Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeprowadze z Wami dyskusje

Krew a męskość

Polecane posty

Wstajesz, kłaniasz się i ze spuszczoną głową wychodzisz z tego bloga, jeśli masz coś przeciwko seksowi podczas okresu. Trafiłem na tę sondę na jakieś stronie i wychodzi z niej, że blisko połowa z was odnosi się do tego z niechęcią i obrzydzeniem! Jeszcze jestem skłonny zrozumieć kobiety, które podczas tych dni czują się na tyle fatalnie, że mogą co najwyżej stać przy garach albo myć na kolanach podłogi, natomiast seks nie sprawia im przyjemności, bo boli, bo coś tam. Ale już mężczyzny, który brzydzi się własnej kobiety gdy ta ma miesiączkę nie rozumiem, nie toleruję i ogólnie mam takich za największe męskie pipy. Bo co to za facet, który ucieka na widok krwi? A już totalnie gejowskie zachowanie jest wtedy, gdy on może, ale... tylko pod prysznicem. Czyścioch, no. Nie spojrzy w dół, to spłynie do rur i nie zauważy. Może jeszcze światło zgasić? Mężczyzna, który w łóżku nie bierze kobiety ze wszystkimi jej zaletami, wadami i słabościami, jest ciotą, nie ma w kimś takim nic męskiego i tak zwyczajnie dziwię się, że są na tym świecie jeszcze kobiety, które w takich gustują. Kobieta ma prawo odmówić seksu podczas okresu. Mężczyzna nigdy. tekst za: http://www.kominek.in/kominek.in.krew.a.meskosc,artykuly,428.htm Jakie macie zdanie Panie i Panowie? Ciekawa jestem... "Mężczyzna, który w łóżku nie bierze kobiety ze wszystkimi jej zaletami, wadami i słabościami, jest ciotą," DOKŁADNIE!!!!

Gość harsh is dead
fajny opis seksu podczas miesiączki jest w książce "Wilgotne miejsca" Charlotte Roche - on robi jej minetę, ona go całuje, pokrwawieni wyglądają jak para wilków dopiero co oderwana od zdobyczy, coś w ten deseń. Bardzo mi się to podobało :)

Gość buhahahahahahaha
ja kobiety tylko rucham one niech dbają o czystosc i higiene :classic_cool:

nie wyobrażam sobie jakiejkolwiek aktywności fizycznej podczas miesiączki :D o czym wy mówicie? ja umieram z bólu przy okresie :o

mnie podnieca ,gdy widze u faceta grymas i obrydzenie , jego twarz we krwi , to takie podniecajace

Gość harsh is dead
NB - seks działa przeciwbólowo ;)

Gość mów za siebie
moja droga nie narzucaj nam swojego zdania :) to jacy mężczyźni są dla mnie męscy jest moją indywidualną sprawą także to jaki seks preferuje ......... podobnie dziewczyny tu zaglądające liczy sie przede wszystkim osobiste zadowolenie danej pary i to co oni lubią i jak lubią co jest dla nich atrakcyjne a to na pewno jest jak najbardziej męskie i damskie :)

Gość harsh is dead
offerma - jeśli to do mnie, to proszę mówić per "debilko", gdyż rodzaju żeńskiego jestem :P

jeśli facet musi mi udowadniać to, że bierze mnie z zaletami i wadami to ja dziękuję za taką miłość, która potrzebuje dowodów w postaci stosunku w czasie okresu:)

wiem mam niedorozwinięty mózg i czytam blog kretyna kominika :O

Gość TOLEK
DOBRY MARYNARZ PŁYWA RÓWNIEŻ PO MORZU CZERWONYM !!!.

Gość harsh is dead
AHOJ!

Gość harsh is dead
nożesz ku...! nawet mi marynarskie A H O J wygwiadkowało!

Gość harsh is dead
mądrość ludowa głosi również, że dobry koń i po błocie pójdzie ;)

Gość TOLEK
NA DODATEK JESZCZE POD GÓRĘ.

Gość bombonierki dwie
seks w czasie okresu relaksuje :) naprawde warto a facet ktory nie chce-zawsze mowilam ze nie bedzie polyku :D