Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pineskaaaaa

Wózek Coletto Mateo czy CR-V Babyboom?

Polecane posty

Gość Pineskaaaaa

Hej :) jestem na etapie szukania wózka i mam dylemat, podoba mi się wózek Coletto Mateo (czerwony lub niebieski) widziałam na żywo, podoba mi się, fajnie się prowadzi.. o taki http://allegro.pl/coletto-matteo-gondola-fotelik-gratisy-w-wa-i1401628269.html lub CR-V firmy Babyboom tańszy zastępca Mutsy (który mi się podoba najbardziej, ale cena za wysoka) .. niestety na żywo nie widziałam, dlatego chciałabym poznać opinie kogoś, kto go ma. kolor też podoba mi się czerwony lub niebieski :) link: http://allegro.pl/cr-v-baby-booom-wozek-wielofunkcyjny-dla-dzieci-i1397239318.html Mam nadzieje, że znajdzie sie ktoś, kto wie coś na temat tych wózków. z góry dzięki :)

Gość podnoszeee
nikt nie pomoze?

Też chętnie poznałabym opinię o tym wózku. Najprawdopodobniej kupię go w najbliższym tygodniu, a przynajmniej zobaczę. Dam wtedy znać. Pozdrawiam!

Gość Piękne i naturalne
ten crv wyglada jak kopia mutsy;-) powiem ci ze ja bym wlasnie ta kopie jak cos kupila, chociaz wolalam wydac wieksza kase i miec pewnosc ze wozek sie nie rozsypie coletto sa bardzo wadliwe kolezanka juz chyba z 4 razy miala w serwisie a dzieciatko sie w pazdzierniku urodzilo

Hejka. Wózek CR-V zakupiony :) Nie jest zbyt lekki, bo stelaż z gondolą waży ok 17kg, ale mam nadzieję, że dam sobie z nim radę. Prowadzi się leciutko. Mechanizmy wszystkie są na klik-klik, nie trzeba dużo siły żeby coś złożyć lub wypiąć. Kółka też się wypinają poprzez jedno kliknięcie. Budka chodzi cicho, ale nie ma wentylacji, tylko wizjerek. Prawda jest taka, że osądzę wózeczek dopiero po jakimś czasie użytkowania...Obym się nie zawiodła!

Gość Fabiensaber
Awa666 czy możesz już powiedzieć cos na temat tego wózka?

Gość kiszczak niewinny
nie ma wentylacji o kurwa haaaaa haaaaaaa haaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaa