Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co się dzieje w sercu mym??

no i co mam z nim zrobic??

Polecane posty

poradzicie troszkę?? taka syt: w listopadzie wróciłam z macierzyńskiego. długomnienie było i troszkę się pozmieniało w pracy. kilka nowych osób. i wśród nich fajny facet;) zachowuje sie trochę jakby był gejem, a po chwili flirtuje ze mną. wie ze mam dziecko, wie ze mam męża a jednak rzuca dwuznacznymi tekstami, prawi komplementy... nie wiem jak się zachować. przyznam ze lekko kręci mnie mały flirt z kimś, bo od jakiegoś roku mąż mnie zaniedbuje i czuję się niedowartościowana:o ale nie wiem czy on kogos ma, i czy on żeczywiscie flirtuje, czy tylko sobie jaja robi:o jak go wybadać??

a dzisiaj jak go zobaczyłam to takie wiercenie w brzuchu poczułam, jak jakaś nastolatka;)

Gość pooooslllskaa
po czym wnosisz ze wyglada jak gej?

nie wygląda tylko zachowuje się jak gej;) tak troszkę. tak specyficznie macha ręką, i mówi czasami tak śmiesznie jakoś;) wiem ze to o niczym nie świadczy

Gość lekka zenada
Wiesz, że to o niczym nie świadczy, ale jednak uważasz go za geja... kup se dildo i spenetruj mu tyly :P

ze sobą coś zrób:) po urodzeniu dziecka i po powrocie do pracy bardzo często kobiety łapią się na tego typu "odskocznie" bo w domu - wiadomo- ciężko przy małym dziecku i maż już nie ten:P a potem płacz i zgrzytanie zębów....... zastanów się kim jesteś skoro wystarczy ci parę umizgów gejowatego faceta po co mąz i dziecko? rodzina to nie tylko miłość i przyjemności to też ciężka praca nad związkiem tobie widać się nie chce....

nie uważam ze jest gejem, tylko ze tak się zachowuje:p tak się składa ze pracuję nad męzem od ponad roku i efektów nie widzę, i to ni emi sie nie chce tylko jemu:p

być może źle pracujesz no..zawsze pozostaje rozwód wiesz jak to mówią...pękniętego dzbana już dobrze nie skleisz jeśli i on oleje i ty to szanse na normalne małżeństwo są żadne dziecko na długo was nie scali

no właśnie:p a ty się produkujesz i podniecasz jak murzyn blaszką:p

tak na poważnie ZS nawet jeśli tak to sytuacja w nim opisana jest sytuacją bardzo często występującą