Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkfbwhjbgfhjBFHJbfwjhbvw

300 zł.....????????????????????

Polecane posty

Gość no ja pindole olelele
Co wy sie tak czepiliście tych butów???? kurwa jest po nowym roku są zajebiste wyprzedaże !!!!!! coś co kosztowało 200zł może teraz kosztować nawet mniej niż połowe!! nawet ja weszłam sobie dzisiaj do CCC i buty są tamm fajne i naprawde nie drogie I NIE UDAWAJCIE TAKI CH BOGACZY!!1 bo tacy co tak gadaja na 100% GÓWNO MAJĄ!!!! i sie dowarościowują tutaj hahhaha:-) ZAŁOSNE!!!!

Gość ja nie mogę_
do kurew mam duży szacunek bo wykonują potrzebny i ciężki zawód. Do ludzi przywłaszczających sobie cudzą własność - nie. znalazła, wie do kogo należy - powinna oddać. koniec tematu. PS: wiem że cię to zdziwi mocno ale są ludzie którzy nie kradą.

to co nie oddawac? Ostatnie słowo.. A moze bym chociaz częśc pieniedzy podrzuciła im np do skrzynki czy cos?

Gość maliboo.
helojza nie denerwuj sie tak po prostu rodzice wpoili mi pewne wartosci, ktore powinny byc dzieciom wpajane, zeby ten wiat nie zszedl na psy i za to im jestem wdzieczna

Gość Liza@22
maliboo i te wartosci wpojone przez rodzicow bedziesz kiedys przeklinac ,gryzac kromke chleba gdzies w wagonie,popadajac w agonie,juz przegralas bo czlowiek niszczy bije zjada gwalci okrada .Tak bylo jest i niestety bedzie

Gość maliboo.
autorko z tym podrzuceniem pieniedzy to tez dobry pomysl zrobisz jak bedziez uwazala, ale jezli zostalas wychowana przez uczciwych rodzicow i takie wartosci zostaly ci wpojone to te przywlaszczone pieniadze beda coe meczyc i pocechy nie bedzie z nich zadnej

maliboo obciagnij tacie w podzience za te wartosci ktore ci wpoil do ryja i za to ze wywalal na ciebie ptaka az spiekal raka i potem mowil na to mam chuja zeby se pochulac

Gość maliboo.
Liza poki co radze sobie niezle ;)

ale powiedziałam mamie a ona powiedziała zebym byłacicho i nie wychylała sie.. mowiłam,ze nie przelewa nam sie.. Mielismy taka sytuacje nieraz ,ze nie było co do garnka włozyc.. Tato rozwalał wszystkie pieniadze na kochanki peło dlugów pożyczka za pożyczką...

Gość maliboo.
'czlowiek niszczy bije zjada gwalci okrada .Tak bylo jest i niestety bedzie' w rodowisku w jakim sie obracam poki co takich zachowan nie zauwazylam

Gość Liza@22
Dobrze to ujęłaś puki co

oo święte słowa ! żyj sobie jako dobry, uczciwy człowiek, jeszcze cię życie kopnie w dupę, ale wtedy może być za późno :) ! tak to już jest że najlepiej mają oszuści i cwaniacy, jeszcze nie przywykłaś, o szlachetna dziewojo? p.s. czy ja żem się zdenerwowała? :O

Gość Liza@22
Wiem ,że moja wypowiedz zrobila na tobie wrazenie ale nie musisz jej cytowac

Gość liza dziecko
skończ cytować gównianych hiphopowców i idź do książek, analfabetko. sam margines się tu wypowiada:/

Gość Liza@22
margines począwszy od wypowiedzi powyzszej

Gość liza dziecko
język wypowiedzi trzeba dopasować do rozmówcy, słonko:)

Gość pogadaj to koniowi
ja nie mogę_ do k**ew mam duży szacunek bo wykonują potrzebny i ciężki zawód. Widac jestes jedną z nich,skoro wiesz,ze to cięzki zawód. Lepiej nadstawic dupy niż zarobic rękoma. Autorka ZNALAZŁA a nie UKRADŁA tumanie jeden.

Gość Liza@22
dziecko twoj jezyk jak widze skonczyl ewoluowac wraz z twoim mozgiem na poziomie szkoly podstawowej

wlasnie tumany spiepszac mi z tego forum bo juz mi was zaal

Gość liza dziecko
liza, złotko, napisz sto razy "póki" to może coś się zakoduje w twoim móżdżku. nie jesteś na moim poziomie słonko, żegnam ozięble

nie wypadac mi z tad ,chce tu zostac sama, z mojimi wyrzutami sumienia,ktore beda mnie dreczyc dopuki nie wydam kasy,potem tez beda mnie dreczy i rzeczy kupione za ta kasiorke oddam na biednych i moze wtedy zaznam spokoju i charmonji umyslu

dziecko nie ma takiego wyrazu jak poki ,puki to sobie psa nazwij i narka

Gość Liza@22
Nie twierdziałam ze jestesmy na tym samym poziomie nie lubie sie znizac do zera jakim jestes ty