Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkórwiony mąż

jak namówić żonę na sex ?

Polecane posty

Niedawno martwiłam się czy nie kochamy sie z mężem zbyt czesto. Jesteśmy razem od 3 lat i kochamy sie dwa razy dziennie a w wekendy nawet czesciej.na nude w lozku nie narzekamy.Mam spory temperament i mój mąż też niczym młody bóhg ale ostatnio jak sie kochalismy mój maż po wszystkim powiedział"Kochanie jeśli kiedyś Ci nie wystarczę albo coś bedzie nie tak to natychmiast mi powiedz" . Nie na tym polega seks Kochani.Jest bardzo ważny bo bardzo zbliza ludzi ale to nie jest poświecenie. Kazdy z nas jest inny i ma inne potrzeby,ale zwiazek jest po to zeby sobie z tym radzic.Bez seksu ciężko ale bez uczuć jest po prostu kiepski i mechaniczny. Mam o prawie 20 lat starszego meża,którego ogromnie kocham ale poniewaz ma temperament niczym młody bog wiec moze po prostu nie wiem czy jest brak seksu...ale na pewno nie usprawiedliwia to zdrady...

Gość do akronim
naprawdę wolałbyś żeby w razie czego twoja kobieta/narzeczona/żona nie powiedziała ci o zdradzie?

"ja nie widzę niczego złego w byciu samotną matką i zmienianiu sobie partnerów" fajnie, tylko że nie ma róży bez kolców dzieci samotnych matek często zmieniających partnerów (co najmniej raz na dwa lata) statystycznie uczą się gorzej i mają statystycznie częściej problemy natury psychicznej http://www.futureofchildren.org/futureofchildren/publications/journals/journal_details/index.xml?journalid=73 Możliwe, że wynika to tylko z niezgodności z wzorcem rodziny, ale wzorzec w społeczeństwie jest jaki jest i go nie zmienimy.

Gość wkórwiony mąż
moje libido pozostało a jej cały czas spada i to ja niby jestem winny ? ja jestem taki jaki byłem a ona ? po prostu oszukała mnie , złapała bo byłem dobrym kandydatem na ojca jej dzieci !

"naprawdę wolałbyś żeby w razie czego twoja kobieta/narzeczona/żona nie powiedziała ci o zdradzie?" "Dla mnie brak seksu nie jest powodem do zdrady w małżenstwie! to ucieczka i egoizm..." Przeczytajcie jeszcze raz tytuł wątku. Autor nie pyta o NASZĄ ocenę moralną i nie prosi o rozgrzeszenie. Jak na razie nikt nie napisał nic sensownego w temacie i pewnie nie napisze. nie znam metody na zaciągniecie "żony" do łóżka IMHO autor, jak potrafi z tym żyć i chce zachować małżeństwo, to powinien mieć kochankę na boku i zachować to dla siebie, a może za parę lat się "uspokoi", jego sumienie, jego sprawa, ja podpalać stosu nie zamierzam IMHO porzucenie żony jest lepsze

"moje libido pozostało a jej cały czas spada i to ja niby jestem winny ? ja jestem taki jaki byłem a ona ? po prostu oszukała mnie , złapała bo byłem dobrym kandydatem na ojca jej dzieci !" IMO teraz Ty przeginasz, ona nikogo nie oszukała, nie mogła wiedzieć, że jej libido spadnie życie to nie gra komputerowa - nie ma scenariusza i nie można czitów wpisać (choć zdrada jest podobna)

Jak widać wzięła kota w worku:-) jaki dajesz przyklad dzieciom? Chciałbyś zeby Twoje dzieci wiedizały ze masz kooś na boku? ona Cie oszukała? Miała Kochanka? Zdradziła Cie? A może powinna dawać Ci za kążdym razem kiedy Tobie stanie?TY nie masz nic na sumieniu? Puknij sie w ...

