Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Młoda Mamaa

Praca chałupnicza dla mam :)

Polecane posty

Gość Czy któraś mama
dorabia sobie w ten sposób? Ja też bym chciała tylko na razie trafiałam na samych oszustów.

Gość Rybson25
Witam, Ja także szukałam pracy chałupniczej, ale niestety nic z tego nie wyszło, ponieważ większość ofert to zwykłe naciągactwo. Jakiś czas temu natrafiłam na informacje o zarabianiu przez Internet. Zalogowałam się na portalu 20$2surf, na którym zarabia się punkty poprzez korzystanie z Internetu, mamy banner, na którym wyświetlają się reklamy, nie musimy nic robić. Poza tym można grać w darmowe gry, w których można wygrać pieniądze lub punkty, a także zarabiamy klikając w linki. Portal jest wypłacalny, sama się przekonałam, a ponad to poruszanie się po stronie jest naprawdę łatwe. Poprzez niewielki wkład własny możemy zyskać trochę pieniążków. Serdecznie polecam: http://pl.20dollars2surf.com/?ref=360855 (zalecany). Mam nadzieję, że kogoś zachęciłam, a tym samym zainteresowani będą się logować przez poniższy link. Będę zaglądać na niniejsze forum i w razie czego udzielać wskazówek chociaż poruszanie się po portalu jest naprawdę łatwe. Pozdrawiam!!!

To prawda. Wszystkie te super oferty zamieszczane na pięknie wyglądających stronach internetowych to zwyczajnie wielka ściema! Sama próbowałam działać na większości polecanych portali. W chwili obecnej mam swoje konto na trzech.Poniżej podam linki, gdyby ktoś był zainteresowany. Ale od razu ostrzegam, że nie można dorobić się tu wielkiej kasy. Jeśli już to naprawdę małe kieszonkowe. Na stronie centrum reklamy minimalna kwota do wypłaty zarobionych pieniążków to 50 zł, mi uzbieranie takiej kwoty zajęło około trzech miesięcy, więc jeśli ktoś Wam obiecuje zarobki 1000 - 1200zł to oszust! Pozostałe dwie strony wykorzystuję do doładowań telefonu, też idzie to całkiem sprawnie, klikając w reklamy i maile można zebrać w miesiąc te minimalne 5 zł na doładowanie telefonu w każdej sieci. Podaję linki do w/w stron jeśli ktoś jest zainteresowany: http://centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=annk http://adbiznes.com/pages/index.php?refid=annk http://web-ads.pl/pages/index.php?refid=annk

Gość To zależy od osoby
Jak ktoś ma czas, lubi pisać i chciałby dorobić 2, 3 stówki miesięcznie, (można i więcej, to zależy ile masz czasu i jak Ci pójdzie pisanie) To można się zgłosić.

Gość To zależy od osoby
Moje gg jakby co 38997251

Gość taaaaaaaaaaaaaak
podaj numer konta i co jeszcze...

Gość To zależy od osoby
Jaki numer konta?

Gość taaaaaaaaaaaaaak
na jednej ze stron co podala anka przy rejestracji chca numer konta...niby do wplywow

Gość Kiniaaa12
Witam jestem bez pracy mam 2 letnie dziecko i potrzebuje parę groszy na swoje wydatki jest mi bardzo ciężko jeśli ktoś ma jakąś ciekawa pracę składanie różnych rzeczy to proszę o kontakt na kinkuk123@wp.pl

witam - też poszukuje pracy chałupniczej - jestem z województwa dolnoślaskiego - jeśli coś słyszałyście dajcie znać - chodzi mi o coś pewnego nie żadne oszustwa - proszę o kontakt tutaj lub gg:12320736

Gość karo2509
Cześć, jeśli wiecie o jakiejś uczciwej pracy w domu to BARDZO proszę o informacje. Mam na wychowaniu siedmioletniego syna i chciałabym cokolwiek sobie dorobić :(

