Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

guyawa

Bóle stawów, utrata wagi, bóle w nadbrzuszu, kołatanie serca

Polecane posty

Gość zalacznikk
i ten stavin normlanie w aptece kupie?

Gość carpee_08
bóle w nadbrzuszu to nie mam pojęcia szczerze. a na stawy to może sól jodowo-bromowa. Kąpiele lecznicze bardzo dobrze regenerują stawy i działają także w przypadku różnych chorób.

Kąpiele z soli raczej odpadają, bo nie mam wanny a jedynie prysznic. Przyczyną tych wszsytkich dolegliwości na dzień dzisijszy hipotetycznie są dwie rzeczy : streptococcus pyogenes - paciorkowiec ropny oraz bakterie jelitowe.

Gość mamooth
Suplementy dają rade. Ja na stawy brałem stavin w formie syropu i nadal go biorę po skończonej rehabilitacji. Pomógł mi dojść do siebie i wole dmuchać na zimne, dodatkowa ochrona zawsze się przyda, a parę zł miesięcznie wolę wydać niż znowu jeździć do szpitala przez kolejne pół roku... pzdr.

Gość stokrottka
Myśle, że suplementy nie są zastąpią rehabilitacji czy zabiegu, ale zawsze lepsze to niż nic. Ja od miesiąca zażywam syropek, który kupiła mi babcia, jako że często skarżyłam się na bóle kolana. Zobaczymy, czy pomoże

Gość Kretta
Domyślam się że bierzesz Stavin. Z tego co się orientuje jest to jedyny suplement na stawy w formie syropu. Kiedyś miałam problemy z kolanami, a nie mogłam połykać tabletek z różnych przyczyn, lekarz ortopeda polecił mi właśnie ten suplement. Biorę go do dziś w celach ochronnych.

Gość Maciej Banasiewicz
Witam serdecznie. Pani Stokrotko, suplementy diety oczywiście nie zastąpią rehabilitacji, ale warto je stosować, by tę rehabilitację wspomóc, lub w celach profilaktycznych. Suplement diety Stavin wspomaga prawidłowe funkcjonowanie struktury chrzęstno-stawowej oraz wpływa korzystnie na strukturę tkanki stawowej. Jako jedyny preparat na polskim rynku łączy siarczan glukozaminy, siarczan chondroityny, kwas hialuronowy oraz witaminę C w postaci wygodnego w podaniu syropu. Zapraszam do sprawdzenia składu preparatu oraz zadawania pytań, na które chętnie odpowiem. Pozdrawiam, Maciej Banasiewicz ______________________________ eRzecznik suplementu Stavin Syrop www.stavin.pl

Gość potom
Ja właśnie wspomagałem rehabilitacje Stavinem. Smaczny syrop i skuteczny. Nadal go biorę, bo wiem że staw trzeba chronić, a po kontuzji jest bardziej podatny na uszkodzenia. Moja kostka ma się już dobrze. Polecam każdemu.

hej, czy miał ktoś problemy ze stawami a zarazem z gardłem ? chodzi o paciorkowca ropnego !! !!

Gość ssssarrrrraaaaa
Panie Macieju ,bralam ten stavin ,ale nie rozcieczalam go z woda tylko popijalam woda i bolal mnie zoladek...

Gość ssssarrrrraaaaa
Panie Macieju odpowie mi pan?

Gość ssssarrrrraaaaa
ups

Gość trotyll
To dziwne że Cie bolał brzuch po syropie. Syrop ma lepszą wchłanialność i bóle brzucha są częściej spotykane przy połykaniu tabletek bo powodują wzdęcia i potrafią obciążać żołądek i wątrobę. wiem co mówię bo sam mam z tym problem, a syropy są jedyną forma w której mogę przyjmować leki.

