Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwi mnie taka postawa

Jak mozna ubierac niemowle w ciuchy z lumpeksu?

Polecane posty

ja zawsze piore ubrania nowe, nawet dla siebie czy meza. I jak wspomnialam mi chodzilo o swiadomosc, bo wiem ze to mozna wyprac

Gość atomaniaczka
Jesteś jebnieta, bo nie rozumiesz pewnych rzeczy i nastapiłaś mi na odcisk pisząc z wyrzutem "jak WY możecie .... ". Ano możemy i nic Ci do tego A mnie nic do tego jakie Ty masz poglądy ( chore) na lumpeksy

Gość jkdcfnhewf
zresztą po co głupio pytam, wiadomo, że nie pytasz, żeby się dowiedzieć, tylko żeby popluć jadem i żółcią i powyzywac ludzi myślących inaczej niż ty od brudasów:/

Gość mówi ci cos słowo: PRALKA???
POZA TYMUCHY ZE SKLEPU CZESTO LEZA PO KILKA MCY NA MAGAZYNIE, NIE WIADOMO CO TAM LAZI PO NICH, DODATKOWO JAK SA SZYTE, TO NIE SA PRANE PO SZYCIU, OD RAZU SIE JE WRZUCA DO PAKOWANIA I NA SKLEP, WIEM JAK SIE TO ROBI.

Gość 34324324
a jak pojdziesz do szpitala, to wezmiesz ze soba wlasne lozko, zeby nie lezec w jakims co ktos inny lezal, robil w gacie, itp. Do hotelu nie jezdzisz? Ja sie nie brzydze takich rzeczy, nie wiem czego...

a jaki ty tu widzisz argument? Bo ja zadnego procz pralki nie widze. A mi nie o czystosc chodzilo...

Gość atomaniaczka
jak nie o bakterie i wstret do takich rzeczy, to się pytam grzecznie - o co ?????????????

Gość a ja kupuję
a ja kupuję w sklepach, ale tanich. W PEPCO np śpiochy 100% bawełna kosztują 7 zł. Body są po 4 zł. W lumpeksie bym nie kupiła, ale jest duzo możliwości w innych sklepach. Trzeba szukać po prostu

poki co to nie ja tu jadem pluje a cala reszta

JEJ CHYBA CHODZI O TO ZE MA OGRANICZONA ZDOLNOSC ROZUMOWANIA ...

o sama swiadomosc, kto i co z tym robil. Pisalam juz o tym, czytanie nie boli

Gość 34324324
po niewiadomo czy chorym, a moze i martwym niemowlaku? acha chacha no tak, martwe niemowlaki pewnie po aborcji....

Gość jkdcfnhewf
właśnie że ty plujesz. przeczytaj może jeszcze raz cały wątek, skoro nie rozumiesz. poza tym tak jak ktoś juz napisał, do hotelu albo szpitala też zabierasz własną pościel? Zwłaszcza do szpitala, bo tam to dopiero chorzy ludzie leżą. Jak sobie radzisz ze "świadomością"?

Gość vbm
pisze się oryginalne '' mądra mamuśko'' :O....tez nie rozumiem jak mozna ubierac dziecko w lumpach,sama tez tam sie nie ubieram bo sie brzydzę...moze ktos w tych ciuchach ćpał,orzygał je,osrał :O...dziecko tez pewnie nie raz orzygało i osrało takie śpiochy...moze nawet ktos w tych ciuchach umarł :O....a oburzają tak sie tylko ''lumpeksiary'' :O:O

co za babsztyl wredny... ja uważam , ze ciuchy ze szmateksu sa ok, tym bardziej dla maluchów! ciuszki nie sa zniszczone, zazwyczaj były nakładane raz lub kilka razy, nie widze w tym nic obrzydliwego. Poza tym nie kazdego stac na nowe ubranka, z których dziecko wyrasta po tygodniu... jestes beznadziejnie glupia:)

Gość vbm
jak kogos nie stac na ubranka dla bachoro to niech sobie go nie robi

N ie no kazdy ma swoje zdanie . Ja osobiscie uwazam ze tak czy tak wczesniej w takich ciuchach chodzilo tez niemowle. a jak bys ty autorko oddala do lumpeksu ciuszki po maluszku i ktos sie brzydzil po nim ubrac swoje dziecko??:P Nie pisze tego zlosliwie i jak najbardziej szanuje decyzje innych