Gość różowa lala
Witam! jestem z okolic Krakowa, proszę o jakąś informacje na temat pracy chałpniczej. Interesuje mnie składanie długopisów.Osoby które zajmują się tą pracą proszę o informację na adres slu279x@o2.pl

Gość A WITAM
witam ja bym sie tez podjela tej pracy jestem na wychowawczym i wiadomo jak jest z kasa jak mogla bys skontaktowc sie ze mna prosze to moj numer 662892333 z gory dzieki albo e-mail i cena mi odpowiada chociasz pare groszy wpadnie

Gość szina
witam . ja tez kilkakrotnie wysylalam pieniadze na prace chalupnicze i za kazdym razem bylo to samo czyli jak firmy dostawali pieniadze na konto to kontakt z nimi znikal. a mi jest obojetne czy to bedzie skladanie dlugzonegopisow, kontaktow czy ramek. jak macie cos juz sprawdzonego to piszcie na meila martak178@wp.pl. z gory bardzo dziekuje, ps jak cos ja znajde to wam napisze.

Gość julia229
Ma ktos namiary na prace chalupnicza pewna.Pilnie potrzebuje pracy

Gość Paulinakarp
PRACA PRZEZ INTERNET DLA MAM OD ZARAZ!!! Jeżeli jesteś mamą tak jak ja i nie masz możliwości pracy na etat w firmie , to mam dla ciebie propozycje pracy przez Internet. Można zarobić nie wychodząc z domu od 50-300zł dziennie wystarcz poświecić na to ok. 1-2 godzinki . Jeżeli jesteś zainteresowana , przeszkolę cię i zapewnie pomoc w osiągnięciu sukcesu .Napisz do mnie; paulina.karp@onet.com.pl

Gość Bogda
jestem moda mama i mam naprawdę trudna sytuacje finansową. Interesuje mnie praca przy składaniu długopisów ale bez kaucji za towar.

Gość Bogda
informacje na temat pracy proszę przesłać na e - mil bogi8@poczta.onet.pl

Gość gość
A jest jakaś kaucja za towar? Może bym była zainteresowana... mój mail iza_2309@poczta.onet.pl

Gość ilonka23
Prosze o informacje na temat pracy chałupniczej na meila kot.ilona23@o2.pl jestem z Rzeszowa. Pozdrawiam.

Gość gość
ja rowniez poproszę. alicja99599@gmail.com

Gość przyszła mama Witka
za 3 miesiące zostanę mamą. Chętnie troszkę sobie dorobię bo czeka nas dużo wydatków :) mój mail: zuzak21@o2.pl

Gość gość
Ja zarabiam między innymi tutaj. kubigo.pl Nie ma kokosów, ale zawsze to 3 4 stówki miesięcznie dodatkowo jest.

Gość gość
Tak seks za pieniądze.

Gość elzbietabozek
witam jestm mama jest ciezko tez szukam pracy chalupniczej ale bez skutku wszedzie kaucje . prosze daj namiary bede wdzieczna.elzbietabozek83@interia.pl

Gość gość
Witam jestem zainteresowana praca składanie długopisow. Informacje na temat pracy bardzo proszę przesłać na moj email dziekuje.Pozdrawiam

Gość ignacjentaa
Nie wierzcie w chałupnictwo...

Gość gość
wezcie kobiety troche ruszcie mózgiem,jest wielemozliwości pracy w domu no ale jak baba zajmuje sie tylko garami a myślenie logiczne jest jej obce to co sie dziwic. np.mozna kupowac łachy w lumpeksach i sprzedwac na allegro,robic ozdoby swiateczne bombki,stroiki itp,kolczyki,broszki z filcu,torby z filcu,ramki do zdjec,troche inwencji

Gość gość
Witam jestem zainteresowana praca składanie długopisow. Informacje na temat pracy bardzo proszę przesłać na moj email dziekuje

Gość gość
jestem zainteresowana składaniem długopisów proszę o kontakt na e-maila kazmierczak160@o2.pl z góry dziękuje

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować