Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale sie wkurwiłem

Czemu kurwa nie inicjujecie seksu

Polecane posty

Iftar Ale myslisz ze wszystko jest OK ? Jesli tylko jedna strona lgnie to pewnych spraw? bo moim zdaniem powinno być obustronne dążenie do zblizenia Dlaczego to tylko facet ma sie starać i prowokowac takie zbliżenia? Ja rozumiem bardzo dobrze autora wiem o co mu chodzi ...

Przecież napisałam, że nie jest. W swoim poprzednim poście. Regres litości... Każde proszenie o sex jest patologią. Czy to ze strony kobiety czy faceta. Na miejscu autora mocno zastanowiłabym się nad kontynuacją tego związku. Żeby się nie obudził z ręką w nocniku, gdy w szufladzie spoczywać bedzie papierek z urzędu, a małzonka stwierdzi, że ona juz swoje zrobiła. Delikwent załozy topik o tym, że poszukuje kochanki lub, że takową znalazł. A gawiedź go spali na stosie moralnosci.

iftuś takie sprawy jak dominacja faceta w seksie juz dawno odeszły do lamusa Teraz to kobieta wiecej chce Teraz to kobieta dopomina sie stosunków nie facet Tylko że wy często oczekujecie w tej kwesti bardzo wiele a nic od siebie nie dajecie Pragniecie tak samo jak my tych spraw ( a nawet bardziej) a tylko czekacie ...

Każde proszenie o sex jest patologią" w pewnym stopniu Bo rozmowa z partnerem na te tematy czasami jest ratunkiem w związku ;) nikt ni jest Duchem Swietym i czasami lepiej wygarnąć co leży na sercu niz to dusić w sobie i robic Fochy

Delikwent załozy topik o tym, że poszukuje kochanki lub, że takową znalazł.' nie uważam tak wcale Mysle że chłopak ma dosc jednostajnej sytuacji w związku Myślę że wyraża swoje potrzeby i próbuje wprowadzić normalnosc do zwiazku

Gość naatalkaa
Lubię pierwsza się dobierać do mojego faceta, bo on uwielbia jak jestem taka napalona, że już nie mogę się doczekać i mnie to jeszcze bardziej podkręca jak to widzę. Pamiętam, że na samym początku trochę się wstrzymywałam z inicjowaniem seksu, bo jemu chyba się wydawało, że jak ja jestem napalona, to gra wstępna może trwać 3 sekundy. Ale pokazałam mu, że się myli i załapał od razu, że im dłuższa tym potem seks lepszy, bo ja mam więcej przyjemności. A tak z doświadczenia wiem, że o seksie trzeba umieć rozmawiać z kobietą. Bo czasem pewne uwagi nas bardzo dotykają i niestety blokują. Mój podchodzi do tego z żartem zawsze. Ale mój były potrafił np. powiedzieć mi, że jestem zimna albo, że czegoś nie robię tak jakby chciał. I seks był przez to bardzo średni. Bo mnie to nie motywowało, tylko właśnie blokowało. On nie potrafił tego zrozumieć.

...Tylko że wy często oczekujecie w tej kwesti bardzo wiele a nic od siebie nie dajecie ... A skąd Ty to wiesz??? Jesteś pracownikiem naukowym wydziału socjologii pobliskiego uniwersytetu??? Inicjowanie sexu to nie proszenie o niego. Różnica dość znacząca Regres. A co do Twojego zdania to każdy ma prawo posiadać własne. Toteż ja Ci go nie odbieram.

Lubię pierwsza się dobierać do mojego faceta, bo on uwielbia jak jestem taka napalona, że już nie mogę się doczekać i mnie to jeszcze bardziej podkręca jak to widzę." faceci lubia takie kobiety :)

A skąd Ty to wiesz??? Jesteś pracownikiem naukowym wydziału socjologii pobliskiego uniwersytetu???" iftuś wiem z autopsji i uprzedze twoją następną wypowiedź W tym zwiazku co mam teraz wszystko jest OK :) Inicjowanie sexu to nie proszenie o niego. Różnica dość znacząca Regres" wybacz if ale jednostajne inicjowanie przy biernej postawie drugiej strony jest w pewnym sensie wypraszaniem owego seksu

...ale jednostajne inicjowanie przy biernej postawie drugiej strony... Nie musze Ci niczego wybaczać bo też tak myślę i o tym piszę. Regres może zrób sobie kolejną kawę :D Jesli chcesz uchodzić za znawcę tematu to nie wystarczą doświadczenia własne (ile tych związków miałeś, że uważasz się za grupę reprezentatywną???) i doświadczenia wyniesione z kafeterii.

ifuś no z 5 lasek miałem w związkach ;) więc uważam że to co pisze jest wystarczającym dowodem na moje słowa :) Bo 2 z nich były tzw królewnami :D

Regres może zrób sobie kolejną kawę A i tutaj masz 100% rację I tak chyba zrobię :) Bo mi sie spać chce :P

Gość naatalkaa
Regres, nie wszyscy faceci.

