Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryland

NADPOTLIWOŚĆ A WESELE.

Polecane posty

Gość maryland

Witam wszystkich. Wiem, że problem nadpotliwości był już poruszany, ale chodzi mi tutaj konkretnie o temat wesela. Mam ogromny problem z nadpotliwością dłoni. Potrafią się do tego stopnia spocić, że wręcz pot z nich kapie. To samo ze stopami. Jestem akurat w związku z mężczyzną, z którym chcę spędzić resztę życia. Jest ode mnie starszy o 8 lat, więc z racji jego wieku planujemy ślub za 2 lata. Jestem szczęśliwa i wiem, że to on i że tego chcę. Jednak... Przez mój problem, nie potrafię sobie nawet wyobrazić TEGO dnia. Tzn potrafię, ale w katastrofalnych barwach :( Wiadomo, obrączka na dłoni - fotograf i kamerzysta chcą ładnie uwiecznić, a tu cała spocona dłoń. Ale to najmniejszy problem. Składanie życzeń... wszyscy chcą Cię za rękę chwycić, a tu z ręki cieknie ;/ No i najgorsze - cała noc tańczenia, ty w centrum zainteresowania każdego faceta, bo przecież każdy chce z panią młodą zatańczyć.... A jak tu przetańczyć z kimś piosenkę, jak z rąk kapie? :( Poza tym akurat suknie ślubne wykonane są z takiego materiału, że nawet ciężko wytrzeć te ręce.. Zresztą plamy by zostały... Tak bardzo chciałabym, żeby to był mój cudowny, piekny dzień i zazdroszczę dziewczynom, które takiego problemu nie mają... Jednak wiem, że jest też sporo osób z takim problemem jak mój. Czekam więc na Wasze posty jak przeżyłyście ten dzień... Pozdrawiam

Gość heeejjj nie martw sie
botoks?

Gość ruda laska
kup sobie odaban i te problemy przestaną istnieć :) sprawdziłam na sobie, cierpiałam na nadpotliwość skóry głowy

Gość nie rób wesela tylko ślub
potem skromny obiad w normalnych,ładnych ciuchach w których będziesz DOBRZE się czuła i do domu;)Te wystawne wesela tylko stresują pannę młodą i sporo kosztują:o

Gość maryland
Odaban - nie próbowałam, spróbuję. Próbowałam Antidral,Etiaxil, tabletki PerspiBlock. Piję szałwię. Botox - 3 razy miałam robiony zabieg. Pomaga, jednak na krótki czas. Zresztą w stresujących sytacjach ręce tak czy siak się pociły.. ;/

Gość shadows2511
Witam serdecznie Osobom z okolic Bytomia, Rudy Śląskiej, Świętochłowic, Katowic, Chorzowa, Tarnowskich Gór,Zabrza, Gliwic, Siemianowic Śl., Czeladzi, Będzina wypożyczę sprzęt do Jonoforezy na nadpotliwość rąk, stóp, pach i twarzy firmy MEDISUN GS10 Mocne strony urządzenia: - Brak konieczności używania farmaceutyków -brak skutków ubocznych, - Terapia jest szybka i efektywna, - Urządzenie jest bardzo proste w obsłudze, - Doskonałe wyniki leczenia. Oto link do ogłoszenia - skopiuj go w całości: http://tablica.pl/oferta/wypozycze-aparat-do- jonoforezy-na-nadpotliwosc-medisun-gs-10-IDw6I3.html mail: shadows2511@wp.pl Zapraszam

Też walczyłem z nadpotliwością.Długo nic nie działało,aż w końcu mi pomogło tylko jedno,dlatego polecam i mam na sprzedaż praktycznie nowy aparat do jonofrezy,używany 5 razy,przyniósł oczekiwane rezultaty. Posiada jeszcze gwarancję. Cena 900 zł. Moje gg: 7246476.