Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bagno

Kobiety działają mi na nerwy,czemu nie lubię ani jednej kobiety?

Polecane posty

Bagno, a propos tego mieszania genów. Nie jesteśmy Skandynawami, którzy nie ulegali tylu najazdom, nie byli przez setki lat celem imigracji. Polak, ma w swoich żyłach krew zachodnich Słowian, niemiecką, litewską, rosyjską, wołoską, tatarską (liczne najazdy a więc i gwałty oraz niewielka ale lojalna mniejszość, której trudno odmówić miana Polaków), włoską, francuską, czeską, ukraińską, białoruską, no i przecież żydowską, o mamełe! ;)

Gość one nie lubia ciebie, ty
p.s. ty tez mozesz byc potomkiem dżyngis-hana, hahahahaha a:)))

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Bagno, piszesz: "Ani za 20 pokoleń,jego geny zostaną wymieszane i nigdy nikt nie nazwie go Polakiem.To tak jak byś rasowego psa,skrzyżował z kundlem.To jest specjalne niszczenie narodu i jego korzeni." Otóż nie wiem czy jesteś świadomo ale dziś poprzez Naród rozumie się wspólnotę polityczną, a nie etniczą. Kiedyś się powoływałeś na Konstytucję RP - zajrzyj tam to zobaczysz.

Światowa Organizacja Zdrowia-Zobacz jak murzyni czy Turki wykorzystują Polski i ich porzucają,zarażają HIVem ale traktują jak śmiecia.A to żeśmy podbijali cały świat,jest oczywiście prawdą,ale nie tylkaliśmy ich kobiet,dla nas były one aseksualne i nas nie pociągały fizycznie.Teraz jest 8% białych,w 2050 r będzie tylko 2% białych ludzi na świecie.Więc ochrona naszej populacji i naszych kobiet jest racjonalnie w pełni uzasadniona

one nie lubia ciebie, ty-Widziałaś kiedyś Tatara,który miał ponad 190 cm wzrostu i niebieskie oczy?

Światowa O Z Bez względu na zapis konstytucyjny, wspólnota etniczna ma swoje znaczenie ale w gruncie rzeczy okazuje się ona bardziej wspólnotą kulturową, która myśli, że jest etniczna. Gdy sięgnąć do historii Polski, to do ciężkiej cholery I Rzeczpospolita to było państw wielonarodowe, wieloetniczne i wielokulturowe z dominującą kulturą polską, językiem polskim i religią katolicką, ale przepływ od Litwina do Polaka, od Niemca do Polaka, od Rusina do Polaka i tak dalej był zjawiskiem stałym i właściwym każdemu państwu tego typu, gdzie dominująca kultura przyciąga ludzi.

kundle tez bywaja rozne... :-P

przeklęte pragnienia-Masz rację,z tym że Czech czy Rosjanin to to samo co Polak.te same geny.A żydy to nie mają niebieskich oczu,więc łatwo poznać że ktoś z niebieskimi oczyma ,nie może mieć genów żydowskich

Bagno idz sie lecz, kurwa mac tracisz czas tylko na tym forum! Idz do wyborow, cokowliek, ulzyj swoi porabanym kompleksom, beznadziejny bialasie, co masz do innych ras??!! Pieprzony rasista, ja bym takich ludzi jak ty od razu przywolala do porzadku. Masz problem do innych ras? To idz na wybory, na poczatek samorzadowe i upychaj ludziom/babciom postpeerelowskim te swoje schematy. Biedny jestes, żal mi cie. Moze wyjedz za polska granice wreszcie i zobaczysz jak wyglada normalne zycie, praca, jakosc obslugi klienta, pomoc panstwa, a nie gówno wiesz i sie wypowiaDASZ.

"Kobiety dzialaja mi na nerwy" OJEJEJJEJJEJEJ jakie temat, normalnie zaraz sie poplacze idz sie lecz koles, tylko to ci zostalo

sun6-To ty się lecz.Typową polką jesteś,w imię tolerancji puszczasz się z arabami i murzynami a potem masz wyrzuty sumienia i chcesz je zagłuszyć,właśnie tą tolerancją.Pamiętaj że tolerancyjna Polka nigdy nie odmawia seksu z arabem i murzynem.Bo jak odmówi to jest rasistką,no i oczywiście bez prezerwatywy.

