Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martyna00123

Zakątek białkopochłaniaczy, czyli z dietą Dukana za pan brat :)

Polecane posty

Gość wnerw
najlepeij wklwic jakis gowniany link...........pewnie sama nawet nie wie co tam jest:O:Dale chce sie przysluzyc kolezankom:D

Gość wnerw
ola buszuje po necie w poszukiwaniu innego rownie madrego linka:P

Dziewczyny, przekopiujcie całość i wykasujcie spację sobie :) Ale smakowite przepisy na tej stronce.. mniam :)

Gość a wystarczylo
tylko poprawnie link wkleic:D

Gość ja to zaraz wykasuje
ale caly ten post:P

Gość przepis
dwa glony i trzy muflony z kafe:D

Czesc dziewczyny! To moze ja tez sie dolącze??? Zawsze wazylam 52-54kg az tu nagle mam 65:( Naroslo tego i owego. Macie jakies fajne przepisy??? Co mozna jesc w tej uderzeniowej i ile powinna trwac???

Gość przepis
no naroslo ci sadla ...pewnie masz 1m w kapeluszu 65:Okg

Gość przepis
na drugiejn stronie jest link od oli lecz wklejony nieprawidlowo:D sa przepisy...str nr 2

Ciebie nie pytałam, wię się nie udzielaj, kobieto najpiękniejsza i najszczuplejsza na świecie o nicku przepis:P

Gość przepis
ola jestes super🌻

flesz80, można rybki byle nie w oleju, może być w sosie własnym lub wędzone, surimi, jajka, serki odtłuszczone i inne bajerki... w necie jest dużo przepisów szybkich i łatwych...

olaskr przepisy super- dzieki. ale chyba nie na uderzeniowa??? a ta jajecznice, ktora jecie na sniadanie to na masle robicie? czy na parze? No i jakie sa zasady tej diety????

Gość przepis
wię się nie udzielaj.....ejjj flesz po jakiemu to??jaki to jezyk piszesz czysto po polskiemu:D znam ladny wierszyk dla ciebie:motylem bylem ale utylem:D

jutro wkleję co można- 78 proteinek i 22 warzywka przy 2 fazie.. no i 2 łyżki otrąb owsianych dziennie... dieta łatwa i przyjemna :)

flesz80 na parze... żadnego masła czy tłuszczu... same proteinki... na 2 fazie przemienne jest lepiej bo są warzywka ale na parze lub gotowane, lub surowe...

smażenie to powinno być na patelni teflonowej bez tłuszczu wogule czy wody nawet... dobra patelnia i samo wszystko odchodzi a smaży się samo :)

ok czyli same bialkowe rzeczy bez tluszczu a przez ile???? tzn jaki okres czasu? A potem co? bialka naprzemiennie z warzywami????

w zalezności ile chcesz schudnąc jest faza uderzeniowa: - do 5 kilo- 1 dzień - do 10 kg- 3 dniowa - od 10 do 20- 5 dni - powyżej 20- od 7 dni do 10 i po tym jest naprzemienna 1 dzień protal następnie 1 protal z warzywami i naprzemian, lub 5 dni protal i 5 dni protal + warzywa pijesz dużo wody min 1,5 litra dziennie plus 2 łyżki otrębów owsianych dziennie koniecznie

stosujesz dotąd dokąd masz upragnioną wagę... na jeden tydzień chudniesz około 1kg... następnie jest faza utrwalanie wagi które trwa długo... na każdy 1 kg utracony jest 10 dni utrwalania czyli jak schudłaś 15 kilo to 150 dni utrwalasz na końcu faza stabilazcji wagi gdzie masz proteinowy jeden dzień w tyg najlepiej czwartek...jesz dalej otręby 3 łyżki codzinnie i woda dalej i tak do końca życia jeżeli chcesz wagę utrzymać

a te otreby to jak? na surowo mam sobie gryzc??? Wiesz u mie jest problem z niektorymi skladnikami np. jak jem jajko na twardo to bez żółtka bo nie przyswajam:( nie jem tez cebuli, papryki, no nie lubie i basta. Ale uwielbiam brokuly, fasolke szparagowa pomidory ogorki, to chyba nie ma problemu? A jak z pieczywem i ziemniakami? odstawia sie calkowicie????

to tak w skrócie... plus jakieś ćwiczonka na przykład poleca dukan marsz.. ja wole biegi lub rowerek stacjonarny... szybsze efekty :) moja koleżanka sporo schudła 15 kilo i ja tez mam taki plan :)

jak jesz bez żółtka to dobrze, bo białko to same proteiny:) co do otrąb to do jogurtu wrzucaj sobie je... nie ma chleba, pieczywa czy ryżu... jutro rano podam pełną listę co wolno w uderzeniowej a co w naprzemiennej :)

Oj, Dziewczyny, nie dajcie się następnym razem sprowokować. Olejcie i przeczekajcie i lepiej nie zaczynajcie z pomarańczowymi, bo nie ma sensu pisać i zdzierać śliczny lakier z paznokci ;)

tak wogóle to wielkie dzieki ze mi tak cierpliwie odpisujesz:):) nie wyobrazam sobie tylko jak ja to zrobie bo jestem w pracy od 9-17 albo od 11-19 albo od 14-22. jak przyniose jaja lub rybe do roboty to bedzie niezly zapaszek hehe a pracuje w ekskluzywnym sklepie:)