Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dziwi mnie taka postawa

Jak mozna ubierac niemowle w ciuchy z lumpeksu?

Polecane posty

Coraz wiecej matek zaopatruje sie w ciuszki z lumpeksow, co gorsza nowonarodzonemu dziecku juz zakladaja kaftaniki, spioszki, w ktorych nie wiadomo kto chodzil i co z tym robil. Wiem, wiem to sie pierze itd, ale sama swiadomosc? No nie wiem ja bym sie po prostu brzydzila. Czy nikt takim matkom nie daje jakiegos ubranka w prezencie lub nie maja po kims ciuszkow? No wezcie mi wytlumaczcie jak mozecie swoje dzieci malutki ubierac w szmaty, ktore nie wiadomo gdzie lezaly i co z nimi robiono? Fuj:O

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
chyba nikt kto tak ubiera dzieci nie chce sie przyznac...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸wi ci cos s艂owo: PRALKA???
.....

Udost臋pnij ten post

mowi i jakbys przeczytala moj pierwszy post to bys wiedziala o co mi chodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣ka co ma kto艣ka
masz jeszcze kobieto jakis problem? bozeeee:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jkdcfnhewf
poza tym przecie偶 nie nosi艂 tych ciuszk贸w jaki艣 kloszard spod 艣mietnika, tylko niemowl臋, kt贸re raczej z za艂o偶enia jest czyste. Pierze si臋 ciuszki i s膮 do u偶ycia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atomaniaczka
jeste艣 zdrowo jebnieta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vbcghnvafvghjkm
no fakt, ja sama nie potrafi臋 takiej rzeczy ubra膰 pomimo, 偶e mog臋 wypra膰 100 razy ale to moja rzecz - mam blokad臋 nie wszystkich sta膰 na sklepowe rzeczy, a i te偶 s艂ysz艂am, 偶e w limpexach mozna trfi膰 na n贸wki z metkami ja by艂am mo偶e ze 3 razy i nic takiego nie widzia艂am nie mam szcz臋艣cia do tego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nananannanana
wal konia staremu

Udost臋pnij ten post

MASZ DZIEWCZYNO NASRANE W GLOWIE BARDZIEJ JESTES BRUDNA NIZ TE CIUCHY Z LUMPEKSU, 呕AL.PL

Udost臋pnij ten post

dlaczego ja jestem jebnieta? Bo nie rozumiem tego? Nie dostalyscie nic w prezencie badz nie stac was na kupienie nowych czy tez uzywanych od jakiejs sprawdzonej mamy?

Udost臋pnij ten post

o matko, tak jestem brudna, zla i w ogole nienormalna, bo zapytalam dlaczego i po co? To, ze nie kazdy nie grzebie w koszach w lumpach nie oznacza ze jest pojebny:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣ka co ma kto艣ka
kobieto!! w czym ty widzisz problem?? nie chcesz,nie zakladaj takich ubranek tylko po kiego pierdzielisz takie dyrdyma艂y i zakladasz tak beznadziejnie g艂upi topik??????????????????????????????

Udost臋pnij ten post

to, ze nie kazdy grzebie w koszach w lumpach- poprawka

Udost臋pnij ten post

MOZE NIE ALE TEN KTO UWAZA ZE CIUCHY Z LUMPEKSU SA BRUDNE I NIE WIADOMO PO KIM, TO JUZ JEST JEBNIETY...

Udost臋pnij ten post

bo sie pytam dlaczego ubieraja niemowle w ciuchy po niewiadomo czy chorym, a moze i martwym niemowlaku? Skoro mozna kupic od kogos sprawdzonego

Udost臋pnij ten post

jak Ty by艣 si臋 czu艂a jakby艣 chcia艂a sprzeda膰 ciuchy po swoim male艅stwie a kto艣 by ci powiedzia艂, ze brzydzi sie ubrac ciuchy swojemu dziecku po twoim maluszku? ja te偶 kupowa艂am ciuszki dla mojej corci jak byla malutka w second hand'ach , teraz nie mam potrzeby bo dostalam bardzo duzo ciuchow od rodziny po ich coreczkach, i co? mialam im powiedzie膰, ze nie chce bo sie brzydze? teraz mi powiesz, ze jak sie kogos zna to inaczej. Powiem Ci tak. .. sa osoby po ktorych bys sie nawet nie spodziewala jakimi moga by膰 brudasami. ja nie widze nic zlego w tym, ze dziecko mozna ubrac w lumpku w na prawde fajne nawet orginalne ciuchy za grosze.

Udost臋pnij ten post

bo sa po nie wiadomo kim. Wiesz kto je nosil przed twoim dzieckiem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atomaniaczka
mnie stac na nowe ubranka, ale nie widz臋 potrzeby kupowania wszytskiego nowego tym bardziej dla dziecka, kt贸re ro艣nie jak na dro偶d偶ach a do tego, bardzo lubie lumpeksy i grzebanie w szmatkach .Nic mnie nie brzydzi, bo mam pralke i rozum . jeste艣 zdrowo jebnieta :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poiu-
Te ciuszki z lumpeksu s膮 gatunkowo du偶o lepsze od naszych sklepowych i ja w艂a艣nie wcale sie tego nie wstydze moje dzieci od urodzenia w nie ubiera艂am i by艂y du偶o lepiej ubrane od tych co to tylko w sklepie n贸wki kupowa艂ay. Ni takie damy jak ty sie tam zaopatruj膮 i jest ok. Paniusia wielka sie trafi艂a:P

Udost臋pnij ten post

wrozka czytaj uwaznie. Pisalam ze wlasnie lepiej po kims wziac kogo sie zna, czy kupic od jakiejs mamy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atomaniaczka
powiem Ci jeszcze - 偶e mo偶e , gdyby mi si臋 chcia艂o, mog艂abym zrozumiec Twoje argumenty. Ale strasznie mnie wkurwiaj膮 takie bakteriofoby , nienawidz臋 wr臋cz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 auorko a
skad wiesz gdzie lezaly i kto dotykal nowych ciuchow?

Udost臋pnij ten post

jestem jebnieta bo ja nie grzebie w lumpeksach? To w takim razie wg mnie ty jestes bo to robisz:O Co za myslenie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jkdcfnhewf
a wiesz do czego slu偶y pralka? Moim zdaniem ciuchy z lumpeksu s膮 du偶o bardziej "bezpieczne" ni偶 te ze sklepu. Bo ciuchy z lumpeksu ka偶dy pierze przed pierwszym u偶yciem. A tych ze sklepu nie, bo ka偶dy my艣li, 偶e jak nowe to czyste, a przecie偶 mog艂a je przymierza膰 osoba, kt贸ra nie my艂a si臋 od tygodnia, albo ma ropiej膮ce syfy na plecach, albo jak膮艣 chorob臋 sk贸ry. Przymierzy, od艂ozy na wieszak, a potem kto艣 kupi i mysli, 偶e nowe i czyste.

Udost臋pnij ten post

POWTARZAM SOWO: PRALKA... WODA PROSZEK I TEMPERATURA ROBIA SWOJE.

Udost臋pnij ten post

nie chodzi mi o bakterie... widze ze wlasnie za ciezkie to dla ciebie do zrozumienia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jkdcfnhewf
poza tym po choler臋 zadajesz pytanie, skoro nie przyjmujesz 偶adnych racjonalnych argument贸w?

Udost臋pnij ten post