Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do prawikuuf

Prawiczki - zaczęliscie coś robić ze swoim zyciem w nowym roku ?

Polecane posty

Gość tak z pewnoscia wszyscy
czy może brzydkaaaa jak noc ? Jest ladna, ale jak wczesniej pisalem nie szukam miss mokrego podkoszulka, a dziewczyny z ktora moglbym sobie fajnie zyc. :)

Czyli poznałeś ja w necie ? Na uczelni

Ciekawe jakbym założył profil i napisał prawdę o sobie to co by dziewczyny pisały? Np : "Mam ponad 30lat, nie mam samochodu i prawa jazdy, nie mam też pracy i pieniędzy, ogólnie jestem niezaradny. Wyglądam paskudnie i jestem niski. Mam mnóstwo dziwactw i nie nadaje sie do życia w społeczeństwie. I oczywiście - nigdy nie miałem dziewczyny" :classic_cool:

Zastanawiam sie nad stworzeniem konta w jakims serwisie, ale nie wiem gdzie :P

korjonos Moze poznalbys swoj zenski odpowiednik :)

tak z pewnoscia wszyscy jak ładna to ma wysokie wymagania i nie masz szans. Ale pisalem, ze ja ja traktuje jako przyjaciolke :P

korjonos na takich portalach każdy chce się z jak najlepszej strony pokazać. Myślisz że one wszystkie na tych portalach to takie chodzące ideały mylisz się i to bardzo.

offerma Ale rodzice z innym by mi zyc nie dali. Wiec musze szukac takiego. Bo dla mnie bardziej liczy sie inteligencja wrodzona niz nabyta

"No to ten co mi sie podoba to jest wysportowany, wysoki, niezbyt dobrze sie uczy ale jakos daje rade na poprawkach, zabawny, rasista i niezbyt mnie lubi..." no tak. czyli już wiemy ile było prawdy w tej "inteligencji i dobrej szkole". ach te baby, naprawdę. Podobno wszystkie dziewczyny szukaja takich bed bojow, a normalni nie maja szans. Rozne wersje tego slysze, a im dluzej zyje na tym swiecie tym mocniej sie z tym zgadzam.

Ja mam taki opis Jestem człowiekiem lubiącym luksusy, wygodę i pieniądze. Chciałbym je wszystkie otrzymywać od swojej wybranki. Jestem strasznie wybredny jeśli chodzi o kobiety i muszę mieć prawidziwe powody aby oddać komuś serce. Jestem za to wierny aż po grób Cechy charakteru - NUDNY - OSIOŁ - NIEZDECYDOWANY

offerma kobiety są wzrokowcami tak jak faceci. Stąd na widok przystojniaka niektóre przestają myśleć i nie widzą wad u takiego faceta.

offerma Ale rodzice z innym by mi zyc nie dali. Wiec musze szukac takiego. Bo dla mnie bardziej liczy sie inteligencja wrodzona niz nabyta Rasista raczej wielkiej wrodzonej inteligencji nie ma. Chyba, ze to ktos na miare Goebelsa czy Mengelego. ;)

Ale i tak masz farta bo trochę możesz sie przy niej wyrobić a to zaprocentuje na przyszłość Mysle wlasnie tak samo, ona bardzo mi pomaga :)

On tylko cyganów nie lubi. Ale to on mi sie ostatnio podobal. Ale mi sie rozni podobaja. I nie chce jakiegos po zawodowce.

Moze jesli uda mi sie spelnic marzenie i zostane dr, bede prowadzil wyklady to sie hajtne z jakas studentka :P hehe

offerma No chodzi mi o ta wiedze. Nie jara mnie ktos jak ktos mi wymienia szereg homologiczny alkoholi albo recytuja na pamiec treny kochanowskiego

tak z pewnoscia wszyscy uuu to długa droga przed Tobą żeby zostać wykładowcą...

życie wszystko zweryfikuje a nie jakieś tam postanowienia i wymagania a potem będzie toksyczna milość do jakiegoś dresa po samochodówce co pije pali i wciąga nosem

tak z pewnoscia wszyscy uuu to długa droga przed Tobą żeby zostać wykładowcą. Wiem, ale jak na razie bardzo dobrz sobie radze na uczelni. Mam prawie same 5.

offerma Ja chce sie po prostu z nim dogadywac. Nie chce faceta ktory mnie bedzie ciagal po imprezach. A tamten po prostu taki strasznie zabawny byl. Bardzo go lubilam. Ale jak sie dowiedzialam jaka dziewczyna mu sie podoba to nie mialam szans. A on nie jest jakis tepy. Po prostu on chce zostac sportowcem i wiekszosc swojego czasu temu poswieca.

oj Nastoletnia nie słyszałaś że miłość potrafi być ślepa. Teraz co innego piszesz a w życiu może być co innego.

O matko jak widze jak sie tak facet nad soba rozczula to mnie mdli. Weźcie sie do roboty a nie użalacie sie nad soba jak jakies pi*dy. Nie dziwie sie ze jestescie prawiczkami... jak kobieta idzie z kims do łóżka to chce widzieć że to facet a nie jakiś mazgaj. Męszczyzna nie czyni cie wygląd ale to jaki jestes