Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bagno

Kobiety działają mi na nerwy,czemu nie lubię ani jednej kobiety?

Polecane posty

Doszedłem do strasznego wniosku.Otóż kobiety mnie irytują i działają mi na nerwy,nie ważne czy to moja matka,babcia,ciocia,siostra czy sąsiadka.Moje koleżanki również działają mi na nerwy,po prost wkurzają mnie,wkurza mnie ich postępowanie,och zrzędzenie,ich chory światopogląd.Ostatni pisałem z jedną ,po kilku zdaniach tak mnie wkurzyła że nawet się z nią nie pożegnałem,mimo że mnie przepraszała i do mnie pisała do nie odpisałem bo tak mi na nerwy zaczęła działać.Zastanawiąć się głębiej to doszedłem do wniosku że nie ma kobiety,którą bym lubiał.Mimo że wiele kobiet mi się podoba i fascynuje,jak ich trochę lepiej poznam to działają mi na nerwy ,czy wy też tak macie, czy tylko ja?

Gość bo jesteś prawikiem i
jesteś sfrustrowany

Gość wearsthdyukis
i psychik

Gość SamantaHAHAH
jestes zapewne rzadkim przypadkiem geja ktory nienawidzi kobiet jest to udowodnione ze zdarzaja sie takie osobniki u wszystkich gatunkow zwierzat zyjacych na ziemi

Gość xcdrgv
to musisz byc koorewskim masochista siedzac na kobiecym forum.

No właśnie,to są moje skrajności.Kobiety mnie wkurzają a ciągle poznaję nowe,piszę na forum i się wkurzam,jak piszę z kobietami.Bo kobiety,ni wiem czemu ale mnie nie lubią i działają mi na nerwy.Więc czy ktoś tak ma ,że kobiety działają mu na nerwy?

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Obawiam się Bagno, że ty nie tylko kobiet nienawidzisz. Murzyni, Azjaci, Liberałowie, kosmopolici, lewicowcy ... to zapewne dopiero początek listy.

SOZ-Nie mam nic do murzynów,Turków,Arabów ale pod warunkiem że nie kradną mi moich kobiet,nie zabierają pracy i nie zabierają mieszkań

Gość SamantaHAHAH
nie kradna mi moich kobiet??????????? przeciez ty ich nie lubisz to jakie one twoje????????///

Gość claude de pari
tylko na netowym forum, znerwicowany prawiczek może robić takie wywody na temat kobiet

ŚOZ- Żółtych lubię,są inteligetni,pracowici,uśmiechnięci i kultularni,oraz nie zabierają mi polskich kobiet,otwierają w Polsce legalne biznesy i dają miejsca pracy,płacą podatki itp,więc do nich nic nie mam.Ale jak ktoś kradnie mi moje kobiety i nieszczy mój kraj to wtedy nie ma litości...Zresztą on też by mnie zabił ,jak bym wziął kobietę z jego kraju

"Zastanawiąć się głębiej to doszedłem do wniosku że nie ma kobiety,którą bym lubiał" --jak juz to lubil. Wez sie ogarniaj chlopie, nie dziwne ze kobiety od ciebie uciekaja:/ skoro kazda masz za gorsza od siebie..Troche refleksji nad soba wystarczy ..nad soba a nie innymi

Hmmm... po naszych ostatnich dyskusjach odniosłem inne wrażenie. No ale nie ważne. Piszesz "moich kobiet", a z tego co się orientuję to nie masz żadnej jak narazie... więc która ma łatkę "moja"? Natomiast co do liberałów i lewicowców miałem rację ;).

Naastoletniaa-Nie byłem,raz tylko się umówiłem,ale nie przyszła bo zaspała:-o

"On by mnie zabił" - tzw. mityczny, stereotypowy on-murzyn/arab... naprawdę myślisz, że oni wszyscy są jak mrówi? Myślą jak jedna zbita masa? Jacyś "narodowcy" tamtejsi zapewne by tak powiedzieli jednak większość tamtejszych ma to gdzieś w kim się zakocha ich krajanka.

SamantaHAHAH-Polki są moje,bo jestem Polakiem i każda Polka jest dla mnie siostrą.Więc mam obowiązek aby Polki wiązały się z białymi.Nie chce żeby Polska była czarna.A za chwilę,jak Polki nadal będą tak postępować to Polska będzie czarna.Zresztą zobaczcie ile Polek się puszcza z murzynami i arabami.Więc gdyby się trzymali od Polek z daleka to pewnie jakąś bym wychaczył za parę lat.A tak to jest deficyt i dla wszystkich to zabraknie kobiet

Światowa Organizacja Zdrowia-Widać że masz mało wiedzy na ten temat.Otóż Arabka czy Murzynka nigdy nie zwiąże się z białym człowiekiem.Ile znasz w Polsce mulatów że Ojciec biały a matka czarna czy Arabka?

