Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bagno

Wszyscy ci,którzy nigdy nie byli w żadnym związku,wpisywać się!!

Polecane posty

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
LOL, ty tak na żarty czy na poważnie? :D

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Wyślij nam chociaż pocztówkę z innego foum........................... :P

Gość nigdy nie dałem
ŚOZ przepraszam, trudno tu zauważyć :D Bagno no to pokaż mi te obrazy, bo z tego co wiem, to nikt ich zbyt wysoko nie cenił a Ciebie zachęcam do obejrzenia projektów przebudowy Berlina, które tworzył pupilek Hitlera, a które Hitler w pełni aprobował, nic w nich romantycznego, tylko pompatyczny, megalomański rozmach, wręcz antyludzki przytłaczający natomiast uwielbienie Hitlera dla Wagnera i w jakiejś mierze, niemieckiego romantyzmu, nie było głębokie wyciągał z tego romantyzmu, to co mu pasowało, jak ze wszelkich idei, ideologii i lepił według swojej koncepcji, to trochę tak jak Ty :D niemiecki romantyzm to przepiękna epoka, pełna niezwykłego czaru i zupełnie wolna od prymitywnego nacjonalistycznego smrodu, jaki rozsiewali naziści, powołując się na wyrwane z kontekstu słowa i obrazy Hitler był jak to kiedyś mówiono politycznym arywistą, chociaż nie pozbawionym pewnej do pewnego stopnia sensownej wizji politycznej gdyby nie jego semicka fobia, której oddał się aż do absurdu i w ogóle skłonność do brutalności na skalę przemysłową, jego pozycja w historii byłaby o wiele lepsza, ale co zrobił to zrobił i koniec zgodzę się że nie bił kobiet, nie osobiście, natomiast miał całą armię specjalistów od bicia kobiet, dzieci, starców... masz jakąś sympatię dla niego, może się mylę ale tak odbieram Twoje słowa

Gość gość
Mezczyzna 22lata rowniez nie bylem w zwiazku i dobrze mi tak nie chce nic zmieniac w tej kwestii