Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do prawikuuf

Prawiczki - zaczęliscie coś robić ze swoim zyciem w nowym roku ?

Polecane posty

powiem wam chłopaki za bardzo przebieracie. A dwa to na niektóre może negatywnie działać że nie mieliście kobiet wcześniej.

a co wy tacy zaskoczeni w wieku 25 czy 27 latek to będą samotne matki lub dziewice z mega wymaganiami.

Z wyglądu tak no ale jest wodnikiem a jak chodzi o dzieci to nie jestem materialnie gotowy żeby być ojcem A tak to nawet bym mógł być nowym tatą

Gość dla prawika to ponizenie
miec kobiete z dzieckiem więc odradzam branie sie za takie

loooser a to już różnie. U jednych to łapanie co się nawinie a innych szukanie faceta z mieszkaniem żeby było gdzie zamieszkać.

Naastoletniaa dałem sobie spokój z poszukiwaniami. Strata tylko czasu i rozczarowań.

W tym roku mam takie plany Iść na galę boksu w kwietniu w Sopocie Jak się uda to na jeden mecz Ligi Światowej w maju w Sopocie Jak się uda to w czerwcu na mecz Polska - Francja w Gdańsku (piłka nożna) i jak będzie to walka Adamek - Kliczko we Wrocławiu we Wrześniu

Dlaczego tylko dziewice? Albo dlaczego z dzieckiem nie? Nie wiecie jeszcze dlaczego sama z tym dzieckiem została. A powiedzieć o kimś, że daje dupy każdemu widząc tylko zdjęcie, nie jest zbyt poważne

Gość Veto
wy lepiej wklejcie swoje zdjęcie. hahaha