Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska kara

czy podczas orgazmu dziecko ciężarnej odczuwa przyjemność

Polecane posty

Gość ciekawska kara

no wałsni.. czy ono tez ma orgazm??? a jak jest z innimi uczuciami?? smutkiem , radością??? czy wiecie cos na ten temat???

Gość ciekawska kara
????

Gość na pierdoleeee
pytasz czy dziecko podczas twojego orgazmu ma orgazm???????????????????????????????????????????????????? ja pierdooole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D dziecko odczuwa skurcze TWOJEJ macicy,ale nie ma orgazmu-PODSTAWÓWKA SIE KŁANIA :o

Gość ciekawska kara
heheh nie mówię ze moje, cekawa jestem jak to jest..o skorczach wiem.. ale np slyszalam ze jak matka jest smutkna dziecko ssie palca..czy tak jest ?? orgazm dla kobiety jest przyjemnym to czy ono odczuwa przyjemność??

Gość na pierdoleeee
pewnie ze odczuwa.podczas twojego szczescia wydzielają sie hormony ktore z krwią wedrują do maluszka :)

Gość ciekawska kara
czyli smutek tez dociera do plodu... podobnie jak złośc... czyli to biedne dziecko jest narazone na wahania hormonalne swojej mamy,,ehhh

Gość kllllllllllllllllllllllllkjniu
dziecku nic się nie dzieje(jeśli ciąża przebiega prawidłowo) i nie odczuwa nic prócz kołysania a co za tym idzie może usnąć.a jeśli po udanym seksie ciężarna jest spokojna,zrelaksowana i zadowolona dziecko również jest spokojne.podobno dzieci w łonie potrafią wyczuć nastrój mamy kiedy jest zła,zestresowana a kiedy spokojna i zadowolona.

był kiedyś super artykuł w Polityce o tym, że kobieta w ciąży niezagrożonej powinna mieć jak najwięcej orgazmów - niekoniecznie musi sex przy tym uprawiać, można inaczej...bo hormony szczęścia dostają się do maluszka i jest szczęśliwsze :) bardzo sobie to wzięliśmy do serca :)

i Ty będziesz matką ? zostawię to bez komentarza a odpowiem na temat jesli sie smiejesz,jesli sluchasz muzyki którą lubisz,ogólnie jak jesteś zadowolona to dziecko odczuwa emocje jak ktos cie uderzy i sie zdenerwujesz to dziecko robi się bardziej ruchliwe-okazuje to również. A orgazm jest przez dziecko odbierane tak jak radość