Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karcia20111

sciaganie koloru z czarnych wlosow

Polecane posty

Gość karcia20111

wiecie cos moze na ten temat czy to az tak by zniszczylo wlosy , chcial;a bym miec brazowe lekko moze w rudy ,,, z kazdym razem martwie sie w jakiej beda kondycji . mam dlugie wlosy ,moge sie poswiecic i troche je potem obciac

Gość blond ladacznica
kilka lat ferbowałam na czarno a potem jak przeszłam na blond zdecydowałamsie iść do fryca i zrobil do dekoloryzatorem.Próbowalam wczesniej w domu-efekt opłakany.Pomarancz ze żłótym.Nie oszczędzaj idz do fryzjera

Ja pomalowalam wlosy farba na ciemny braz z ciemnego blondu i myslalam i sie poplakalam - wyszly czarne :) szukalam 100 tys roznych pomyslow jak sie tego pozbyc z wlosow. Powiem tak - dekoloryzator u fryzjera totalnie niszczy wlosy! Zostaje tragiczny kolor i od razu trzeba je malowac bo to wyplukuje caly pigment z wlosa lacznie z tym naturalnym, domowe sposoby moga co najwyzej spalic wlosy i jeszcze bardziej zniszczyc. Nie chcialam ryzykowac. Sposob? Mycie rumiankiem rozjasnia ale na rudo i to bardzo delikatnie. Pomaga mycie wlosow bardzo ciepla woda i to dosc czesto, najlepiej co 2 dni. Moczenie i plukanie bardzo ciepla woda, bo to wlasnie ona wyplukuje sztuczny pigment. Po 3 miesiacach mam ladny braz :) Ba! Juz sa nawet za jasne i planuje je delikatniutko przyciemnic :)