Gość atomaniaczka
yyyyy no chyba mnie boli nazwałaś te ubranka szmatami, więc sugerujesz , że ubieram synka w szmaty a Ty niby w co ?? też w "szmaty", tylko nowe. Jak ubranka dla niemowlaka mogą być szmatami?? Przecież ślepa nie jestem, wybieram ubranka łądne, zadbane, bez plam - które poźniej odświeżam w domu i mój synek je nosi.. i jeszcze Ci powiem, że nikt mi nie zwrócił uwagi , że ubieram go w szmaty///

Gość kkkkiiiikkkkaaaa
buahahaha dobrze ci tu ktoś napisał o tym szpitalu:D dziecko jak urodziłaś, na własnej pościeli?:D Nie chcesz nosic ubrań z lumpeksów to nie noś, tylko po co się żołądkujesz, że ktoś (notabene zupełnie dla ciebie obcy) nosi, co cię to obchodzi w ogóle??

Gość atomaniaczka
Nie chce mi się dyskutowac na głupi temat - ale odpowiem CI na Twoje pytania zawarte w temacie " Jak można ubierać niemowle w ciuchy z lumpeksu" Można NORMALNIE ubierac :P

Gość vbm
tylko w szpitalu musisz leżeć a uzywanych ciuszków nie musisz kupować

Można :) Bo: 1. dziecko bardzo szybko rośnie, kupno nowych ubranek nie jest ekonomiczne co najmniej do 2 roku życia 2. ceny ubranek dziecięcych poszły w górę (o markowych nie wspomnę) 3. jakość tanich, nowych ubrań polskich firm to żenada, wyglądają jak szmaty po dwóch praniach 4. te z lumpka są niemal jak nowe, kolorowe, estetyczne 5. wypierze się, wyprasuje w wysokiej temp i jest super! BEZ PRZESADY!! A jak po rodzinie dostaniesz to używane nie będzie? Toż to dziecko nosiło a nie jakiś kloszard z dworca PKP :o

szpital to sila wyzsza, musisz tam lezec bo jestes chora, a dziecka chyba nie musisz ubierac w ciuchy z lumpa. No i ktos niezle napisal, moze ktos orzygal, osral te spiochy a potem ktos w to swoje kochane malenstwo ubiera:O Moze nawet jakis zbok sobie trzepal pod takie ubranka. No rozne moga byc mozliwosci

JEZCZE KTOS UMARL W TCH SPIOCHACH'' HEHEHHEEH JA PIERDOLE PEWNIE 80 LETNIA STARUSZKA!!!! ALE Z WAS ZJEBY GENETYCZNE SORY ALE TEGO SIE DA CZYTAC! NAWET JAKBY UMARLO DZIECKO TO SMIERC NIE JEST ZARAZLIWA! I CO MOZNA ROBIC Z CIUSZKAMI? JA PIERDOLE! OBSRANE PIELUCHY TWOJEGO DZIECKA SA GORSZE OD TYCH CIUCHOW Z LUMPEKSU

pisalam wlasnie, ze po co ubierac w lumpie jak mozna od kogos znajomego, kogo znasz a nie wiadomo skad i po kim:O

Gość 34324324
Jak sie autorko tak wszystkiego brzydzisz, to wiedz, ze jak lezysz w hotelu na lozku, to jest bardzo pradwopodobne, ze ktos na nim wczesniej zmarl. Bo zdarza sie to calkiem czesto zwlaszcza zawaly po zakrapianych imprezach.

Gość kkkkiiiikkkkaaaa
większe jest jednak prawdopodobieństwo, że ktoś osrał pościel szpitalną, albo strzepał sobie na prześcieradło w hotelu, niż że zrobiło na ciuszki niemowlaka.

Gość atomaniaczka
hahaha własnie pisałam, że nie znoszę takich durnych bakteriofobów . brrrrrrrrrrr ciekawe czy Twoje dziecko nie będzie żygało i srało - swoją drogą, ale masz język :P

skoro cie nie razi ze jakies dziecko w tym umarlo w dodatku nie wiadomo na co i co jakis cpun czy inny czlowiek z tym robil to twoja sprawa

Gość kkkkiiiikkkkaaaa
ćpające niemowlęta już w ogóle wymiatają:D