Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hegegehe

Wolne związki...

Polecane posty

Gość oeoeoeoeoeoe
brzydcy chca mieć zone bo wiedzą ,ze i tak na wyrwanie innych nie mają szans :classic_cool: przy zonie i rodzince czuję sie męski :D:D

Gość kot13
kobieta, która rozkłada nogi przed mężczyzną ZAWSZE musi mieć na uwadze, że z seksu mogą być dzieci i dlatego przed byle śmieciem nie powinna tych nóg rozkładać. Wolne związki- wymysł frajerów:-) Przytnijcie sobie nasieniowody a potem o wolnych wiązkach pieprzcie. Na pohybel frajerstwu:-)

Gość trybun na kafe
wolny związek to zgoda obydwu stron. Pewnie nieraz wymuszona, ale akceptowana w imię jakiegoś celu. Inaczej nie byłoby zjawiska. Nad czym tu sie zastanawiać?

Ale to prawda. Kobietom zalezy wyłącznie na seksie, oczywiście nie z jednym stałym partnerem, więc pomyślały że po co mają się wiązać z jednym facetem jak mogą się kurwić z wieloma. Tak powstała instytucja fuck friend, która się teraz obróciła przeciwko nim.

Gość kot13
organizm kobiety wytwarza związki chemiczne przywiązujące do stałego partnera, mężczyzna takich mechanizmów nie posiada- kobiety same by na to nie wpadły moim zdaniem. Manipulacja męzczyzn by sobie na kobietach pojeździć bezkarnie i bez zobowiązan. Wolnośc kobiet nie powinna zaczynać się od wolnego seksu a od zrównania pensji za tę samą pracę.

Gość aaaaaaaaaaaaahhh
kobetom powinno sie zrobic pranie mozgu , powinnyscie byc jak roboty - do ruchania prasowania gotowania i słuzenia , bo z wami mozna tylko o glupotach gadac ;) koniec

A ja uważam , ze to dobry uklad i do tej pory mialam jednego mezczyzne i bardzo mnie zranil i nie chce sie angazowac emocjonalnie i uwazam,ze uklad przyjazn, spacer jakies wyjscie do kina + seks jest bardzo uczciwym ukladem i bardzo by mi odpowiadal. I jakby ktos chcial mnie nazwac workiem na sperme to uprzedzam,ze sie grubo myli bo to wszytko przez facetow...najpierw rozkochuja pozniej rzucaja dla innej a kazdy ma swoje potrzeby i kobieta i mezczyzna.zaraz mnie tu wszyscy zjada.ze jestem kurwa itd ale ja sie z tym nie zgodze.

Gość kot13
kobiety mają cały czas robione pranie mózgu , zaczynając od brawo girl a koncząc na Twoim Sytlu. Życie kobiety = jak przypodobac się samcom , jak uprawiać " wolny seks". A potem tematy-jestem w ciąży a mój chłopiec ma inną. co robić? Seks dla facetów powinien kosztować bardzo bardzo drogo- dla nich nie niesie on żadnych konsekwencji i każda kobieta zawsze powinna to pamiętać.

I ważne w takim zwiazku jest to,ze ja spotykam sie z nim on ze mna i nie szukamy partnerow na boku.jesli milo spedzamy ze soba czas , spotykamy sie nie tylko na seks to co w tym zlego.Nie kazdy chce stalego zwiazku a jesli spotka sie taka kobieta i taki meczyzna to sprawa jest jasna i uczciwa.

''organizm kobiety wytwarza związki chemiczne przywiązujące do stałego partnera'' No właśnie cały czas o tym piszę. To dowodzi tylko tego, że kobiety zakochują i przywiązują do mężczyzn tylko poprzez seks. Dlatego tak szybko chcą przelecieć faceta, zanim w ogóle go poznają bliżej i stąd wzięły się wolne związki. U nas do przywiązania i zakochanie się w jednej kobiecie, nie są potrzebne żadne chemiczne wspomagacie ze strony naszego organizmu. Wszystko dzieje się dzięki naszemu rozumowi i sercu.

Gość kot13
Pea- skonczy się to dla Ciebie kolejnym zranieniem. Oby tylko tym...

''Seks dla facetów powinien kosztować bardzo bardzo drogo- dla nich nie niesie on żadnych konsekwencji i każda kobieta zawsze powinna to pamiętać.'' Włąśnie to kobiet nic nie kosztuje, bo w razie czego facet wół roboczy będzie zapierdalał na alimenty. Taka jest rola ojca we współczesnym świecie w rozumieniu kobiet, płatnik alimentów.

