Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudelssss

syndi-35 a extazy ? jakies ryzyko?

Polecane posty

Gość pudelssss

mam nietypowe pytanko do osob ktore podczas brania tabletek anty braly jakies narkotyki mianowicie chodzi mi o extazy , pytam z ciekaowsci poniewaz raz na jakis czas wziasc lubie pigule dobra, do tej pory bralam tabletki cilest 4 lata i zdarzylo mi sie kilka razy zjesc pixe, teraz biore syndi-35 i zastanawiam sie czy jesli wezme jedna to czy nie oslabi ona dzialania syndi, osoby ktore mialy jakies doswiadczenie z tym bardzo prosze o pomoc, a osobom ktore maja pisac ze jestem glupia lub inne niepotrzebne komentarze od razu dziekuje.

Gość puknij się w głowę
.

Gość pudelssss
napisalam wyraznie ze takie komentarze typu ; puknij sie w głowe prosze sobie odpuscic . z gory dziekuje;)

Gość puknij się w głowę
A tak poważnie to ja bym odradziła...skąd wiesz jaka reakcja nastąpi?I czy tabletki będą dalej działały?Ja bym nie ryzykowała zresztą nigdy mi coś takiego do głowy nie przyszło...

Gość pudelssss
jestesmy tylko ludzmi a ja lubie wszystkiego sprobowac taka ma natura, raz na rok czy poltorej fajnie jest zjesc sobie takiego dropsa i swietnie sie pobawic np na disco , mam urodziny dzis i pomyslalam ze moze z tej okazji bym wziela cos na lepsza zabawe z tad moje pytanie , myslalm tez ze znajdzie sie na forum ktos kto juz praktykowal extazy przy tych tavletkach