Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ana parta dea

kiedyś powiem sobie dość....

Polecane posty

Gość ana parta dea

Wiecie, odczuwam mega zmęczenie materiału:O nie mam już do niczego siły, ani fizycznej, ani psychicznej. Bo na co dzień jakoś sobie radzę z tym wszystkim, ale czasem już nie wiem, co potraktować jako priorytet, a co olać:O i gdy wszystko się zejdzie na raz, to mam wrażenie że eksploduję. nie, nie użalam się nad sobą, bo staram się być twarda i łatwo nie wpadam w dołek, ale czasem mi się zdarza:( nie ogarniam już, poszłabym spać i wstała za tydzień i niech się dzieje wola nieba:O

a co takiego się dzieje? każdy człowiek ma czasem sobie powiedzieć dość:) dasz radę 🌻

Gość ana parta dea
w sferze uczuć wszystko ok... chodzi o to, że brak mi motywacji do działania jakiegokolwiek, nie mam sił, dużo pracuję, jestem na ciężkich studiach (dziennych), nie śpię po nocach żeby podołać, i wcale nie widzę światełka w tunelu w tym wszystkim:( i wszystko się wali na głowę, w jednym czasie:( kto to wytrzyma? :(

odpocznij, weź kąpiel, podładuj sobie trochę baterie:) zrób sobie herbatkę, i zastanów co dziś MUSISZ zrobić, a co można zrobić w późniejszym czasie. Wyśpij się:) i będzie lepiej developed by camember company :classic_cool: :)

Gość ana parta dea
dzięki :) tak zrobię bo co mi pozostaje?