Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ssnake

Zobaczcie co jedzą nasze dzieci!!jestem w szoku!!!

Polecane posty

Gość a wszystkie babiszony
ot cala cywilizacja i tego nie unikniemy,no moze co niektore kobiety mieszkajace na wsi maja bardziej eko...ale to do czasu,mam kolezanke,razem z mezem maja gospodare i mowią ze chemie "wala" wszedzie bo inaczej pol upraw by im szlag trafiło.to juz nie te czasy drogie panie,

Troche mnie zatkalo.... Wlasnie wrócilam ze sklepu z zapasami z gerbera(deserki) . Tak sie zastanawiam nad tymi "mięsnymi" sloiczkami,czytam wypowiedzi i myśle,że najmądrzej do sprawy podchodzi kropka nad kropkami... Nie możemy wariować!!! bedzie coraz gorzej!!! Dla tych,którzy chcą troszke zglębić temat wspominanych tu często parówek: http://www.dailymotion.com/video/xj4pbm_wiem-co-jem-parowka-z-ketchupem_lifestyle

Gość zielona ciżżenka
hmmm...

Gość kiolpo
super

Gość capricornus79
dlatego ja jesli juz to wybieram ekologiczne sloiczki miesne, np wołowina albo kurczak Holle, dodaje do tego ziemniaczki albo marchewke i mam posiłek. oczywiscie nie codziennie, tylko jak nie mam okazji ugotowac mięska osobiscie. a Holle to jedna z moich ulubionych firm.

Gość gość
Jagoda, wieśniara żre nawóz i nawóz ma w głowie, hahaha.

Gość gość
Jakie Wy jesteście naiwne! Te wszystkie eko marcheweczki z bazarów są tak samo naszprycowane chemią jak wszystko inne! Obudźcie się w końcu i przestańcie mieć wrażenie, że jak kupicie coś na straganiku pięć razy drożej to będzie dobre. Moja teściowa ma swoje kurczaki jak i uprawy. Zarówno do paszy dla kurczaków jak i do upraw dodawana jest chemia. Nie da się inaczej, NIGDZIE.

Gość gość
Nie wytłumaczysz, ze trzeba pryskać i nawozić bo pojawi sie zaraza i nici z pięknych zbiorów. Nie wytłumaczysz ze ziemia musi odpocząć wiec wtedy ludzie nie handlują albo kupuja zagraniczne i wkręcają ze swojskie! Nie wytłumaczysz ze nawet wody którymi sa podlewane te uprawy sa juz tez skażone bo gleba nasiąka tym wsyTakim i dostaje sie to do wód gruntowych.

Gość gość
No dokładnie, wszędzie, we wszystkim co nas otacza jest to samo. Wiem, nie ma co przesadzać i należy dbać o dzieci, o ich dietę oraz samopoczucie ale ludzie, żeby mieć wszystko w 100% nie tknięte niczym to musielibyście trzymać swoje świniaki na balkonie i uprawiać ziemniaki w doniczkach.