"Zobacz jak murzyni czy Turki wykorzystują Polski i ich porzucają,zarażają HIVem ale traktują jak śmiecia." No pokaż mi te prażające statystki, bo jakoś tego nie widzę. Daj mi jakieś źródło na ten temat, a nie pojedyncze przypadki. "ale nie tylkaliśmy ich kobiet,dla nas były one aseksualne i nas nie pociągały fizycznie." Tym mnie rozwaliłeś... aż nie wiem co napiać. Przypadki gwałtów na kolorowych kobietach dokonane przez białych to jest coś tak oczywistego jak... cholera to FAKT... to nie jest czyjaś zafajdana opinia - to jest fakt, że takie sytuacje miały miejsce bardzo często. "Teraz jest 8% białych,w 2050 r będzie tylko 2% białych ludzi na świecie." Podaj proszę źródło... nie znam danych na ten temat lecz wydaje mi się, że 8% jest liczbą zaniżoną... Liczmy 150 w USA Ze 30 w Kanadzie Maksyk to pewnie z 90 Brazylia... większość - 170 Reszta Ameryki łacińskiej - zgaduję ale powiedzmy ze 250 UE - 450... no niech będzie 400 Rosja - 100 Reszta Europy - strzał, powidzmy ze 30 Łącznie 1220 mln ludzi - z 7 mld - Jest to więcej niż 8%. ... Na oko około 15%

bagno,zrozum,ze nie ma idealow i ty tez nim nie jestes. rozumiem ze ludzie cie denerwuja,bo mnie tez,ale tak nie mozna zyc na dluzsza mete- nienawidzac wszystko i wszystkich

Gość perła_z_lamusa
Denerwują mnie cechy, które sprawiają, że mężczyznę określa się "prawdziwym facetem". Zdarzają się wyjątki, dlatego całkiem mężczyzn nie skreślam. Ty najwyraźniej (w miarę rozwijania wątku) jeteś nie tylko mizoginem, ale i rasistą. Myślałam, że cos więcej reprezentujesz, gódnajt

Przeklęte pragnienia, "wspólnota etniczna ma swoje znaczenie" - nie twierdzę, że tak nie jest. Natomiast we współczesnej doktrynie konstytucyjnej absolutnie dominuje polityczna. Żadne cywilizowane państwo nie ujmie Narodu jako wspólnoty etnicznej. "Gdy sięgnąć do historii Polski, to do ciężkiej cholery I Rzeczpospolita to było państw wielonarodowe, wieloetniczne i wielokulturowe z dominującą kulturą polską" - Prawda, i nie tylko I RP, II również.

przeklęte pragnienia-Lubię ludy północy,od Skandynawów,Eskimosów,Indian Żółtych itp.Nie lubię murzynów,arabów,żydów ,tuków itp.

a co masz do zydow? tak konkretnie

Ty jestes chlopie niezrownowazony psychicznie i wez to zrozum wreszcie, albo faktycznie ma taka nude, w zyciu , ze stosujesz prowokacje. "sun6-To ty się lecz.Typową polką jesteś,w imię tolerancji puszczasz się z arabami i murzynami a potem masz wyrzuty sumienia i chcesz je zagłuszyć,właśnie tą tolerancją.Pamiętaj że tolerancyjna Polka nigdy nie odmawia seksu z arabem i murzynem.Bo jak odmówi to jest rasistką,no i oczywiście bez prezerwatywy."----Po pierwsze nie dziele ludzi na rasy tak jak ty polglowku, po 2 mylisz sie, ale kij ci do tego z kim spalam, bo na takich glabow jak ty nie zamierzam tracic czasu, po 3 wez troche sie poorientujn i wyjedz z tej swojej wiochy, wynurz sie zza tego komputera, dla mnie jestes zwyklym wiejskim ograniczonym kolesiem i tu nie ma nic do rzeczy tolerancja czy jakiekolwiek inne pojecie bo ty i tak nie wiesz co to znaczy, gdyz nikt, kto nie doswiadczyl zycia poza swoja wiocha, nie wie co to znaczy, ani nic nie wie, tak jak ty:D Nie pozdrawiam:D

O offerma się pojawił... kolejny "narodowiec" i rasista. Normalnie coraz weselej tu jest :)

Ogolnie żal mi cie na serio i nie mam nic wiecej do powiedzenia na dzisiaj, chlopku ograniczony roztropku. Mylisz pojecia, nie znasz historii, fuccccccck u:)

one nie lubia ciebie, ty-Nie lubię ich kultury,środowiska życia i śwoatopoglądu.Człowiek ewoluował nie tylko fizycznie,ale także pod względem charakteru.Więc środowisko miało wpływ na ewolucję,a żydy ewoluowały w naturze pustynnej ciepłym klimacie,tak samo jak araby i murzyni.Dlatego mają inne charktery i światopogląd.Przykładowo to eskimosi ratowali ludzi z ich ciężkiego środowiska,pomagali przybyszom tam przeżyć.A Afrykańczycy zabijali obcych,kanibalizm był czymś normalnym.Tak samo z sadystycznymi obrządkami,typy obrzezanie czy wycinanie łechtaczek,takie rzeczy były tylko właśnie wśród ludów pustynnych i tam gdzie był ciepły klimat.Więc po prostu tak samo jak mamy inny kolor skóry i nie tylko to i charaktery mamy inne,bo ewoluowaliśmy w innych środowiskach.