Gość dziś pomarańczowa
Myślę, że Twoja żona jest poprostu przemęczona... ma mnóstwo obowiązków (dzieci dom) obciąża ją to emocjonalnie. Może zaczynaj inicjować seks od gadki o jej uczuciach codziennych, daj jej się wygadać a potem jesteś mi bliska i bliższa i przechodzisz do czynu. Przyczyny zachowania żony mogą być dwie: emocjonalno-fizyczna (czyli ta wyżej) albo hormonalna (wahania po dzieciach, pigułki antykoncepcyjne!) ta druga to gorsza sprawa bo sugestie na ten temat mogą być źle odebrane.

Gość Hedwiga..
Wkórwiony mąż " po prostu oszukała mnie , złapała bo byłem dobrym kandydatem na ojca jej dzieci !" może dobrze zaznaczyłeś słowo BYŁEM bo na pewno już nie jesteś... nie wierzę że ktokolwiek chciałby mieć za ojca dziwkarza co szuka kochanki bo przezywa kryzys wieku średniego też mi dobry ojciec co matki nie szanuje ( jakby nie było zdrada jest ewidentną oznaką egoizmu i braku poszanowania dla drugiej osoby) ... człowieku weź ty się ogarnij a i jeszcze jedno - skąd pewność że Ty jesteś taki bez winy? Co Ty narcyz jesteś?

akronim bez przesady czy juz nie można autorowi napisac pare słow prawdy? Może sie wreszcie obudzi i zacznie szukać przyczyn a nie zwalać całą wine na zonę choć to on poleciał na baby...seks zawsze jst tematem trudnym bo kobiety i mezczyzni pochodz z nieco innej bajki:-) żeby doradzać trzeba znać przyczyne,ale tej autor musi poszukać sam Moim zdaniem zaniedbali zwiazek. A po drugie autor jak widać mysli tylko o sobie wieć raczej zostaje mu kochanka bo nikogo do seksu zmusić nie mozna jesli nie ma ochoty. Radzę więc poszukać też winy w samym sobie skoro rozmowy nie pomogły...

Gość wkórwiony mąż
przychodzę po 12 h pracy , bawię się z dziećmi , odrabiam z nimi lekcje , potem kładę do snu , i jak wieczorem chcę pobzykać to mi nie wolno ? ps. córka wie ze mam kogoś

Gość coraz głupszy mi
się wydajesz - jak wie córka to masz rację jesteś rozgrzeszony :/

"ps. córka wie ze mam kogoś" to zajebiście, -100 pkt do inteligencji :p

Gość afełekk
wiem, ze to źle wpływa na dzieci, dlatego ja nie mówię o partnerach, którzy by ze mną mieszkali, ja nawet bym ich swojemu dziecku nie przedstawiała, spotykalibyśmy się poza domem

Gość wkórwiony mąż
no i żadnej rady nie dostałem , cóż dalej muszę prowadzić podwójne życie

"dalej muszę prowadzić podwójne życie" życie jest sztuką samousprawiedliwiania

Gość wkórwiony mąż
ps. każda z moich kochanek to mężatka , tak że nie było mowy nigdy o drugiej mamusi ;-)

Gość dobraa radaaa
znajdź jej kochanka - to może jej libido 'odżyje'

Gość wkórwiony mąż
układ był zawsze bardzo jasny

Gość wkórwiony mąż
jej libido odżywa w sklepach jak ją zabieram na zakupy (oczywiście do ciuchów)

" bawię się z dziećmi , odrabiam z nimi lekcje , potem kładę do snu (...) ps. córka wie ze mam kogoś" Hmmm... o tym,ze masz "kogos" poinformowales male dziecko ? Bo przeciez nie kladziesz do lozka doroslej pannicy.... "to zaj**iście, -100 pkt do inteligencji " +jeszcze 50 ode mnie :P

Gość dobraa radaaa
autorze ale czy do ciebie nie dociera? jej raz na tydzień starcza, a skoro ty tego nie pojmujesz i nadal chcesz ją zmuszać to porzuć ją i znajdź sobie jakąś siksę młodszą o jakieś 15, 20 lat, która bedzie chciała zawsze i wszedzie dużo teraz leci na starszych, więc masz szanse

Gość wkórwiony mąż
jeszcze nie spotkałem młodej siksy dobrej w łóżku kobieta po 30 -ce dopiero wie co to znaczy dobry sex