Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Japoniczka_m

BP do Japonii?

Polecane posty

Gość Japoniczka_m

Odłożyłam w tym roku sporo kasy na wakacje. Postanowiłam, że nadszedł czas na podróż życia - chcę polecieć na wycieczkę objazdową do Japonii. Sama się boję, dlatego wolę polecieć z jakimś biurem podróży. Może ktoś się orientuje czy któreś z tych lepszych biur - tui, itaka, Alfastar, organizują wakacje w tak dalekich miejscach?

Jedyne biuro, które przychodzi mi na myśl to Logos Tour. Nie wiem tylko czy mają zawsze tylu chętnych żeby to zorganizować.

Gość Mlenna
Logos Travel też ma. A z tych co wymieniłaś to wiem, że Alfa Star w tym roku zaczyna ten kierunek. Z resztą czytałam opis tej wycieczki i muszę powiedzieć, że całkiem fajnie się zapowiada. Nie jest bardzo droga w porównaniu z innymi biurami a zwiedza się wszystko co najważniejsze. Mnie się bardzo podoba.

Gość Japoniczka_M
No więc właśnie, szukam czegoś takiego nie bardzo drogiego. Zdaję sobie sprawę z tego, że sama wycieczka nie jest najtańsza, ale jak mi się uda zaoszczędzić chociaż trochę to już będzie dobrze. Jutro po pracy przejdę się do itaku i do Alfastaru żeby pogadać tam z ludźmi na miejscu, wolę jednak żeby mi ktoś o tym opowiedział, nie lubie katalogów przeglądać.

Gość Mlenna
Jak byś mogła napisać co Ci powiedzieli w biurach to byłabym wdzięczna. Ja na razie nie mam czasu się wybrać a chętnie się dowiem co i jak. I gdzie dają lesze warunki. Z góry dzięki :)

Gość Ja tak samo
jestem ciekawa co się dowiesz:-) też mam takie plany, ale na razie niestety brakuje mi cashu...

Gość Japoniczka_M
Jeszcze się nie zdecydowałam co i jak, ale już mam cały plan wycieczki, dane ile kasy potrzeba na ile dni. W cenie jest ubezpieczenie, hotel, wyżywienie. Przeloty takimi dobrymi liniami. Wiadomo, jeszcze się trochę zastanawiam, chociaż tak naprawdę nie wiem nad czym bo jestem już właściwie zdecydowana. Pani w alfie bardzo miła.

Gość Jechać na wycieczkę obajzdową
gdziekolwiek to wywalenie pieniędzy w błoto. Równie dobrze możesz pooglądać zdjęcia w necie, a zdecydowanie taniej :O

Gość Mlenna
czyli co jednak z alfa byś poleciała? To ile mniej więcej kasy potrzeba i jaki standard hoteli? I jakim to liniami się leci? I na ile dni byś leciała? Ta Japonia to wspaniała sprawa, coraz poważniej się nad nią zastanawiam. Ja nie w tym roku to może w przyszłym...