sun6-Skoro uważasz że jest tylko jedna rasa ludzka to już wiem o tobie wszystko.Nawet biologi nie znasz ludzkiej.Nie chce mi się tego tłumaczyć bo już mnie wkurzyłaś,idę spać,dobranoc wszystkim

ale inny swiatopoglad moze miec zyd-religijny ortodoks,a inny np. ateista, blizej mu do europejczyka.kanibalizm i rzezanie kobiet to patologia totalna,wiec nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora

Bagno, Piszesz: "żydy ewoluowały w naturze pustynnej ciepłym klimacie,tak samo jak araby i murzyni.Dlatego mają inne charktery i światopogląd." Otóż, Żydzi (nie Żydy) ostatnie 1000 spędzili głównie w Europie. Początkowo z Hiszpanii (kiedy rekonkwista miałą się w najlepsze i Kalifat Kordobański upadał przez krzyżowcami Żydzi również na tym mocno ucierpieli) Ostatecznie Izabela Kastylijska i Ferdynand Aragoński byli zmuszenia ( nie będę wchodził w szczegóły) ich (Żydów) wygnać z kraju (wybór to wygnanie albo zostanie konwertytą). Udali się (ci co przeżyli) do Francji i Niemiec oraz Europy Środkowej i Wschodniej. Do momentu II Wojny Światowej większość Żydów żyła w Europie (wielu też w USA i Ameryce Łacińskiej)... niewielki odsetek na terytorium Palestyny. II wojna światowa spowodowała ich eksodus do USA i Amer. łać. oraz do nowo utworzonego państwa Izrael (1948 - tuż po wojnie). Zatem twój tekst, że ewoluowali w pustynnym klimacie nie trzyma się kupy. Owszem wcześnie przez długi czas mieszkali w Palestynie jednak 1000 lat mieszkania w Europie nauczyło ich, że albo będą się wspierać i trzymać razem albo wyginą...

one nie lubia ciebie, ty-Jaka patologia?Oni to robili przez setki lat i do dziś obrzezają kobiety,nawet te z Europy i od Polek.Jak córka od araba i polki urodzi się w Polsce to na wakcje są wywożono do arabskiego kraju i tam są obrzezane.Mimo że jest to prawnie zabrionione w kiektórych krajach,to mało która arabka czy mieszanka arabki nie jest obrzezana.Myślisz że jak Polka urodzi córkę to on pozwoli jej mieć łechtaczkę?Zapomnij,w wakacje weźmie ją niby na wczasy do swojej rodziny,Polce nic nie powie,na parę godzin niby weźmie córkę na spacer,a jak wróci to już bez łechtaczki.Te praktyki są normalne że arabki nie mają łechtaczek.

"My nie tykaliśmy ich kobiet.." :D SOZ już napisał, ale dodam coś do siebie. Azjatki są aseksualne? Murzynki? Chociaż ja na przykład nie lubię w sensie estetycznym murzynek. To skąd się bierze ta turystyka seksulana do Azji? Skąd się wzięli brązowawi mieszkańcy Ameryki Łacińskiej i USA, to potomkowie niewolnic i ich panów. Ja gdybym spotkał piękną Azjatkę, która by się we mnie zakochała z wzajemnością, to z pewnością skalałbym swoje geny :D a dzieci wychował zależnie od możliwości ale co najmniej w szacunku do kraju pochodzenia ich ojca. Nie wiem czy wiesz, ale na cmentarzu pod Monte Cassino, leżą polscy żołnierze także pod znakiem gwiazdy Dawida. To za co oni umierali? Za Izrael? Robili to w ramach spisku. Tą swoją durną nienawiścią obrażasz tych polskich Żydów, którzy byli lojalni wobec swojej ojczyzny i z pokolenia na pokolenie w pełni asymilowali się z polską kulturą.

czarnych chetniej wsadzaja do ciupy,to fakt :-) bialy predzej sie wywinie :-P

gdyby arabki nie mialy lechtaczek,toby sie tak chetnie np. turczynki nie puszczaly,bo po co... chyba teraz przegiales