Gość perła_z_lamusa
Bagno, ja mam podobny problem. Nie lubię mężczyzn. Jest paru, których szanuję za inteligencję i poczucie humoru, ale generalnie to rodzaju męskiego nie poważam. Mama mnie uczyła, że nie można generalizować, więc staram się zmienić punkt widzenia, ale chyba jestem zbyt negatywnie nastawiona:)

Światowa Organizacja Zdrowia-Słyszałeś o zabijaniu kobiet w imię honoru?Otóż biali,którzy się związali z arabkami to tracili życie,one również.Poczytaj na te tematy.

Bagno, "Więc mam obowiązek aby Polki wiązały się z białymi." Może i ty się poczuwasz do takiego obowiązku - one i nic ci do ich decyzji. "Widać że masz mało wiedzy na ten temat." Obawiam, że znam się na ten temat trochę więcej niż ty. Choć przyznaję, nigdy nie czytałem statystyk na ten temat ani żadnych badań... zgaduję, że ty też nie :). "Ile znasz w Polsce mulatów że Ojciec biały a matka czarna czy Arabka?" Znam 2 takie przypadki. :)

perła_z_lamusa-Tylko że widzisz,ty pewnie swojego ojca,dziadka,wujka to cenisz i uważasz że są wyjątkowi.A mnie matka,babcia,ciotki i siostra działają na nerwy,nie trawię ich.Działają mi na nerwy,ta ich głodna gadka,te ich zrzędzenie ,postępowanie,myślenie itp.

One nie i nic ci do tego*

Światowa Organizacja Zdrowia-Pewnie jedyne dwa w całej Polsce.Szkoda że nie rozumiesz problemu.Otóż mulat nigdy już nie będzie Polakiem.Ani za 20 pokoleń,jego geny zostaną wymieszane i nigdy nikt nie nazwie go Polakiem.To tak jak byś rasowego psa,skrzyżował z kundlem.To jest specjalne niszczenie narodu i jego korzeni.Powinni zabronić takiego postępowania.Bo za chwilę po świecie będą same kundle chodzić,ni to murzyn ni to biały,po prostu kundel

Gość one nie lubia ciebie, ty
nie lubisz ich i tak pozostanie. ty tez zrzedzisz,jesli jeszcze tego nie zauwazyles... pewnie zostaniesz sam

Pewnie będę sam.A one będą bite,ponizane i gwałcone przez arabów czy murzynów.Niestety,ale głupota kobiet nie zna granic

Już Ci pisałem, jesteś mizoginikiem. Poczytaj sobie: http://www.insomnia.pl/MIZOGINIA-t647461.html To tylko taki przykład. Nie wiem jak można nie lubić kobiet. Znajome mi kobiety, nie zrzędzą, oczywiście są takie, które zrzędzą, ale też są tacy mężczyźni, na przykład TY, więc znajome mi kobiety są inteligentne, wartościowe jako rozmówczyni, sympatyczne i na dodatek niekiedy atrakcyjne seksualnie. Moja mama jest ciepła, inteligentna, babcia podobnie, chociaż trochę zrzędzi. Młode dorastające dziewczyny w mojej rodzinie, są po prostu świetne, miłe i bystre, uwielbiam z nimi przebywać, rozmawiać i wygłupiać się. Współczuję Ci, naprawdę.

Bagno, Nie wiem skąd u ciebie takie zacietrzewienie i nienawiść. Piszesz abym sobie poczytał. Otóż ja w swoim życiu dużo czytałem i czytam nadal... w większości fachowej literatury. Jeżeli chodzi o to czy w dziejach było więcej dzieci ze związków mieszanych to jestem pewien... dałbym se rękę uciąć, że łącznie na przestrzeni lat więcej było dzieci z połączenia biały facet - kolorowa kobieta. Chyba ominołeś człowieku ostatnie 500 lat historii kiedy to cywilizacja europejska podbijała i zniewalała niemal cały świat. Biali brali co chcieli łącznie z kobietami. Przypadki kiedy to kolorowi byli górą to zdecydowana mniejszość. Cywilizacja zachodani po dziś dzień jest dominującą a ty piszesz jakbyśmy byli jakimś tłamszonym przez hordy murzynów i arabów zaściankiem świata w którym przyjedzie jeden z drugim i biorą sobie kobiety jak chcą, a jak się biały sprzeciwi to go maczetą. Otóż mylisz się chłopie. W krajach Afryki są miliony kobiet, które lecą na białych przyjezdnych gdyż jeżeli się uda takiej tego białego rozkochać to jest szansa, że wyrwie się do Europy czy Ameryki. To, że patrzysz tylko ze swego nacjonalistycznego punktu widzenia nie oznacza, że świat taki jest. Koniec wywodu

Gość one nie lubia ciebie, ty
nie wiem,ile masz lat,ale problem raczej jest w tobie. ja nie lubie murzynow i arabow i nikt mnie nie bije. oczywiscie ciezko znalezc wartosciowa osobe,ale to zarowno dotyczy kobiet jak i mezczyzn