Zapewniam Cię, że tak nie bedzie bo na kochanka tez potrzeba odpowiediego faceta.Zranienien koncy sie zwiazek w ktorym jestem uwiązana lub przywiazana emocjonalnie ale jesli nie kocham tej osoby i naprawde swiat sie nie skonczy na tym,ze sie pewnego dnia nie spotkamy to...to ja tak chce :) a po co mi facet, ktory bedzie gadal,ze mnie kocha a pzoniej pojdzie z inna na bok...naprawde mam dosc takich sytuacji.Wole byc sama szczesliwa i spelniona :)

Gość andrrrr
Wole byc sama szczesliwa i spelniona -- spełniona seksem gdzie obie strony mają siebie nawzajem w dupie :D dobre :D 🖐️

Gość kot13
jasne, zabezpieczenia:-) Tabletki( skutki uboczne- otyłośc, nowotwory, zatrzymanie wody w organiżmie- dziwne - dla panów nie wymyślono pigułeczek), prezerwatywa- ok- o ile nie masz uczulenia, chłopcy wolą bez jeśli wiedzą, że żeś nie dziwka, ale też zdarza się zapomnieć się po alkoholu, a może tabletka 24 po? to dopiero jazda dla organizmu:-). a jakie są zabezpieczenia przed hormonalnym przywiązaniem do mężczyzny wynikającym z częstego spółkowania zwanym potocznie zakochaniem się?;-) nie masz takowego.

Oprocz seksu z mezczyzna z ktorym sie spotykam wiem,ze moge na Niego zawsze liczyc bardzo mnie wspiera we wszytkim co robie ale jakos skrzywdzona przez faceta nie umiem sie zakochac w innym i tyle. Pewnosci do przywiazania zadnej nie mam ale spotykamy sie juz jakis czas i jakos sie nie zakochalam ;) A teraz ide a wy nawyzywajcie mnie od najgorszych bo na tym forym siedza same porzadnickie co ich mezczyzni na boku obracaja inne i prawiczki :)

Gość andrrrr
haha taaa bo powiedziałam że nie rajcuje mnie seks bez zobowiązań to zaraz muszę się kochać raz na tydzień po bożemu i zgaszonym świetle :D 🖐️

Gość kot13
Dominiku- ZAPIERDALAŁ NA ALIMENTY -TOŻ TO JEGO DZIECKO JEST! ZAPIERDALAŁ NA 30) ZŁ ALIMENTÓW???????RĘCE SOBIE CHŁOPCY AŻ OBRYWIAJĄ TAK ZAWROTNE SĄ TE SUMY( już nie mówiąc o tym że ściągalnośc alimentó w Polsce jest na tle Europy żenująca)dla mnie by to sorki ale na waciki nie starczyło a co dopiero dla samotnej Matki na dzieciątko. Rozwinięte panstwo poznaje się po opiece nad słabszymi. Bez komentarza..

PeaSorela, negatywnymi opiniami się nie przejmuj, seks bez zobowiązań to jest to, o czym marzy każda kobieta, tylko nie wszystkie mają tyle odwagi żeby to robić.

Gość kot13
300 zł oczywiście miało być

Gość andrrrr
dominik nie mów za wszystkie ok?

Dominik juz Cie lubie, dodalam sobie temat do ulubionych i wieczorem sprawdze jak mocno mi sie dostalo ;) No coz nie kazdy musi czekac na milosc swojego zycia i zyc w celibacie. Mialam jednego mezczyzne do tej pory z ktorym bylam bardzoz wiazana , po 4 latach sie rozsypalo ejstems ama od pol roku i naprawde nie widze w tym nic zlego.A i tak zanimw skoczylam obecnemu do lozka to minelo pol roku ....i w takim zwiazku chce trwac.To mi odpwiada.Tylko zaczynam sie obawiac,ze to on sie pierwszy zakocha...

Skoro to jest jego dziecko to powinien mieć możliwośc żeby się nim codziennie zajmować, a nie jak sobie szanowna puszczalska mamusia ustali, wizyty raz na dwa tygodnie. Ale po pieniążki to pierwsza lapy wyciąga.

Gość kot13
taaaak:-) a ja akurat o seksie wiele mogę powiedzieć, tyle ze nie dam się wodzić za nos facetom i tyle

Gość taaa jasne
Peasorela już wierzę że jesteś zimną kochanką i nie będziesz przeżywać jak cię kopnie w tyłek :)

Podsumowując temat, wolne związki są dla kobiet czymś naturalnym i dobrym. Dla nas mężczyzn to po prostu kurwienie się.

Gość ja znam rybę
Dominik , znam kilku facetów w "wolnych związkach" najlepsze jest to że kobiety uważają się w nich za takie niezależne a są na zawołanie faceta który ma z niej niezły ubaw... ale kobieta wszystko łyknie