Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość venusq

Kobietki starające się o dziecko - 2011

Polecane posty

Gość RFM FIUTEKHIHIGMSSSSAA
TŁUSCIOCHY BAUAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH CO PRAWDA W OCZY KOLE ZAJDZIESZ JEDNA Z DRUGA W CIAZE TAAAA BUAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA TEPE DZIDY NIC INNEGO TYLKO NA FORUM PRZESIADUJE I JAKIES GLUPOTY PISZA O STARAKACH JAK SIE DUPICE TEZ MOZE OPISZCIE BUAHAHAHAHAH TLUSTE WIEPRZKI

Gość RFM FIUTEKHIHIGMSSSSAA
MÓWIE CO DODAJ GÓWNA BEDZIE SMAKOWALO JAK NIE WIESZ CO DOADAC RUSZ MÓZGLOWNICA TROCHE TĘPAKU

Gość PRAWDAAAAAAAAAAAA
W OCZY KOLE TEPE DZIDZY DZIECIOROBY BUSAHAAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHA SMIAC MI SIE Z WAS CHCE

Venusq - Daj sobie spokój i nie polemizuj z tym prostym jakże przykładem Idiotyzmu i zacofania społecznego ;) cóż widać że jej/jego rodzice się o "To" nie starali i to pewnie pozostawiło uraz i skrzywienie społeczne :)

i właśnie za to nie przepadam za kafeterią, że nie można jakich zamkniętych topików miec :o

Gość PRAWDAAAAAAAAAAAA
Yumberry mówie ci dodaj gówna jak nie iwiesz czego tepa idiotko dzieciorobie jeden jak sprubujesz napisz jak smakuje albo jeszcze mozesz dodac twopich szczochów na prube hahahahahahahahahahahahaha

Gość PRAWDAAAAAAAAAAAA
NEGRO29 TO WYPIERDALAJ STĄD JAK NIE PRZEPADZASZ NIKT CI TU NIE TRZYMIE TLUSTO ŚWINIO!!!!!!!!

o jej ale Słuchajcie Temu to by się słownik Ortograficzny przydał tak na początek ;) Venusq- ja myślałam może o jakimś jogurcie w zastępstwie majonezu ;)

Gość PRAWDAAAAAAAAAAAA
Yumberry;) NO DODAJ SIKÓW TROCHE BEDZIE PYSZNE AHAHAHAHHA POWIEDZ CZY SMAKOWAŁO HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHAHA

Yumberry;) to idz robic żarło tłusty świniaku hahahahhaaha o tej godz i wpierdalaj ile wlezie hahahahahahahha

Venusq jak ci mija wieczorek? Ech ja jeszcze w robocie niestety, wolne dopiero we wtorek- jeszcze 2 godzinki i do domciu :D

NEGRO29 no co ty NIE POWESZ TO ZAPIERDLAJ JAK JESTES W ROBCOIE BUAHAHA CHARUJ ZA 10 CIU DUPODALJO BAUAHAHHAHA TLUSTE ŚWIENIE

ja jej jeszcze nie zaczęłam :) u mnie dopiero 16 a mężulek wraca 18,30 ;) Więc jeszcze troszkę czekam ale sprawdziłam składniki i wszystko już jest :) Cebulka pokrojona papryka też teraz tylko czekam

Heh, ty wiesz ja się tak właśnie zastanawiam, co ty za obiad chcesz robic o 22, zapomniałam, ze ty przecież inna strefa ❤️

ja jestem 6 godzin do tyłu :) Dziewczynki , czy Wy stosujecie testy owulacyjne ? wiem sorry ze tak wyskoczyłam z tym pytaniem ale zastanawiam się czy działają ;)

ja stosowałam w zeszłym tygodniu takie tanie z allegro- nie zaskoczyło kupiłam potem w aptece testy acon kasetowe- i pokazywały ładnie owu- przynajmniej ja to tak interpretowałam , a czy zaskoczyło to zobaczymy... fajne są te cyfrowe clearblue, jak nic z tego nie będzie to kupię na allegro, w tym miesiącu, widziałam 7 testów plus 1 ciążowy też cyfrowy, za 50zeta. Całkiem fajna cena i nie musisz się domyślac czy są 2 identyczne kreski na owu, czy nie, on pokazuje taką uśmiechniętą buźkę, jak ma wystąpic owu :D

no właśnie hmm ja zamówiłam Uwaga Uwaga haha 70 testów owulacyjnych +30 ciążowych za hmm 50 zł i z tego co czytałam w komentarzach są dobre i produkowane tutaj w Texasie więc mam nadzieję że zadziałają , Poza tym jak leciałam do Polski to zrobiłam zapas dla Siostry mojej i też nie narzeka na nie ;) Okresu jeszcze nie dostałam więc czekam spokojnie A no i muszę poczekać na badania hormonalne ale to dopiero 22 dnia cyklu :/ ehh kurczę... Testów jeszcze w tym miesiącu nie robiłam bo nie chcę się znów rozczarować , jak wcześniej pisałam wyszły 2 kreski , okres się spóźniał 8 dni i nie długo się tym nacieszyłam :(

Zawsze jak się okaże że już nie będą potrzebne znajdą się osoby którym można oddać :P ;)

30ciążowych??? obawiam się moja droga, że w tą ciąże zajdziesz duużo, duużo szybciej, no ale może datę mają długą... kto wie, może te na owu w ogóle się nie przydadzą?

Wiesz hehe to nie tak ze ja zamówiłam 30 ciążowych bo oni tutaj to takie combo robią ,że nie ma tylko tych albo tylko tamtych ale pomieszają :P Też sama się z siebie zaśmiałam że aż tyle ;) ale jestem pewna że komuś się przydadzą a data hmmm 2013 :)

Dzień dobry babeczki :) co słychac? yumberry jak tam zapiekanka, pewnie jeszcze chrapulkasz w najlepsze...

Część kochane dziewczyny, ja mam w pracy tyle roboty teraz, że nawet za bardzo nie miałam kiedy się odezwać, ale poczytałam Wasze wpisy teraz i jestem na bieżąco :) Zauwazyłam, że jakiś desperta/desperatkasie doczepiło do forum i powyżywał się trochę. Ludzie nie mają co robić w domu chyba :) A u mnie w sprawach starania nic nowego, mojego mężczyzny nie ma, będzie dopiero w środę, okres owulcji mi więc minął. Będę chciała kupić teraz te testy owulacyjne, choć idę w czwartek do lekarza, poczekam co on mi powie i najwyżej po wizycie kupię. Poczytałam trochę o Waszych teściowych :) ja nie mam teściów, bo nie jestem jeszcze mężatką, ale rodzice mojego mężczyzny są super, ze świeczką takich szukać, a zważając na fakt, że moi rodzice nie są przychylnie nastwaieni do naszego związku, to wsparcie w rodzicach mojego faceta jest dla mnie bardzo ważne. A co tam u Was, jakie plany na weekend? Ja dzisiaj w pracy, a jutro cały dzień z książką mnie czeka :) no i może jakiś film obejrze, oglądałam ostatnio "Czarny Łabędź" - polecam, rewelacja dziewczyny!! Mojemu facetowi też się bardzo podobał.