Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hellloh

czy to lalka czy dziecko ???!!!! kto mi odp

Polecane posty

Gość O matko czego ludzie nie wymys
O matko . Miejmy nadzieje ze to lalka Bo jesli dziecko to masakra nie wiem czy 2 miesiace by mialo .;/

Gość reer
to prawdziwe dziecko, nie wiem jak ono to wytrzymalo

odebrało mi mowę! i mam nadziejęże tej pojebanej babie ktoś odbierze to dziecko zanim dojdzie do tragedii!

To dziecko na poczatky widac jak stawia kroczki dziecko ma taki odruch do 3 miesiąca po urodzeniu. Baba nie ma serca tak szarpać takie maleństwo

Ta idiotka jest instruktorka jogi:O niestety to chyba jest niemowle:O bez komentarza...

Gość gggygy
pojebana baba :-0 pierdolniete babsko :-0 teraz ją ktos tak powinien szarpac za nogi suka jebana :-0 Brak słów

Gość gggygy
nosz nie mozna tego oglądać :-0 :-(

Gość ojojjjjjjjjjjjjjjjjjj
JA PIERDOLĘ!!!!!!! CO ZA KRETYNKA, IDIOTKA!!!!!!!!!!!!! nie mogę na to patrzeć, biedne dziecko

Gość gggygy
sport dla niemowlaka ???? :-0 Czy dla niej ? Bo mnie sie wydaje , ze traktuje to dziecko jak " worek treningowy " lub "odwaznik " Chyba ona tym dzieckiem cwiczy :-0 kurva , nastepna pojebana eco mama :-0

Pojebalo ja do reszty!!!!!!!!!! To jest zywy niemowlak! Moja coreczka ma miesiac i jest wielkoscia taka jak bobas na filmie! Nie wyobrazam sobie zeby ktos tak zrobil z moim dzieckiem, A TEGO DZIECIATKA JEST MI STARSZNIE SZKODA!

nie wygląda na lalkę, to dziecko dziunia niestety nie wzięła pod uwagę, że dawno już zeszliśmy z drzew a nasze mięśnie i stawy nie są tak sprawne jak u małp Boże jak temu maleństwu musi się kręcić w głowie i jak bardzo go to boli :(

Gość lulinek
Widać, że to żywe dziecko. A tej babie to powinno się to maleństwo odebrać;/

Gość dfsdfsfddfsdffdssdf
Heheheheh czy to ludzka wersja "kota kaskadera"?

Gość Jak kompocik
To chyba jest lalka bo tak male dziecko nie umie tak sztywno trzymac glowki ! Dziewczyny sa teraz takie lalki ze wygladaja jak dziecko, dziecko przy czyms takim by plakalo a to nie zmienia wyrazu twarzyt

Gość zxcvfguhjk
Nie podniecajcie się. To jest taka LALKA ! Elektroniczne ma dzialanie. Spójrzcie na wyraz twarzy tego new borna. A w ogóle to kiedyś już to oglądałam. Było pod filmikiem napisane, że to nie jest żywe dziecko, tylko lalka. Filmik powstal dla beki. Co prawda Was matek to na pewno nie rozbawi.. I nie dziwie się

Gość zxcvfguhjk
I dziecko w życiu by nie utrzymało tak prosto i sztywno główki.

Na poczatku to dziecko,później chyba lala..powiększcie sobie,tak mi się wydaje,niemowlę by chyba nie przeżyło ;(

Gość ty chyba z lodzi Miss. M
jestes? tak?

hmmmmm to rzeczywiscie chyba nie jest dziecko przy koncowce widac jak je sobie stawia na dloni no niewazne.Po co to komu zeby jakas pierdolnieta eko mamusia wpadla na taki pomysl bo w necie bylo to pewnie jest potrzebne wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Nie jestem z Łodzi,ale bywam. Kurde,a ja myślałam,że głupoty z synem wyczyniam;(

ma nadzieję że to lala... bo czarno widzę jakby ktoś w ten sposób ''trenował''' dzieci..