Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia...;;

zaszłam w ciążę w 7 dniu cyklu

Polecane posty

Gość kasia...;;

przy cyklach 32-36 dniowych. Cieszymy się ze będzie dzidziuś :) ale zastanawiam się jak to mozliwe, przecież tuż po @ nie ma dni płodnych.Może ktoś miał podobnie?

Gość reer
to byl normalny stosunek, to znaczy nie przerywany?

Gość ale mi dziwnie
tak to był normalny stosunek.a jeśli chodzi o anty jak ktoś się wyżej pytał - nie nazwałabym tego tak bo nie zabezpieczamy się jakoś spejalnie.

Wogole nie dziwne .Uprawiasz seks jest dziecko . Kalendarzyk już daaaawno przestal byc wiarygodny. Gdybys brała tab.etc to by mnie ta ciaza zdziwiła a tak to jakos nie bardzo ..

Gość reer
z ta owulacja to nigdy nie wiadomo, zeby zminimalizowac ryzyko trzeba mierzyc temperature, badac sluz, ale u ciebie wyszlo to na dobre, wiec gratuluje

Gość aaasaasq
I właśnie dlatego kalendarzyk nie jest żadnym zabezpieczeniem. TO że do tej pory miałaś 32 dniowe cykle nie gwarantuje że nie kolejny nie będzie 25 dniowy - o czym zdresztą przekonałaś się osobiście.

Gość Moniska17
To zupełnie tak jak w Biblii, na początku Bóg stworzył niebo, ziemię i wszczchświat... a w 7 dniu stworzył człowieka.

Gość hbgtfredsxs
Moniska17 :D dlatego lubię kafeterię, mimo chamstwa zawsze można się pośmiać :)

Gość plemniki
potrafia przetrwac do 7 dni w sprzyjajacych warunkach, wiec to bylby 14 dzien cyklu.

Gość lolka 77
Kasiutka,to musisz miec krótkie cykle.Wszystko zalezy własnie od tego.Ja mam raz 28 dniowe a raz 25 dniowe.Tez kochałam sie w 7 dniu cyklu,to było 3 dni temu,a dzisiaj boli mnie podbrzusze i juz nie wiem co mam myslec o tym

Gość w 6 dc
Ja miałam stosunek w 6 dc, a też mam nieregularne od 24-28 dni, po 2 tyg zauważyłam delikatne plamienie (implantacyjne?) w tym tyg. robie test, minie 3 tyg

Gość agiew
Właśnie dlatego dni płodne trzeba wyznaczać na podstawie objawów a nie wyliczać :) Kalendarzyk nie jest skuteczny skoro owulacja może się przesunąć. Jak ktoś ma z tym problem to są przecież dostępne komputery cyklu, testery na ślinę. Ja osobiście korzystam z Cyclotestu. Zdarzyło mi się już parę razy, że owulacja wystąpiła później lub wcześniej

Przed braniem tabsów (teraz już nie biorę) moja owulacja była średnio 15 dni przed @, a teraz odstawiłam pigułki i kochałam się z chłopakiem w 10 dniu po odstawieniu, wcześniej miałam krwawienie z odstawienia, ciekawe co z tego wyniknie :) Już bardzo bym chciała zrobić test, ale pewnie nic nie wykaże. Także jak czytam Wasze wypowiedzi, to jednak są znaczne szanse na ciążę.