Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do prawikuuf

Prawiczki - zaczęliscie coś robić ze swoim zyciem w nowym roku ?

Polecane posty

Nastoletnia masz jeszcze sporo czasu możliwe żę trochę facetów się koło Ciebie przewinie aż trafisz na odpowiedniego.

Gość tak z pewnoscia wszyscy
Wiesz, debile zawsze sie zdarzaja, w koncu podejdzie do Ciebie ktos normalny, trzymam kciuki :). Ja nie bede ukrywal, ze jestem niesmialy, ale sie staram przelamywac :P

Looooser Co jak? Jescze zdjęcia nie dodałem, więc pewnie nie bnędzie odzewu." no jaki towar? :D

tylko często na kafe czy innym portalu daje zdjęcie pisze że nie jestem za przystojny to kobiety rozczarowane myślą że pisze do nich brad pitt.

Faceci to skur**ele . Nie licze na szczescie Nie wszyscy, ale niestety tacy najczesciej sa najbardziej smiali. Ja strasznie dlugo zawsze rozmyslam: podejsc czy nie podejsc,a jak mnie zbluzga, wysmieje, strzeli w twarz ? W efekcie tego jestem spiety :P

tak z pewnoscia wszyscy .... Ja za czesto nie wychodze. Do jednej szkoly, do drugiej szkoly, na zakupy. I chyba nigdzie wiecej zwykle nie chodze. kapselko Marzenia maja

tak z pewnoscia wszyscy przesadzasz w twarz nie da Ci na ulicy dziewczyna. Może tylko powiedzieć że nie jest zainteresowana.

Ja tylko raz w zyciu uderzylam faceta w twarz. I to wlasciwie prawie za nic. Zly dzien chyba mialam. A nalezalo sie wielu...

Ja tez rzadko, wychodze, nie mam zbyt wiele czasu. Chcialbym robic studia doktoranckie, moze kogos na uczelni poznam :) i tak stwierdzam, ze na uczelni jest sporo ludzi na poziomie, wiele dziewczyn naprawde fajnych, mam tam jedna swietna przyjaciolke, ale ona nikogo nie szuka, stara mi sie jednak pomoc :P

Kapselko-> nie widziałam Twojego zdjęcia. Ale wydajesz się raczej rozgarniętym facetem i miło sie z Tobą rozmawia. A ładny facet to nie facet:)

Ja tylko raz w zyciu uderzylam faceta w twarz. I to wlasciwie prawie za nic. Zly dzien chyba mialam. A nalezalo sie wielu... Mnie kiedys jedna zanic uderzyla, a potem mnie przytulala i przepraszala bo bylo jej glupio :P. Ja jestem spokojny, nigdy dziewczyn chamsko nie zaczepiam,a jak juz podejde to sie czesto smieja, ale nie tak chamsko.

tak z pewnoscia wszyscy i jak tej koleżance idzie? może się koło niej zakręć;) gorzej gdyby Cię rodzinka chciała swatać

tak z pewnoscia ... mi sie nie chce wychodzic. jestem jakas aspołeczna. Ja nie przeprosilam. Sam chcial. Z reszta to prawie nie boli. offerma No akurat ja takiego nie chce

tak z pewnoscia wszyscy dziwnie miałeś mnie nigdy dziewczyna nie uderzyła. Chociaż lepiej kiedyś jedna mnie brała za geja...

tak z pewnoscia wszyscy i jak tej koleżance idzie? może się koło niej zakręć gorzej gdyby Cię rodzinka chciała swatać Na razie dobrze jej nie idzie, ona stara sie zwiekszyc moja samoocene :P, poinformowala mnie, ze nikogo nie szuka, a ja nie chce zniszczyc przyjazni z nia, to swietna dziewczyna zasluguje z reszta na kogos lepszego. Rodzinka nie chce mnie swatac, bo wie, ze bym dostal szalu :P offerma Moze masz racje, ale dla mnie ona jest mimo wszystko kims bliskim, obiecala mi ostatnio, ze mi kogos znajdzie :P

Ona mnie mocno nie uderzyla, ale przeprosila mnie, bo i powiedziala, ze jestem fajny, a mnie uderzyla :P. Dawno to bylo, ja sie nie obrazilem, ale jestem niesmialy nie chcialbym od kogos oberwac na srodku ulicy.

tak z pewnoscia wszyscy raczej bym się obawiał kogo Ci ona znajdzie. Rodzina mi na siłę dwie kandydatki znalazła i była makabra.

No ona mi powiedziala, ze zanim ze mna pozna to zapyta czy mi sie podoba :P dla mnie jednak znacznie bardziej liczy sie to co dziewczyna "ma w glowie", czy moglbym z nia wytrzymac, pogadac, chcialbym zeby nie pila za duzo i nie palila :P

offerma No jakiegos troche lepszego. Przynajmniej bym chciala. A jak skoncze to inna sprawa. Ja zwykle łatwo ulegam i jestem zbyt ufna wiec dosyć łatwo mna manipulowac. A faceci to wykorzystuja. Dlatego lepiej sie izolować. A czemu dziewczyna mialaby sobie cos zrobic jak cie uderzyla w twarz? To nie "Zmierzch"

Jakby mi kogos rodzina znalazla to bym sie zalamal pewnie :P niech oni sie lepiej trzymaja z daleka od tego tematu :)

tak z pewnoscia wszyscy picie i palenie to pikuś. Gorzej gdy trafisz na jaką walniętą co lubi rządzić facetem lub cholernie zazdrosną.