Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalala1234

przed porodem i fajnie:)

Polecane posty

widze e sporo tu tematow anty rodzinnych wiec zaskocze was tym ze nie dosc ze moje zyciejest przecietne,to w dodatku pojutrze jade na porodowke(chociaz widze ze dzieci wychodza z mody na kafe)a w dodatku jestem mezatka i to przed 33 rokiem zycia!!!ale ze mnie dziwadlo wg niektorych co?!!!

Gość ale powiem ci ze....
uuu to beda rozstepy jak nic , nogi spuchną , brzuch i piersi obwisną , maz zacznie patrzec na młode kózki , racze szybkowac 30 tys na operaceracje :classic_cool:

powiem ci tak rozstepy juz sa...dzis wstalam spuchnieta jak balon...piersi sa narazie w miare ale zobaczymy:) jesli chodzi o 30 tys to ciezka sprawa moze byc..a maz jest 13 lat starszy wiec chyba musi pozukac na placu zabaw ale kto wie moze i masz racje...i coz jeszcze jakies rady?

Gość ale powiem ci ze....
ja na szczescie takich problemów nie mam :D jadę na zakupy , potem mam fryzjera ,wieczorem mam w klubie debiut jako dj-ka , wiec milego porodu :classic_cool:

Gość wikomiko
i tak trzymac lalala 1234. Zakupy , fryzjer, dj-ka, slawa, oklaski to tylko obrazki

Gość jaszczompek
a myslisz, ze nas to interesi ? NIE :-D ja siedze w pracy, potem jade na zakupy, spotkac sie z przyaciolkami, wypic kilka drinkow, wrocic do meza, zrelakoswac sie w wannie i spokojnie pojsc spac zeby nie miec worow pod oczami ! wiec myslisz, ze mnie interesuja Twoje rozstepy ???? hahahahaha :-d

dla jednych rozstepy sa ciekawym tematem dla innych nie...tak samo jak ciebie moje rozstepy tak samo mnie twoj relaks:)

Gość wikomiko
zakupy, przyjaciolki, wanna, - malo zycia w zyciu

Gość wikomiko
tak bo cale moje zycie to dziecko.... o.Rydzyk zrobil mi papke z mózgu

Gość wikomiko
ciekawiej to jest na filmach w kinie

Gość wikomiko
rodzę rodzę....i rodzic przestać nie mogę... nawet nie czuję kiedy rymuję , moje zycię to bajka...bajka cioci zosi i wujka władka , mama z tatą pytali : kiedy dziecko ? kiedy dziecko ? A ja to : mamo...tato...dziecko w drodze !! dziś dzien pochmurny ,ale mój mąz ciągle jurny ...płata figle ,skacze w me polskie tradycjne ocze...zróbmy dwójke..w telewizji gra film i nagle O.Rydzyk..a może trójkę ? uff ale się zmeczylam, czas do meża , dziecko po szkole głodne krzyczy mamo..zegnam was , i o wyrozumiałosc prosze

Gość buhahahahahahaha
wikomiko ---- :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość sydoriash
kochana ja urodziłam w wieku 30 lat. Rozstępów brak, cycki jędrnę, sutki nie zdezelowane a karmiłam cycuchami 1,5 roku . Figurka po porodzie spoko, wyglądam jak nastka, wiele zależy od sposobu życia i bycia tudzież genów. Dzieci są największym darem, warto dla nich żyć, poświęcać się, warto dla nich realizować swoje pasje, warto z nimi realizować swoje pasje. Pzdr mamuśka :)

To szybkiego porodu :) Szczerze to Cie podziwiam,bo ja sobie nie wyobrażam póki co,że miałabym dziecko urodzić.. matko :O mdleję na widok igły i strzykawki a co dopiero dziecko urodzić.

Gość wikomiko
przyloz sie wiecej do rymu bo malo w nim prawdy i czynu wiecej z siebie daj kolego jesli probujesz blasku mego zakryc troche, kradniesz moje imie bratku wiec wysil swoj umysl bardzej kwiatku

Gość sydoriash
dodam jeszcze ,że od małego uczę dzieci bycia wyniosłymi paniusiami , jestem pewną ,że wyrosną na aniołki - mam nadzieję ,że któreś znajdzie sobie sponsora - tzn sam oral za min.500zł ... Do tego czasu zalegalizują w Polsce narkotyki więc moja córa będzie wyluzowana jak ja :) pozdrawiam mamuśka PS: moje cycki są obwisle ,ale mąz mówi co innego , żaden facet przeciez nie powie kobiecie ,że zaczyna zwisac

Gość wikomiko
ja również dodam ,że mam teraz szeroką cipke jak tama Hoovera ,nie to co kiedys :( i bedzie jeszcze gorzej :(

Gość sydoriash
podszywie sugeruję zrobić rozbieg i strzelić solidnego baranka. Ale tak fest ;)

Gość wikomiko
a tak poza tym, to kazdy zyje jak chce, ja tu tylko w obronie slabszych, czy tez tych co nie w modzie dzis

Gość sydoriash
ja robię tak co rano :) dlatego mam w głowce pustke :) boje sie tylko o moje piersi - odpadną ?

Gość wikomiko
podszywy nie maja sie gdzie wyrzyc, prosze badzo jesli wam to ulzy wikomiko wolnym ptakiem jest, piszcie, piszcie pisarczyki, ja sie zbieram - pa!

Gość wikomiko
idę wytrzeć śmierdzące gówno mojego dzieciaka :))) nie tak sobie to wyobrazalam...nie pachnie ta kupka jak pisali w gazetkach tzn Chanel No.5 ..ale co tam :)