Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueska21

Czy niska kobieta moze byc seksowna?

Polecane posty

słodko_gorzki no widzisz zwyczajnie mysle, ze przy nizszej partnerce w facecie bardziej odzywa sie jego wewnetrzne zwierze czuje sie wiekszy, silniejszy itp. A przeciez wy tego chcecie, chcecie, zeby was podziwiano albo chociaz czuc sie bardziej mesko ------ o ile się nie mylę to ziała z drugiej strony też. może nie u Ciebie, ale u większości kobiet. chcecie mieć poczucie bezpieczeństwa nie tylko psychicznego, ale i fizycznego. trochę jest w tym racji co napisałaś, ale nie chodzi tu o rozmiar ani faceta, ani kobiety. chciałabyś aby Twój facet robił typowo damskie rzeczy w domu, a Ty malowała, naprawiała różne rzeczy itd? ja tam jestem za tradycyjnym podziałem ról w związku. myślę, że facet potrzebuje poczuć się męsko przy swojej kobiecie, tak jak kobieta potrzebuje się czuć kobieco przy facecie.

Wysokie chcą być niskie, niskie chcą być wysokie. Proste włosy chcą być kręcone, kręcone chcą być proste. Małe cycki chcą być duże, duże chcą być małe. Powinniśmy odpalić rakiety i zakończyć ten cyrk

Gość mam 173 i tak mi dobrze
nie chcialabym byc nizsza, ewentualnie o kilka centymetrów wyższa

tyłek, a zwłaszcza męski musi być jędrny i kształtny (nie mam tu na myśli żadnego konkretnego, tylko fajnie jak pasuje do faceta). a! i bardzo fajną rzeczą jest jak mężczyzna potrafi go wyeksponować poprzez dobrze dopasowane spodnie, bieliznę.

Gość 987yuiop
173 super i o to chodzi.dobranoc

moose.of.justice tyłek, a zwłaszcza męski musi być jędrny i kształtny (nie mam tu na myśli żadnego konkretnego, tylko fajnie jak pasuje do faceta). a! i bardzo fajną rzeczą jest jak mężczyzna potrafi go wyeksponować poprzez dobrze dopasowane spodnie, bieliznę. No dokladnie tak :D słodko_gorzki na mnie tez dziala, wszyscy jestesmy zwierzakami :D a co do podzialu obowiazkow to sie nie zgodze z toba tak do konca, nie przeszkadza mi jesli np. facet bedzie pdolewal kwiatki nie ma w tym nic niemeskiego

Gość zależy jak i w gaciach leży
blueska21 Jak myslicie, czy kobitka ponizej 160cm wzrostu moze byc seksowna? Czy mimo,ze nie ma dlugich nog to czy moze wyeksponowac je w mini tak,ze bedzie wygladala seksownie? Poniżej 160 to raczej nie

słodko_gorzki na mnie tez dziala, wszyscy jestesmy zwierzakami a co do podzialu obowiazkow to sie nie zgodze z toba tak do konca, nie przeszkadza mi jesli np. facet bedzie pdolewal kwiatki nie ma w tym nic niemeskiego ---- zwierzak podlewający kwiaty... mrau :D nie widzę nic niemęskiego w podlewaniu kwiatów, zwłaszcza tych wysoko na ścianie wiszących.

A na bank bym nie byla z facetem, jesli musialabym cos naprawiac, malowac

Gość mamdkdkd
boze, jakich mezczyzn? serio myslicie, ze prawdziwi mezczyzni przychodza na forum kafeteria.pl? przeciez to jakies zwykle zakompleksione dzieciaki, max 16 lat, jesli jakis facet ma wiecej i tu przychodzi to znaczy, ze jest zyciowym zerem z mega kompleksami :)

Gość kamisiutek
im niższa tym bardziej seksowna. piszę to ja, facet 196 cm wzrostu

Gość mniej niz 160 to dziecko
Min. 160 cm musi miec inaczej to krasnolud nie kobieta. Jak sie komus podobaja mniejsze niz 160 tzn ze jest pedofilem i lubi dzieci

Chii A na bank bym nie byla z facetem, jesli musialabym cos naprawiac, malowac ---- nikt nie ma wypisanego "jestem leniem", na czole gdy go poznajesz.

faktycznie, podział ról w związku jest dość istotny, ale nie musi to wcale wykluczać partnerstwa. dobrze jak ludzie się uzupełniają wzajemnie.

bardzo dobrze. najlepiej jak nie robią sobie wyrzutów z tego powodu. w związku jak z koleżanką ze szkolnej ławki. ja jestem dobry z polskiego, ona niech będzie z matmy... a geografia i historia to nasze hobby. ;)

Gość mamdkdkd
do trolla "mniej niz 160 to dziecko" ja widze to inaczej - jezeli ciebie nie pociagaja kobiety ktore maja mniej niz 160cm to znaczy, ze jestes zwyklym pedalem i wolisz zapinac chlopcow.

Jesli zauwazam, ze jest leniem to przeprowadzam godzine wychowawcza, wrazie braku efektow trzeba wydalic go ze szkoly...

ale to na fizyce było przyciąganie ciał i ruchy ciał ;) chyba, że masz na myśli biologie i jak prawidłowo podlewać kwiatki?

Gość mniej niz 160 to dziecko
Spierniczaj pedofilcu, do przeszdszkola, sam pewnie jestes takim mutantem i dlatego bronisz

Jak tak lubisz wysokie tzn masz syndrom kochajacego tatusia. Kochal cie tak mocno. aż za mocno