Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już dłużej nie potrafię.

Mój facet kocha inną. Zna ją przez internet. To ciągnie się rok:( Muszę odejść..

Polecane posty

Gość nie chcę być nie miła ale...
gdzie twój honor? jeśli sama siebie nie szanujesz to dlaczego wymagasz tego od innych?

Nie wiem czy to dobra myśl pisać do niej. Ona mu się poskarży jaka to bidulka,jak ja staram się ją skrzywdzić i dopiero będzie heca:( On mnie wtedy znienawidzi.... CCC Ja nie mam sił na takie gierki,zresztą jest wobec mnie tak obojętny,że wątpię czy to by cokolwiek dało. Nie pamiętam kiedy mnie przytulił czy choćby za rękę złapał. Słowa "kocham cię". Tego na pewno już nigdy nie powie...

Gość zapach pomarańczy...
Szkoda mojego czasu, ty jakaś flustratka jesteś. Tyle osób chce ci pomóc, a ty nadajesz swoje, jak nieobecna i nakręcona:(

Wiesz chciałam o to walczyć. Myślałam,że jeśli już wie,że ja wiem... Że może wstyd mu na więcej nie pozwoli,że przemyśli to... Nic się nie zmieniło więc? Nie chce mnie.

Gość Gorzka czekolada z tunezji
To tym bardziej go rzuć kobieto! Obudz się w końcu!

Może daj mi swój nr gg to popiszemy.

Gość Oszustka :]...
Żałosne jest użalanie się nad sobą i nie szanowanie siebie. Jak można w ogóle pozwalać się tak ranić i pozwalać się tak traktować. Mnie już by dawno tam nie było. Koleś dał jej w twarz takim czymś, porównał 6 letni związek z panienką z którą zna się przez internet :o to jest dopiero żałosne! a ona tam siedzi i na co czeka? aż mu się nawróci? i wpadnie mu w ramiona i wszystko będzie już dobrze aż znowu nie zacznie gadać z jakąś na gg jak 12 letnie dziecko .. :o

Nie mam teraz takiej możliwości. Jej gg mogę dać ale nie chciałabym,żebyście pisały,że mój facet z wami też pisze. Wolałabym,żebyście jej ubliżyły jak najgorszej dziwce. Niech przynajmniej się wkurwi. po czym innym on zacznie mi robić afery,a ja nie mam na to sił...

Gość nie chcę być nie miła ale...
facetów kręci i podnieca niedostępność bo wtedy mogą zdobywać twoje obecne zachowanie na pewno jeszcze bardziej go odstręcza bo jesteś jego nawet jak Cię poniża jedyna droga to odjeść choć na jakiś czas ale widać ze ty chcesz się pogrążyć i stracić przy okazji do siebie szacunek

Pakuj się jeszcze dziś!

To może wyslij mi swoje gg na emaila ? Co ty na to?

To daj mi jej nr gg ja chętnie ja wykurwiam

Gość zostaw goooo
i przestań sie nad sobą użalac. Jasne że masz nieciekawa sytuacje, ten facet to dupek niesamowity, ale co, chciałabyś z nim byc? Ratowac? Co, skoro mu nie zależy? Skoro on Cię nie chce, to nic nie poradzisz, nie z tą, to z inną Cie zdradzi. Weź się w garśc, zmień otocznie, znjadź pracę - zawsze są możliwości, tylko tzreba tego chciec i zmienic swoje życie.

Gość szanuj sie dziewczyno
nie pracujesz, ze kasy nie masz ?? dziewczyno, olej goscia, zycie nie konczy sie na dupkach a moze zaczac na nowo z kims kto cie uszczesliwi zawsze powtarzam - trzea byc tylko z kolesiemm ktory cie kocha, sznauje i dba o ciebie innych nie warto brac listy, ponizanie sie a niech bierze laske z netu - szybciej sie to skonczy niz zacznie ! a ty szukaj roboty w wiekszym miescie i zacznij zyc a nie wegetowac bo brzmisz jak roslina

Zgadzam się!

Gość a Ty co Ameryko ?
dałabyś się mu zesrać na klatę i udawałabyś że to krem?

O,może jestem głupia,naiwna i co tam jeszcze myślicie. Jenak jestem zdania,że trzeba walczyć. Nie udało mi się-odchodzę.Ale ni ukrywam,że strasznie mnie to boli. To nie jest dla mnie powód do wstydu nawet jeśli oznacza to,że użalam się nad sobą

nie o to chodzi debilko ograniczona! nie umiecie wytlumaczyc komus czegos bez wyswisk i ponizania? lepiej sie wtedy czujecie jak kogos zgnoicie? tlumaczyc mozna autorce tematu kulturalnie ale njpierw trzeba miec cokolwiek we łbie! ciekawe czy wy tak samo pyskate w rzeczywistosci?

Dziewczyno daj jej gg.

Ameryko-sama jesteś nie kulturalna.

Gość ijjknn
"Szkoda mojego czasu, ty jakaś flustratka jesteś. Tyle osób chce ci pomóc, a ty nadajesz swoje, jak nieobecna i nakręcona" zapach pomarańczy... - a kto jest flustratka? :D

Gorzka czekolado dam,ale powiedz mi co chcesz jej napisać?

Gość zastanów się autorko
nie radziłabym dawać nikomu jej gg, bo skąd wiesz co one jej napiszą? po co Tobie jakieś komplikacje, przykrości potem? to, że nawet ktoś ją "wyzwie" co da Tobie? może i tak się nie zniechęcić i nadal chcieć byc z Twoim facetem. a czy on się z nią widuje w realu? wg mnie strategia działania powinna być inna :-)

Kochana, nie martw się. Nie powiem jej o tym że wiem o tobie, twoim chłopaku z którym pisze. Poprostu ją wyzwie. Tak jak chciałaś. Jeśli nie chcesz publicznie pisać jej gg napisz mi na pocztę- nokia5200_1992@o2.pl

Kochana, nie martw się. Nie powiem jej o tym że wiem o tobie, twoim chłopaku z którym pisze. Poprostu ją wyzwie. Tak jak chciałaś. Jeśli nie chcesz publicznie pisać jej gg napisz mi na pocztę- nokia5200_1992@o2.pl

Gość a niby dlaczego nie chcesz
ale o co w ogóle chodzi z tym nr gg? :O Dajcie spokój tamtej dziewczynie. Może to normalna, fajna dziewczyna jest. To facet jest nie w porządku, to na niego trzeba się wściekać, a nie wyzywać dziewczynę. Skąd wiesz, autorko, co on jej pisze? Może jej zamącił w głowie tak samo, jak Tobie? A Ty się na niej chcesz wyżywać...