Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale sie wkurwiłem

Czemu kurwa nie inicjujecie seksu

Polecane posty

Gość Ale sie wkurwiłem
a większość woli gdy to facet dominuje - tego chyba nie muszę wyjaśniać? OK ale jak przejmuje ia inicjatywe i sie kochamy a na drugi dzien dobieram sie do niej znowu to ona mi z tekstem że TY TYLKO MASZ JEDNO W GŁOWIE no kurwa to co jest grane? wyjasnij mi bo nie kumam

Gość oczywiście, że tak
przecież to proste.... nie lubi seksu....

Gość taka jedna kobieta 30letnia
pogadaj z nia bozzzzze a nie placz

mnie to wogule denerwuje glupia gadka typu ,,my wam dajemy co to znaczy !!! a czy my cos bierzemy ??? tak samo korzystamy czy bawimy,zadawalamy sie Waszym cialem jak Wy Naszym !!! jaka roznica ??? robicie Nam łaske ze My Was piescimy ,kochamy,zadawalamy !!!

Gość Ale sie wkurwiłem
Ale mi na niej zalezy Seks jest zajebisty kocham ja bardzo no ale kurwa te jej nie wiadome sa okropne Ona w sumie jest madra i kumata fajna ładna i inteligentna ma dwie wady kocha mamusie i nie kocha zaczyna seksu :O

moze to nie temat na to co jest wk...ony Autor ale cos podobnego

Gość Ale sie wkurwiłem
pogadaj z nia bozzzzze ale ja z nia rozmawiałem nawet raz 3 miechy wstecz sama sie za mnie zabrała łał przypadek jeden na 2 lata pózniej znowu to samo

Gość konstancjaaa
a mówiłeś jej chociaż o tym? może ma chęć, ale sie wstydzi - ja tak mam, ale nie umiem wytłumaczyć dlaczego :O tyle, ze mój partner nigdy w żaden sposób nie zasugerował mi, zeby chcial żebym zainicjowała(uwielbia dominować), więc jest ok

Gość obiiiektywnaa
może ona ma mniejszy temperament niż ty?

Gość Ale siw wkurwiłem
nie ma mniejszego temperamentu bo czasami nieźle mnie zaskakuje w seksie fajne figury proponuje seks jest z nią na najwyzszym poziomie tylko to zaczynanie mnie wkurwia że sama nie chce zaczac :( a jak ja zaczne to jest ok czasami jak zaczne znowu w innym dniu to jest tak ze mnie oskarża o to ze tylko seks mi w głowie i że jestem monotematyczny :( no kurwa zrozum tu taką szok

Gość Ale sie wkurwiłem
troche nik mi sie źle wkleił

Gość Ale sie wkurwiłem
ciężko was zrozumieć chuj wie czasami jak postepować z wami Ja juz zapowiedziałem ZERO inwencji z mojej strony niech teraz ona sie stara jak sie nie postara to poszukam sobie innej

Gość jestescie doo banii
hahahaha i znowu pokazujecie na czym naprawdę wam zależy - zostawić świetną dziewczynę tylko dlatego, ze nie wykazuje inicjatywy? noł koments :O

Gość Bodzio87
Wspolczuje Ci, ze jestes tak malo atrakcyjny. Wiesz jak sie kobiecie podobasz to sama na Ciebie wskakuje.

Gość jestescie doo banii
proponowanie fajnych figur nie ma nic wspólnego z temperamentem, obstawiam, ze po prostu czasem nie ma ochoty, ale nie chce ci tego powiedzieć wprost bo boi się, ze mogłoby cię to urazić czy coś(bo wam facetom wybitnie ciężko jest zrozumieć że nie jesteśmy napalone dzień w dzień tak jak wy), więc woli ci to zasugerować delikatnie ''a ty znowu tylko o jednym''

Gość Ale sie wkurwiłem
Wiesz jak sie kobiecie podobasz to sama na Ciebie wskakuje. no własnie jej tak powiedziałem pomyslałem ....... ze moze zadziała takie cos a tu chuj NIC zero jak leżała tak leży :( mówiłem jej ze jak był bym fajnym kochankiem to bys inicjowała i chciała co chwile a ona na to a to nie wiesz że faceci i kobiety różnia sie pod tym względem? no kurwa mysl tu? :) szok

Gość Ale sie wkurwiłem
bo wam facetom wybitnie ciężko jest zrozumieć że nie jesteśmy napalone dzień w dzień tak jak wy w końcu !!!!!!!!!!!! KTOS TRAFIŁ ona mi to samo dzisiaj powiedziała i chyba coś w tym jest? Tylko nie wiem co?

Gość Ale sie wkurwiłem
kurwa ale moze tak jest że my FACECI chcemy sie wtedy kochac z laskami kiedy my chcemy a czas jest taki ze one akurat nie maja ochoty albo maja te swoje dni albo coś? moze to własnie TO trzeba zrozumiec? no nie wiem własnie?

Gość Ale sie wkurwiłem
zobaczymy co czas przyniesie? jedno jest pewne nie biore sie za nia!!!!!!!!!!!!!! dopóki ona nie weznie sie za mnie

Gość jestescie doo banii
to sprawka hormonów - jak ktoś wcześniej napisał - wami steruje testosteron, my go mamy o wiele mniej, po prostu przypomnij sobie czas kiedy nie chciało ci się seksu, byłeś zmęczony, śpiący, nie miałeś sił (?) i wtedy automatycznie ochota na seks spada - wy macie taki dzień raz na jakiś czas, my mamy częściej takie dni

Gość Ale sie wkurwiłem
raczej my mamy takie dni ze mozemy czesto wy odwrotnie? tak mi sie zdaje bo jakby było inaczej to by nie było tego tematu tylko bym leżał w jej objęciach od 3 godzin

Gość Ale sie wkurwiłem
no tak jak jądra :0 wiec nic nie wniosłes w topik

Gość Ale jestem wkurwiony
NIKT NIC NIE DODA idziemy spac

Gość Ale jestem wkurwiony
podszywy są :) inteligentni odróżnią :):):)

KOLO to jest PROSTE :) ALBO masz tą maniurę bo jest twoja albo jej nie masz a chcesz ja zdobyć TO JEST KWESTIA KILKU CWICZEN

Gość spalone dżojnte
regres, co ci znowu nie pasuje dziadku?

Gość Nie wiem w sumie
masz dobra taktyke, trzymaj sie tego. ale problem jest ze nie inicjuje, nie chce czesto czy jedno i drugie?

Gość do regres
o jakich ćwiczeniach mówisz ?

"regres, co ci znowu nie pasuje dziadku?"" LUBIE TAKE HARD COROWE tematy :) Jest OK bo sobie pogadamy w temacie :) Koles bron swojego tematu bo masz co bronic