Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale sie wkurwiłem

Czemu kurwa nie inicjujecie seksu

Polecane posty

w chuj jest lasek .... królowych :) trzeba je pobzykać i je polubić :P

Gość o czym ten regres pieprzy?
autorze nie wiemy kurwa gdzie jest przyczyna ale skoro ona zlewa twoje sugestie to znaczy ze chyba cie nie kocha i tyle

Gość do regres
czyli popierasz autora? i uważasz, ze naprawdę dobrze zrobi jeśli zerwie z takiego powodu ?

Gość taka jedna kobieta 30letnia
ehhhh zamienilanym sie z nia.....

Gość ej a czemu niby
oczywiscie ze tak kurwa!! co to za kobieta ktora nie reaguje na sugestie swojego faceta?? no powiedzcie uczciwie, czy ona go kocha? tak sie nie zachowuje kobieta ktora kocha

Gość taka jedna kobieta 30letnia
ona jest pieprzona egoistka, rozpieszczona przez mamusie taka ksiezniczka o ktora trzea wszysko prosic jest nienamietna i zimna.... a jak z nia zerwiesz to zrobi z ciebie niestety chuja wsrod przyjacioleczkek ze chodzilo ci tylko o sex swoja drpga faceci wlasnie w takich sie zakochuja

czyli popierasz autora? i uważasz, ze naprawdę dobrze zrobi jeśli zerwie z takiego powodu ?" nie popieram autora !!! ale wiem o co mu chodzi :) fACET POWNIEN przodować w takich sprawach ale do kurwy nedzy my tez nie jestesmy roboty i zasługujemy czasami na chwile zdobyczy .... Ja rozumie tego kolesia Chodzi mu o priorytet w związku ............... TO jest norma On chce laska tez chce i okazuje sie ze nikty nie chce zaczac wtedy koles jest winny bo to FACET i on powinien zaczynac

Gość kochanie nie
ma nic wspólnego z preferencjami seksualnymi(choć inicjacja to nie preferencja, no ale) kochanie nie polega na robieniu wszystkiego czego sobie życzy druga osoba, można kochać z całych sił, a nie pasować w łóżku, i tyle

bo jak zacznie laska to wtedy kolo jest denny :( lipa i w ogóle

mnie tam to nie wkurwia ale panny czasami sa tak denne że chuj trafia kolesi

poczytałem trochę Fajna przygoda mama laski ty ,panna i mama laski jeszcze raz :) KOLO FAJNIE ale zastanów sie nad mamą i jej córką :)

Gość maagiiii
Niezla jazda,haHa,widze ze serio jestes wkurwiony,a jak tak no to juz chyba masz faktycznie dosc,hm,i moze to nie tylko o ts inicjatywe chodzi,ale..nie wiem,moze o te pogaduchy z mama,ze ci uwagi nie poswieca ijeszcze jak ksiezniczka ciagle chce byc zdobywana,masz cierpliwosc,ja gadam z matka ale nie jak bym faceta na codzien miala,no,ja popieram cie,chyba,bo nie znam sytuacji,ale..jak jest uczucie to na sex zawsze jest ochota,to juz raz na rok odmowic to ok,a ina tez by mogla dupe ruszyc i sie zabrac za ciebie,hihi trz sie,napisz jak wyjdzie,

Gość Czy ja mam normalne wymagania?
...względem facetów? tak w ogóle witam, nie moge spac :) 1. musi miec zielone oczy 2. nie moze byc chudy i nizszy ode mnie (170cm) musi byc spokojny w miejscach publicznych. musi miec bardzo podobny swiatopoglad do mojego, nie moze czytac szmatlawych gazet, ogladac chlamu w telewizji ktorego ja nie toleruje. musi sluchac tej muzyki co ja, no nie wszystkiego ale pare zbieznosci musi byc. lubic podobne filmy co ja, byc skromny. i tutaj pojawia sie problem bo chcialabym zeby w sytuacjach kryzysowych byl konkretny, nawet brutalny, ale na codzien zeby byl niesmialy i wrazliwy. chyba nie da sie tego pogodzic co wy na to?

Gość Czy ja mam normalne wymagania?
o kurwa haha mialam zalozyc osobny temat, sorry pomylilam sie. czytalam tutaj bedac zaspana :D

Gość inicjujemy....
ale tylko w stosunku do facetów, którzy przejmują inicjatywę.... bo jak leżą jak kłody, to nie....

Jesli chodzi o temat to pozdrawiam swoja kochana narzi ANNE ) ps patrz jakie są problemy :)

Jak tak patrzę na ta ten temat i widze te odpowiedzi to MI SIE ŻYGAĆ CHCE !!!!!!!!

czyli popierasz autora? i uważasz, ze naprawdę dobrze zrobi jeśli zerwie z takiego powodu ?" Ja bym zerwał bo nic ciekawego z nia już nie osiągnie Widać na pierwszy rzut oka że koleś prosi o podstawowe rzeczy w związku A to jest złe ! i nic dobrego nie wróży kobieta jak jest zakochana sam prosi o sex

Gość olaaaaaaa.a
jak facet jest fany ,sexi ,wysoki,męski to laska sama mu się na kutasa pcha a jak ma się w domu takiego małego 1.70 oślizłego typa ,który się jeszcze domaga loda,laski i bóg wie czego to aż na wymioty bierze .wtedy trzeba się godzic na sex z ta parodią faceta,przeczekac jak zrobi swoje ,trochę poudawac ,ale zeby to coś inicjowac,samej???

Ale co jest w tym złego że facet sam czasami sam czegoś oczekuje w tej dziedzinie życia? Chce sprawdzić jak zalezy lasce na ich zwiazku

Gość olaaaaaaa.a
z ciebie to napewno jakaś cipa.faceci męscy,tacy jak mnie kręcą nie piszą na kafeterii.twoja nie inicjuje bo ją seksualnie nie pociągasz ,też kiedyś miałam takiego dupka ,byłam z nim bo byłam za to mój obecny facet na samą myśl o nim mam mokro.

Twoja kobieta prosi Cię o sex???" iftuś nie prosi i nie wiem co chcesz mi zasugerować swoim wpisem? :)

z ciebie to napewno jakaś c*pa.faceci męscy,tacy jak mnie kręcą nie piszą na kafeterii." a cos w temacie dodasz :)

Gość olaaaaaaa.a
pokarz swoją fotę ,my ocenimy ,czy masz prawo domagac się seksu czy powinieneś dziękowac ,że w ogóle panna nogi rozkłada i pozwala bobra czorcha:D

Regres 10.06 ...kobieta jak jest zakochana sam prosi o sex ... Więc się spytałam jak to jest u Ciebie. Znaczy się, że nie zakochana???

iftus ja nie mam najmniejszego problemu z tymi rzeczami :) Pytam udzielam sie z czystej ciekawosci :) mnie moja kobieta nie prosi o sex bo sam sie na nią rzucsam i nie ma wyjścia :P

Stwierdziłeś coś. Nie spytałes, nie rzuciłeś przypuszczenie. Po prostu stwierdziłeś. Jak ktoś coś stwierdza, to ma orientację w temacie. Fakt, zapomniałam, ze to kafe... Proszenie o sex nie ma nic wspólnego z miłością, a świadczy o tym, że związek poważnie niedomaga.