi albo jego durny kumpel go nie namowil :O sprawdzilam swoja poczte- mail dalej jest jako ''nieprzeczytany''.

Gość yth yth yth
nie ryzykowałby TAKIEGO żartu, uwierz mi. Pomyśl logiczie. Nikt nie ryzykowałby TAKIEGO żartu

Gość moim zdaniem majonez
Albo to nie jest żart i wtedy wiadomo, co zrobić. Albo to jest żart, czyli facet jest debilem. A po co Ci facet-debil? Mieć z takim dziecko, a on Ci któregoś dnia zadzwoni "Jasio wpadł pod samochód, nie żyje!" i będzie to miał za świetny kawał? Czyli dokładnie na jedno wychodzi.

Gość narzeczona drania
wlasnie sprawdzilam moja poczte i ten mail .................................................. jest USUNIETY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a wiec jednak to prawda.jestem po prsotu megaaaaaaaaaaaaaaaaawkuriowna. koorva bedzie dzisiaj latal po scianach -zachcialo mu sie !!!!!! nie moge uwirzyc, tyle lat razem i on to wszystko przekreslil.a ja durna WIERZYLAM!!!!!!!!!!!

Gość nie chce mi się zalogować.....
nic nie zrobisz. sprzeda Ci jakąś bajeczkę i Ty ją łykniesz.

Gość lilly___
dlaczego Ci faceci są tacy durni? skoro próbował to perfidnie przed Tobą ukryć usuwając maila nie dawałabym ani jednej szansy gnój