Gość Renata57567
Witam panstwa. Moje imie Renata mieszkam w Chicago. Mamy w USA unikalny i nowy na swiatowym rynku suplement odzywczy. Jest on bogaty w naturalne zwiazki, które wspieraja i podtrzymuja zdrowie calego organizmu. Podawany jest w plynie o duzej wartosci smakowej, a przede wszystkim wysokiej przyswajalnosci. Jest to mieszanka skladników o sprawdzonej wartosci takich jak: BioCell-kolagen komórkowy II (Kolagen Kwas hialuronowy, Chondroityna) i Resveratrol na bazie wyciagu z 13-tu egzotycznych owoców BioCell-kolagen jest podstawowym, niezbednym elementem który buduje tkanke laczna skory, stawów I ukladu krazenia. Po wiecej informacji prosze o kontakt emailowy kawunia@yahoo.com lub http://www.byzyc.com/

Gość soffka
Hej Guyawa. Mam dokladnie takie same objawy jak ty. Przeczytalem caly chat na ten temat i dokladnie mam to samo co ty. Moj problem zaczal sie od infekcji gardla i migdalkow. Jeden kretyn nawet zalecil usuniecie. Potem okazalo sie ze te infekcje sa od zoladka. Kilka lat na prazolach gastroskopia kolonoskopia i nic. Pol roku temu zaczely sie bole stawow kolana najpierw potem biodra kregoslup lokcie. Robia mi MRI kolan kregoslupa i wszystko w miare ok. Nastepny pseudo lekarz wysyla mnie na leczenie bolu drugi kieruje do psychiatry. Teraz to naprawde trudno znalesc dobrego lekarza. W tym tygodniu ide robic wymaz z gardl. Dziekuje

Gość soffka
Zapomnialem dodac ze schudlem juz 20 kg przez ostatni rok kolatanie serca zwykle wieczorem przed snem drgania miesni widoczne zimne rece nogi i przelewanie sie w brzuchu

Gość soffka
Guyawa bardzo bym prosil o kontakt jak twoj problem sie skonczyl. Jak leczyles itd. Z gory dziekuje

Gość guyawa
Hej soffla sory ze dopiero teraz,ale tu nie zagladalem. Moj problem sie nie skonczyl. Za miesiac mam wizyte u prof. Reumatologa, kolejnego juz z resztą.. Na dzień dzisiejszy mam wynik graniczny boreliozy i jestem po antybiotyku.. Poprawy zero ! Zaburzenia snu, osłabienie, brak koncentracji, pieczenie skóry, kołatanie serca no i boooole staaawow!

Gość soffka
Mialem tez badania na borelioze wyszla pozytywna a western bood wyszly ujemne. Wzialem leki na pasozyty ZENTEL 400 3 serie po jednej tabletce I problem z brzuchem ustaly moge wreszcie jesc. Reszta problemow pomalutku sie lagodza. Musze dodac ze zaczalem brac AMOTRIPTYLINE 25mg na noc I to mi pomaga tez. Czekam na kolejne badania ANA2 I ANA3. Immunolog powiedziala ze to moze byc choroba tkanki lacznej

Zapomnialem dodac ze schudlem juz 20 kg przez ostatni rok kolatanie serca zwykle wieczorem przed snem drgania miesni widoczne zimne rece nogi i przelewanie sie w brzuchu to wszystko wyglada na nerwicę. ściśnięte jelita, stąd przelewanie, burczenie itp., brak apetytu czy kołatanie serca.

Gość soffka
Stawy tak sobie musze przyznac ze wciaz bole odczuwam ale mniej intesywnie. Przede wszystkim kolana biodra i lokcie mniej. Nie wiem duzo ludzi mi mowi ze to moze byc nerwica ale czy po kuracji amitriptylinowej przez pare miesiecy zycia bez stresu i nerwow nie powinno to juz calkowicie ustapic? Wybieram sie w tym tygodniu do psychiatry zobaczymy co ona powie na ten temat.

Gość gość
Diagnostyka przy fibromialgii w Polsce leży. Ja po 6 latach straty czasu pieniędzy i nerwów na leczenie w Polsce dostałam namiar na klinikę Asklepios w ESP i dopiero tutaj wiedzieli co robić. Polecam ich, wysoki profesjonalizm i skuteczność, nie odpuszczają dopóki nie wyleczą choroby całkowicie. Helena.

Gość Goku

Guyawa już wiesz co tobie jest, jakie leczenie i jakie skutki. Proszę o odpowiedź.

Gość Elza Jagosz

Kora cynamonowa jest bardzo skuteczna przy problemach ze stawami, ale najlepiej wzmocnić jej działanie przez połączenie z korzeniem lukrecji gładkiej. Można te zioła kupować osobno lub pod postacią kapsułek Reumpapai. Znajdują się z nich ekstrakty, które są mocniejsze niż sypane ziółka.