Miałeś 5 lasek z czego 2 to królewny... No Regres...czapki z głów. Twoja wiedza o kobietach jest przeogromna :D

Gość naatalkaa
Nie wszyscy faceci chcą takiej kobiety.

iftar ale jakies zdanie chyba mam wyrobione na tej podstawie co nie?

Nie wszyscy faceci chcą takiej kobiety." nie znam faceta któremu by sie nie podobało jak jego laska ni stąd ni zowąd zabiera mu sie za rozporek :D

Na podstawie 5 kobiet wyrobiłeś sobie zdanie na temat wszystkich niewiast na świecie??? A wziąłeś pod uwagę, że te dwie to nie były żadne księżniczki tylko Twoja wizja sexualności nie była w stanie je rozbudzić i pchnąć do działania???

Gość naatalkaa
A ja poznałam takiego, któremu moja bezpośredniość się nie podobała. Usłyszałam, że pewnie się puszczam często skoro mam tak wysokie libido i to nie na początku znajomości, po jakimś czasie. Co akurat w moim przypadku jest totalną bzdurą. Miło, co?

Na podstawie 5 kobiet wyrobiłeś sobie zdanie na temat wszystkich niewiast na świecie??? Oj ifuś bo oczywiscie ja nie mam kumpli hajtnietych i nie mam kumpli co sie z laskami spotykają ;) Ifus troszkę więcej inteligencji poprosze przed pisaniem takich stwierdzen :) bo mi sie nie chce komentowac takich bzdetów :D A wziąłeś pod uwagę, że te dwie to nie były żadne księżniczki tylko Twoja wizja sexualności nie była w stanie je rozbudzić i pchnąć do działania???" Oj iftar Jestes kobieta i powinnaś wiedziec że sa kobiety i kobiety :D

A ja poznałam takiego, któremu moja bezpośredniość się nie podobała. Usłyszałam, że pewnie się puszczam często skoro mam tak wysokie libido i to nie na początku znajomości no coments Juz dzisiaj opusc tego prawiczka Z takimi debilami nie ma sie co wiązać

Gość naatalkaa
Nasza znajomość po tej rozmowie się praktycznie zakończyła. Nigdy nie spodziewałabym się, że usłyszę coś takiego. On był wcześniej w długim związku, poza tym zachowywał się w porządku. Nie wiem skąd u niego taki komentarz.

może naczytał sie na kaffe offerm,darkerów i innych creamów ? :P

Proszenie ma wiele oblicz. Pytanie: "Pokochamy się" też jest formą proszenia.

Pytanie: "Pokochamy się" też jest formą proszenia" Tak jest :) tylko teraz pytanie :) kto takie słowa częsciej wymawia?

Może ta strona, która ma częściej ochotę na seks? Rzadko się zdarza, żeby natchnienie na kochanie było takie samo u obydwu stron. Pewnie tak się też zdarza i wtedy ludzi nie pytają ale zdejmują ciuchy i bez pytania pokazują na co mają ochotę będąc przekonanym, że partner/partnerka tego właśnie chce w tym momencie. A jeśli nawet nie chciał/a chciała to już ma na seks ochotę. Ale nie prowadziłam badań, która płeć jest aktywniejsza w inicjowaniu seksu.

Ale nie prowadziłam badań, która płeć jest aktywniejsza w inicjowaniu seksu.: Ale tu nie trzeba badań by stwierdzić że ta stroną jest facet Jak jest inaczej to uznawane jest to że facet nie jest mężczyzną TO JEST CHORE :)

Regres może i nic chesz ale jak widać masz wewnętrzny przymus :D Twoja wiedza o kobietach i ich sexowności jest właśnie taka...kafeteryjna. Kobiety bywają różne. Podobnie jak faceci. A największa ich wada to bezrefleksyjność.

Regres - na własnym przykładzie mogę powiedzieć, że nei jest tak, że częściej seks inicjuje partner. Sądzę, że w tej kwestii panuje równowaga. I nie przychodzi mi do głowy, żeby myśleć o nim, że nie jest męski.