Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawelwroc3@o2.pl

Pytanie do żon i mężów.....

Polecane posty

Gość hi1111
jenk ok, tylko mysle , ze to tam udawane , idealne malzenstwo, trwa juz tak dlugo , ze wszyscy sie wtopili w role , powinno juz wczesniej cos krachnac, u mnie goracy sex i gorace klotnie , czasem az sasiadow szkoda!!!!!!

Gość pawelwroc3@o2.pl
Ok! Muszę się pożegnać! Dziękuję wszystkim za szczerą rozmowę!!!! Pozdrawiam serdecznie!

Gość hi1111
PAWEL zawsze gotowa odpowiedz - ta sama , no kurde za poprawny jestes!!!!!! Zrob pauze na forum , tu juz nic nowego nie wplynie -przeczytaj , przemysl , moze sprobuj cos zastosowac i napisz o efektach, potem mozemy dalej myslec!!!!!!

Gość ahasertfguth
do ktoska333 moja żona widocznie tak

Gość nicknatenraz
A co ma powiedzieć kobieta, której mąż ma ochotę 2 razy w tygodniu, a ona codziennie ? On jest obrażony, bo jest zmęczony, bo boli go głowa, bo nie ma ochoty. Jesteśmy 13 lat po ślubie, a ja mam pełno okazji i nie jestem pewna jak długo dam radę się jeszcze opierać. Poza tym mój mąż jest ideałem - sprząta, gotuje, piecze, oczywiście pracuje, no i kocha. Wiem, że gdybym go zdradziła to spadnę z deszczu pod rynnę, bo lepszego nie znajdę. Toteż jeszcze walczę ze sobą ...

Gość ktośka333
do ja uważam bardzo celnie ujełaś/ująłeś swoją wypowiedź, nie potrafiłabym lepiej:)

Gość hi1111
niknaten... ja bym moze z wibratorkiem , bo glupio tak porzadnego czlowieka oszukiwac!!!

Gość mmlmlmlmlp
ja was nierozumie :S niby kolacje, hotele, winko itp i dalej nic tak? tyle lat po slubie a SZCZEREJ rozmowy nie da sie odbyc :S a w wiekszosci przypadkow raczej jest tak ze jedna polowa nie odczuwala ze tej drugiej jest zle... ROZMOWA :S

Gość mmlmlmlmlp
i pawel po 10 latach nie wie co jwgo zona czuje z nim w lozku... Boze :D

Gość ktośka333
no to jest śmiechu warte. A do ja uważam, chętnie bym z Tobą pokorespondowała.

Gość nicknatenraz
Toteż właśnie nie oszukuję, tylko walczę ze sobą. Wibrator mi nie jest potrzebny :-P, ujmijmy to tak, że moje życie erotyczne jest bogatsze od życia erotycznego mojego męża (przy czym go nie zdradzam ;-) ).

Gość ktośka333
ok, dobranoc, do napisania, kiedyś:)

Gość hi1111
niknateraz problem, ze chyba niesposob idealnie sie dobrac, bo nie tylko sex sie liczy, a temperament z wiekiem sie zmienia!!!!! 10 lat temu uniklalam, teraz szukam!!!! ale robie to z humorem i probuje mojego zachecic, sms-em , bielizna, albo jej brakiem, zaczepkami ,ale zawsze na wesolo, i wiesz , ze on w koncu czesto jednak daje sie przekonac!!! to znaczy na poczatku proponuje mi , ze sie mna zajmie, ale on dzis nie , no a jak zaczniemy to sie angazuje, sama sie dziwilam, bo byly chude lata!!!