Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwi mnie taka postawa

Jak mozna ubierac niemowle w ciuchy z lumpeksu?

Polecane posty

Coraz wiecej matek zaopatruje sie w ciuszki z lumpeksow, co gorsza nowonarodzonemu dziecku juz zakladaja kaftaniki, spioszki, w ktorych nie wiadomo kto chodzil i co z tym robil. Wiem, wiem to sie pierze itd, ale sama swiadomosc? No nie wiem ja bym sie po prostu brzydzila. Czy nikt takim matkom nie daje jakiegos ubranka w prezencie lub nie maja po kims ciuszkow? No wezcie mi wytlumaczcie jak mozecie swoje dzieci malutki ubierac w szmaty, ktore nie wiadomo gdzie lezaly i co z nimi robiono? Fuj:O

chyba nikt kto tak ubiera dzieci nie chce sie przyznac...

Gość mówi ci cos słowo: PRALKA???
.....

mowi i jakbys przeczytala moj pierwszy post to bys wiedziala o co mi chodzi

Gość gośka co ma ktośka
masz jeszcze kobieto jakis problem? bozeeee:O

Gość jkdcfnhewf
poza tym przecież nie nosił tych ciuszków jakiś kloszard spod śmietnika, tylko niemowlę, które raczej z założenia jest czyste. Pierze się ciuszki i są do użycia.

Gość atomaniaczka
jesteś zdrowo jebnieta

Gość vbcghnvafvghjkm
no fakt, ja sama nie potrafię takiej rzeczy ubrać pomimo, że mogę wyprać 100 razy ale to moja rzecz - mam blokadę nie wszystkich stać na sklepowe rzeczy, a i też słyszłam, że w limpexach mozna trfić na nówki z metkami ja byłam może ze 3 razy i nic takiego nie widziałam nie mam szczęścia do tego

Gość nananannanana
wal konia staremu

MASZ DZIEWCZYNO NASRANE W GLOWIE BARDZIEJ JESTES BRUDNA NIZ TE CIUCHY Z LUMPEKSU, ŻAL.PL

dlaczego ja jestem jebnieta? Bo nie rozumiem tego? Nie dostalyscie nic w prezencie badz nie stac was na kupienie nowych czy tez uzywanych od jakiejs sprawdzonej mamy?

o matko, tak jestem brudna, zla i w ogole nienormalna, bo zapytalam dlaczego i po co? To, ze nie kazdy nie grzebie w koszach w lumpach nie oznacza ze jest pojebny:O

Gość gośka co ma ktośka
kobieto!! w czym ty widzisz problem?? nie chcesz,nie zakladaj takich ubranek tylko po kiego pierdzielisz takie dyrdymały i zakladasz tak beznadziejnie głupi topik??????????????????????????????

to, ze nie kazdy grzebie w koszach w lumpach- poprawka

MOZE NIE ALE TEN KTO UWAZA ZE CIUCHY Z LUMPEKSU SA BRUDNE I NIE WIADOMO PO KIM, TO JUZ JEST JEBNIETY...

bo sie pytam dlaczego ubieraja niemowle w ciuchy po niewiadomo czy chorym, a moze i martwym niemowlaku? Skoro mozna kupic od kogos sprawdzonego

jak Ty byś się czuła jakbyś chciała sprzedać ciuchy po swoim maleństwie a ktoś by ci powiedział, ze brzydzi sie ubrac ciuchy swojemu dziecku po twoim maluszku? ja też kupowałam ciuszki dla mojej corci jak byla malutka w second hand'ach , teraz nie mam potrzeby bo dostalam bardzo duzo ciuchow od rodziny po ich coreczkach, i co? mialam im powiedzieć, ze nie chce bo sie brzydze? teraz mi powiesz, ze jak sie kogos zna to inaczej. Powiem Ci tak. .. sa osoby po ktorych bys sie nawet nie spodziewala jakimi moga być brudasami. ja nie widze nic zlego w tym, ze dziecko mozna ubrac w lumpku w na prawde fajne nawet orginalne ciuchy za grosze.

bo sa po nie wiadomo kim. Wiesz kto je nosil przed twoim dzieckiem?

Gość atomaniaczka
mnie stac na nowe ubranka, ale nie widzę potrzeby kupowania wszytskiego nowego tym bardziej dla dziecka, które rośnie jak na drożdżach a do tego, bardzo lubie lumpeksy i grzebanie w szmatkach .Nic mnie nie brzydzi, bo mam pralke i rozum . jesteś zdrowo jebnieta :P

Gość poiu-
Te ciuszki z lumpeksu są gatunkowo dużo lepsze od naszych sklepowych i ja właśnie wcale sie tego nie wstydze moje dzieci od urodzenia w nie ubierałam i były dużo lepiej ubrane od tych co to tylko w sklepie nówki kupowałay. Ni takie damy jak ty sie tam zaopatrują i jest ok. Paniusia wielka sie trafiła:P

wrozka czytaj uwaznie. Pisalam ze wlasnie lepiej po kims wziac kogo sie zna, czy kupic od jakiejs mamy

Gość atomaniaczka
powiem Ci jeszcze - że może , gdyby mi się chciało, mogłabym zrozumiec Twoje argumenty. Ale strasznie mnie wkurwiają takie bakteriofoby , nienawidzę wręcz

Gość auorko a
skad wiesz gdzie lezaly i kto dotykal nowych ciuchow?

jestem jebnieta bo ja nie grzebie w lumpeksach? To w takim razie wg mnie ty jestes bo to robisz:O Co za myslenie...

Gość jkdcfnhewf
a wiesz do czego sluży pralka? Moim zdaniem ciuchy z lumpeksu są dużo bardziej "bezpieczne" niż te ze sklepu. Bo ciuchy z lumpeksu każdy pierze przed pierwszym użyciem. A tych ze sklepu nie, bo każdy myśli, że jak nowe to czyste, a przecież mogła je przymierzać osoba, która nie myła się od tygodnia, albo ma ropiejące syfy na plecach, albo jakąś chorobę skóry. Przymierzy, odłozy na wieszak, a potem ktoś kupi i mysli, że nowe i czyste.

POWTARZAM SOWO: PRALKA... WODA PROSZEK I TEMPERATURA ROBIA SWOJE.

nie chodzi mi o bakterie... widze ze wlasnie za ciezkie to dla ciebie do zrozumienia

Gość jkdcfnhewf
poza tym po cholerę zadajesz pytanie, skoro nie przyjmujesz żadnych racjonalnych argumentów?