Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do prawikuuf

Prawiczki - zaczęliscie coś robić ze swoim zyciem w nowym roku ?

Polecane posty

Gość tak z pewnoscia wszyscy
tak z pewnoscia wszyscy a co Ty studiujesz ? jeżeli nie tajemnica. Kierunek humanistyczny, ale nie bede pisal jaki bo zawsze mam fobie, ze ktos mnie wyczai w necie ze znajomych :P dobra ja juz bede lecial, poniewaz jak juz wczesniej powiedzialem mam nauke na jutro, trzymajcie sie.

Faith i mówi się trudno. Nie masz szans to zajmij się czymś innym rozwijaj zainteresowania/ szukaj lepszej pracy/ dokształcaj się

offerma większość 15-latek ma większe doświadczenie seksualne niz Ty nawet za 10 lat

oooo, cześć laska. gdzieś ty była tyle czasu? A jakoś nie czułam weny do pisania... A jak już coś pisałam to pod innym nickiem :) ps. myślałeś, że ile lat ma dziewczyna występujaca jako "nastolatka" :)

tak nigdzie sie nie może wyrzyć bo jak laska przed nim stanie to go zatka a na takim forum taki pewny siebie

masz usta stworzone do obciągania więc twój facet będzie szczęśliwy uśmiech to druga najlepsza rzecz jaka możesz zrobić ustami :) ich kształt i rozmiar mają tu jednak znaczenie drugorzędne :)

z 18 A tu taki niefart :) Lepiej nie pisz nic o ustach i obciaganiu, bo jak się dziewczyna obrazi to Cie jeszcze prokuratorem poszczuje :)

maria izabela No juz od kilku dni nie moge straszyc kuratorem. Pech. A mnie rozmowy o obciaganiu nie ruszaja, w koncu chodze do gimnazjum.

offerma No wlasnie. wiec ja tym obciaganiem juz wymiotuje po prostu. Tam sa takie dzieci niewyzyte ze porazka i tyle. Faith a niech czeka. ha