Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do prawikuuf

Prawiczki - zaczęliscie coś robić ze swoim zyciem w nowym roku ?

Polecane posty

Bez viagry - sam sobie probujesz sie po prostu jakos wytlumaczyc zeby nie miec wyrzutow sumienia On po prostu ma cos do mnie i tyle.

to macie wybór próbować coś zmienić w swoim życiu lub siedzieć i biadolić. Raczej nie przyjdzie do was dziewczyna do domu i zapyta się chcesz być moim facetem. Życie to nie film trzeba dupę ruszyć i działać. Problem w tym kogo wy szukacie? blond piękności u takich macie marne szanse

w przeciwieństwie do Ciebie Darker próbowałem i przez jakiś czas z jedną byłem.

Mystery-> Ta blondynka rozwiedziona więc niedziewica. Nie Twój target. Ale mieszka w moich stronach:)

"Naastoletniaa Jak ma dzieci to nie jest dziewica. A po co ci taka? Brzydka jest, nawet ja jestem od niej ladniejsza." a masz fotę?

"w przeciwieństwie do Ciebie Darker próbowałem" Błąd, ja tez próbowałem panie "pierdolę laskom na gg o samochodach to pomyślą, że jestem fajny" tylko nie wychodziło a że Ciebie jakaś tam zechciała na chwilę gdy była samotna aby mieć kogoś od noszenia jej torebki to Ci chwały nie dodaje.

Musisz być bardzo przystojny skoro myślisz że masz u niej szanse Co prawda ja bym takiej nie chciał bo wolę brunetki ale ogólnie taka to jest wyższa liga

gdyby byla dziewicą to byloby ok ale raczej trudno się tego spodziewać skoro rodziła :p chociaż Maryja była zawsze dziewicą

"eh Darker ekspert się odezwał. Co jeszcze wymyślisz ? " Nie muszę nic wymyślać, same mi narzekały, że tylko o samochodach pierdolisz na gg i o niczym innym nie masz pojęcia.

Nastko-> jesteś ładna ale tamtej pani też niczego nie brakuje. Trochę pokory i obiektywizmu