Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość picccasso

housing benefit

Polecane posty

Gość heheh :D
powinnas byc dumna z tego ze pracujac ciezko masz zycie dobrze ulozone anie zazdroscic tym co maja benefity!!!!!!!!!!!!zalosne to troche nie myslisz?? zaczynam myslec za ty naprawe bujasz tu lADNE BAJKI. ale to moje skromne zdanie.

Gość ktosia ahh
z tym job centre to wierze . jamialam taka historie z nimi. przyjechala do uk 6 lat temu i niestety nie znalam jezyka perfect, maz mnie wyslal do job cenetr po aplikacje na benefity. wiec poszlam i prosze pania grzecznie o czy moze mi dac te aplikacje a ten gruby babsztyl zmierzyl mnie z gory do dolu perfidnie i pyta ...a ty skad pochodzisz..mowie z polski...wykrzywila sie , po chwili pyta czy pracuje , mowie ze juz nie ale maz pracuje...ta sie zaczela smiac i mowi ...co ja sobie mysle ze kazdy tu moze miec benefity na ladna buzie...i ze nie naleza mi sie i nie dostane zadnej aplikacji. myslalam ze sie przewroce. podziekowalam i wyszlam. zadzwonilam do meza i opowiedzialam wszystko...ten sie wkurzyl i przyjechal tam gdzie ja czekalam. poszedl do tej kobiety i pyta czy moze dostac aplikacje a kobieta mowi alez oczywiscie hahha maz wyszedl i mnie zawolal i pyta ja dlaczego mi jej nie dala? a ja zatkalo, wiec poprosilismy menedrzera i z\lecialo sie nagle 10 osob ktore mnie przepraszaly za niekompetencje tej baby. chciala mnie przeprosic..ja sie tylko obrocilam na piecie i wyszlam. dzisiaj wiedzialabym co jej powiedziec!!!