Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do prawikuuf

Prawiczki - zaczęliscie coś robić ze swoim zyciem w nowym roku ?

Polecane posty

Mnie pytasz gdzie masz szukać dziewczyny? Skąd mam to niby wiedzieć? Ja ci tylko mówię, gdzie jej nie znajdziesz.

Faith nie wiem czemu masz o mnie takie zdanie... no ale mysl co chcesz... A ona zrobila sobie dziecko i teraz szuka dla niego nowego tatusia bo tamten pewnie sie na nia wypial

Looser to juz by bylo lepsze. ale dziewczyna raczej nie zacznie z toba chodzic tak od razu i sie nie zakocha od pierwszego wejrzenia

tylko raczej nie ma co się cenić dziewczyna. Mając dziecko to raczej jej szanse na znalezienie faceta maleją i to sporo.

przejrzalem jej foty i widać że jest wyuzdaną, zmanierowaną suczą i jest za bardzo męska - ekspansywna krótko mówiąc -zonk

Patrzac na zdjęcia tej blondyki widać że lubi być fotografowana i zdaje sobie sprawe ze swej urody. Czy ona jest taka naiwna ze ktoś będzie chciał się z nią tylko przyjaźnić ? To pewne że na spotkanie wybierze też przystojniaka. Myślę że to jest taka osoba co lubi mącić mężczyznom w głowach.

Jak będzies bogaty to same będą cie podrywać. Tylko musisz w końcu zacząć wygrywać.

Gość t4d
pewnie robila to z tymi wszystkimi marynarzami :classic_cool:

"kapselko 9864277@tlen.pl'; Mystery tak szybko nie oceniaj. Ocenić byś mógł gdybyś z nią pogadał." no może przesadziłem bo opis niby mądry

Faith czym ładniejsza tym bardziej wybredna i lubi przebierać. Facetów kręcących się koło niej trzeba liczyć w dużych ilościach. Ciekawe tylko czy za wyglądem idzie mądrość...

Opis jej kolezanka napisala, bo ona byla zajeta robieniem loda. Widac ze sie tapetuje i to jej niezle dodaje. Bo tylko na glownym zdjeciu tak ladnie wyglada

Zapytaj ją o to, jak kliknąłem w wasz link, to po lewej zobaczyłem niedyskretne pytania.

Nastoletnia teraz to normalne że kobiety się malują. Kwestia tylko ile tego na siebie ładują czasem można nie poznać dziewczyny gdy nie jest umalowana.

Gość was trzeba leczyć
takich FHG ledwo sie zalogował i juz dostał oczko zamiast zagadac , nabrac wprawy, to nie, on kurwa czeka az miss swiata (dziewica) do niego napisze i poprowadzi za raczke