Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łysogłowy

Pokolenie ludzi z roczników lat 80-tych,będzie masowo samotnymi ludźmi.

Polecane posty

Gość baltick
ale wy nie chcecie szarych myszek - nawet jak tak piszesz podświadomie spodziewasz sie, że trafisz na szarą myszkę , która zmieni siew sksi kociaka albo choć piękną kobietę . to tylko takie gadanie - sami niewiele macie do zaoferowania , przy pierwszych kłopotach , chorobach , braku pracy , braku seksu - zwijacie żagle - bo " ja mam swoje potrzeby " infantynośc

baltick-Nie nasz mnie,więc nie oceniaj.Ja szukam swojej szarej myszki i tyle.Nie chce przebojowej sex bomby czy jakiegoś wampa.Chce cichą i dobrą dziewczynę i takie mam tylko wymagania.

Gość baltick
to jaki masz problem ? Swiat jest pełen szarych myszy - moze problem ,ze to ty nie spełniasz ich wymagań ? czy moze szare myszy maja być zachwycone tym ,ze dostrzeżesz ?

baltick-być może że nie spełniam ich wymagań,trudno mi powiedzieć.Jakoś w życiu mi nie wyszło,a ona nie musi mnie kochać za to że ją dostrzegłem,tylko za to że jestem w sumie dobrym człowiekiem,mimo że mam swoje wady i bardzo mi na niej zależy.Wiem że to nie poprawne w dziszejszym świecie,ale pomarzyć sobie mogę.

Gość baltick
no i ok :) ale moze szukasz w złch miejscach ?

Być może,unikam dyskotek,pubów i jakiś masowych imprez.Kiedyś taką spotkałem,było to jakieś 6 lat temu.Idealna sceneria,było to nad jeziorem,pod moim ulubionym drzewem.Siedziała tam z książką pod moim drzewem.Ale jakoś za nim doszedłem do niej i zanim co to już jej nie było:( Ale zapamiętam to do końca życia,zmarnowałem taką szansę:( Ale wtedy byłem młody i jeszcze głupi:(

Gość r,1982
a ja rocznik lat 80 W dodatku zauważyłam, że ci młodsi ( na których się najbardziej najeżdża za infantylność związkową) są właśnie bardziej romantyczni, uczuciowi i bardziej się starają bo tacy już po 30 to tragedia: gadać bajki umieją ale kochać to już chyba nie i w większości tylko o seks im chodzi albo o małżeństwo typu seks plus gotowanie i sprzątanie a na boku panienki. Mam nadzieję, że istnieją fajni faceci po 30 ale ja przez tyle lat niestety takiego nie spotkałam." Tez to zauwazylam :O Mlodsi sie bardziej staraja niz ci cwaniaczkowie 30

Naastoletniaa-Jak na twój wiek to ładna dziewczyna się z ciebie robi,za parę latek to będzie z ciebie pięknąść.

Naastoletniaa-A ile masz lat?A po za tym czemu sądzisz że jesteś brzydka?Masz piękne niebieskie oczy,które oświetlają twoją piękną urodę,mimo że jeszcze dzieciak tak naprawdę jesteś

A myślałem że dziewczyny maja twarz.Twój "ryj" jest bardzo ładny.A wiek też piękny,lepszy ten niż 18 i upijanie się,oraz tracenie cnoty z przypadkowymi ludźmi,bo nie którzy tak mają.

Dla mnie jak ktos jest brzydki to ma ryj. A teraz upijaja sie i rzna w wieku 14-15 lat. Wiec wiek piekny to nie jest tylko idealny do szmacenia sie. Ja jestem jakas wyobcowana bo tego nie robie

Naastoletniaa-Masz nieuzasadnione kompleksy i tyle.Sama zobaczysz jaka się z ciebie laska za 5 lat zrobi.Ja będę miał wtedy 31 lat i biorę się za ciebie:-P

Naastoletniaa-Teraz tak mówisz,ale jak będziesz mieć 20 lat to ta granica nieco ci się przesunie.Teraz taki 20 latek wydaje ci się dojrzały ale to dzieciak,jak będziesz mieć 20 lat to właśnie taki 30 latek będzie dla ciebie najbardziej dojrzałym facetem.I nie mów bzdur o erekcjo bo normalnie to nawet 60 latek ma normalną erekcję

Gość warszawski policjanttt
a ja nie zamierzam zakładac rodziny

A ja nie erekcji to sie nie znam. Ale to patologia jakas z takim starym facetem byc. Ale ja sie chlopakom w swoim wieku nie podobam i nawet ich nie lubie. Ja jestem skazana na starych

Ja mam 20 lat i jednak 30-latek wydaje mi sie troche przystary ale serce nie sługa jak to mówią, jakbym sie zakochała to mógłby być

Gość warszawski policjanttt
i wiekszosc ludzi z mojej klasy z lo nie wstapiła w zwiazek małzenski jak równiez z podstawówki jakie sa perpektywy dla młodych ludzi w tym kraju,no jakie....