Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale sie wkurwiłem

Czemu kurwa nie inicjujecie seksu

Polecane posty

Kobiety bywają różne. Podobnie jak faceci." Ale ifuś ja tego wcale nie neguję :)

wiec w twoim przypadku masz fajny i zdrowy związek Tylko sie cieszyć :)

Dziękuję Regres. Iftar - bezrefleksyjność nie jest domeną mężczyzn. Inna sprawa czy brak refleksji jes wadą?

Nie napisałam, że jest domeną tylko największą wadą.

Dlaczego uważasz, że bezrefleksyjność jest największą wadą?

Gość tak sobie napiszę...
Zastanawia mnie dlaczego jak córka z matką się dobrze dogaduje to jest od razu źle :P Sprawa seksu może nie mieć z tym kompletnie nic wspólnego, ale oczywiście fakt został już stwierdzony. Kompletna bzdura jak dla mnie... Jeśli chodzi o samo inicjowanie, ja bardzo długo miałam z tym problem z tego powodu, że po prostu się wstydziłam. Bo wokół stereotyp, że to facet powinien robić pierwszy krok, bo jak dziewczyna to robi to znaczy, że jest bezwstydna i takie tam... Potem jak już się przełamałam to znowu było kilka sytuacji, że facet nie miał ochoty... a to demotywowało - bardzo. I sprawiało, że przestawało się chcieć... "Lekarstwem" na to okazała się normalna, szczera rozmowa. Ale jak się ma jakieś opory, to nie tak łatwo je przełamać. Potrzeba czasu, cierpliwości i na pewno nie "brania na przetrzymanie", które obecnie zastosował autor :O